BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
PA NE VJERUJEM!!!eusebio2 je napisao/la:enver joj poručuje "ovo je bosna!"eusebio2 je napisao/la:Australka premlatila Envera jer je skontala da snima nju a ne meč

ložionaulinsky je napisao/la:

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Za 3 i pol sata cemo slaviti pobjedu i mec protiv Berdiha.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
AmirBvB je napisao/la:PA NE VJERUJEM!!!eusebio2 je napisao/la:enver joj poručuje "ovo je bosna!"eusebio2 je napisao/la:Australka premlatila Envera jer je skontala da snima nju a ne meč
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

❶❾❽❽
oplodi me Envereeeee 

Zamisli padne Enveru sistem na laptopu..
Pa pisi brate o tenisu, a ne o kurcevom palcu!firefirefirely je napisao/la:Haj' ne budi naporanAdibhf88 je napisao/la:
JE** VAS ENVER!
Kindže, kindže...
- Idimidodjimi
- Kontakt:
Ima li gdje na kladionici da puknem cenera na ovu prognozu?Cautinho je napisao/la:Prognoza : do jutra 460 stranica na temi.

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
E pa momci i ja vam zivim u bosni..ovo malo zaglavio kod rodjaka preko raspusta..a Ignace smo ista prica...jos mi krajisnik tako napisa cccc....gadna sam napisao zbog konekcije....Pacov je napisao/la:Kakva pašteta,đem i margarin..Bihac96 je napisao/la:Samo kukate vi u inostranstvu ti sad narezo sebi pastrme sira,malo grickalica pa kukas gle nas motamo duhan,namazi malo pastete,grickamo nokte i ne treba nam boljexinxee je napisao/la:Pozz braco i od mène iz gadne francuske....

15.10.2013.
- bavaraccccc
- Kontakt:
Jos maloooooooo ,ako nista ima pratiti na livescoru.....idemo Damireeeeeeeeeeeee 

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Pa sad cu se zapalit.
Izbrisao sam nekako grafičku,nit mi pise sad koja je,niti je racunar prepoznao.Oj Džamijo.
Svaka čast Enveru.

Svaka čast Enveru.

-
- Kontakt:
koliko sam truda za ovo uradio vi pojma nemate , na kraju ni hvala 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- firefirefirely
- Kontakt:
Pa brate Enver je vise uradio (tj tek ce uraditi) za BH tenis nego sve i jedan poslijeratni saziv vladeAdibhf88 je napisao/la:Pa pisi brate o tenisu, a ne o kurcevom palcu!firefirefirely je napisao/la:Haj' ne budi naporanAdibhf88 je napisao/la:
JE** VAS ENVER!

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Restartuj računar pa vidi hoće li se pojavitsudac92 je napisao/la:Pa sad cu se zapalit.Izbrisao sam nekako grafičku,nit mi pise sad koja je,niti je racunar prepoznao.Oj Džamijo.
Svaka čast Enveru.

EDIT: Pokušaj system restore
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 15 jan 2014, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma dobro je jarane,samo da Enver sredi streamxinxee je napisao/la: E pa momci i ja vam zivim u bosni..ovo malo zaglavio kod rodjaka preko raspusta..a Ignace smo ista prica...jos mi krajisnik tako napisa cccc....gadna sam napisao zbog konekcije....

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
JAVIO SE! IDEEEEEEEEE!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.