Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

sekula
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la sekula » 12 nov 2011, 01:13

geronimo je napisao/la:
sekula je napisao/la: Upravo tako, tipicni Z.Vujovic....taraba i jedan i drugi.....
da je vedi biti taraba, kakav je bio zlatko.
nego, sjećaš li se ti vujovića? :?

sjecam, itekako.....Vedu ne krasi bas onakva brzina koju je imao Vujovic, ali u svemu drugom su isti.....promasivanje 100% sansi, golovi obicno otpaci ala Inzaghi..... jos je Vujovic jedno vrijeme i bio kapiten reprezentacije Jugoslavije koliko se sjecam......cini mi se kod Veselinovica ili kod Miljanica....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 12 nov 2011, 01:17

et' vidiš šta je zlatko postigao, da u onakvoj konkurenciji bude i kapiten reprezentacije.

vedo je dosta sličniji pančevu.
Vom Jäger zum Gejagten

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 nov 2011, 01:18

@sekula
Sve si ti to lijepo pobrojao osim jedne "male" cinjenice, zasto nekada Zlatko a sad Vedo cesto dolaze u sanse bez obzira protiv kakvih ekipa igrali. Prvih 20 godina sam mrzio Zlatka a onda se desila transformacija u glavi :lol: :lol:

A za neke kazu joooo nikako da lopta dodje do njega :lol: :lol:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 12 nov 2011, 01:23

Stvarno serete stručnjaci...ovaj teren treba zabraniti ali hladno...ok kod prve šanse, ali i kod prve lopta kada se odbila dobila je efe ala "nemoguće" , a opet zbog terena. KOd druge šanse umjesto da lopta upućena po zemlji klizi po tepihu ona odkače 4 puta ...Bože sačuvaj od terena...žao mi je Vede sjajan dečko i igrač...jednostavno mi kao narod nemamo sreće....i Džeko je slično fulio u Francuskoj pa je li taraba? Neka Bog vrati vedi za sve što je proživio u životu i neka zabije gol za svoju BiH aBd....

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 nov 2011, 01:29

Necromacer je napisao/la:Stvarno serete stručnjaci...ovaj teren treba zabraniti ali hladno...ok kod prve šanse, ali i kod prve lopta kada se odbila dobila je efe ala "nemoguće" , a opet zbog terena. KOd druge šanse umjesto da lopta upućena po zemlji klizi po tepihu ona odkače 4 puta ...Bože sačuvaj od terena...žao mi je Vede sjajan dečko i igrač...jednostavno mi kao narod nemamo sreće....i Džeko je slično fulio u Francuskoj pa je li taraba? Neka Bog vrati vedi za sve što je proživio u životu i neka zabije gol za svoju BiH aBd....
Nemoj zivota ti porediti Dzeku i Ibisevica......u ovako teskim utakmicama onakve sanse moraju biti golovi jer ih nemas vise i vrlo lako se moze desiti da zbog njih i ispadnes......i pusti se tih samosazalijevanja, nisu nas nikad nigdje doveli niti ce.....
samo mi sad nemoj reci i Ronaldo je kiksao isto zbog terena....boli me k.ita za Ronalda

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 12 nov 2011, 01:38

sekula je napisao/la:
Necromacer je napisao/la:Stvarno serete stručnjaci...ovaj teren treba zabraniti ali hladno...ok kod prve šanse, ali i kod prve lopta kada se odbila dobila je efe ala "nemoguće" , a opet zbog terena. KOd druge šanse umjesto da lopta upućena po zemlji klizi po tepihu ona odkače 4 puta ...Bože sačuvaj od terena...žao mi je Vede sjajan dečko i igrač...jednostavno mi kao narod nemamo sreće....i Džeko je slično fulio u Francuskoj pa je li taraba? Neka Bog vrati vedi za sve što je proživio u životu i neka zabije gol za svoju BiH aBd....
Nemoj zivota ti porediti Dzeku i Ibisevica......u ovako teskim utakmicama onakve sanse moraju biti golovi jer ih nemas vise i vrlo lako se moze desiti da zbog njih i ispadnes......i pusti se tih samosazalijevanja, nisu nas nikad nigdje doveli niti ce.....
samo mi sad nemoj reci i Ronaldo je kiksao isto zbog terena....boli me k.ita za Ronalda
Pa i Ronaldo ne zna to je opće poznato...nije ono zbog terena , ono je zato što ne zna...šteta što si ti šah trenirao inače bi vjerovatno imali reprezentativca u fudbalu i nasljednika Gerrarda. :mrgreen:

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 12 nov 2011, 01:56

Necromacer je napisao/la:
sekula je napisao/la:
Pa i Ronaldo ne zna to je opće poznato...nije ono zbog terena , ono je zato što ne zna...šteta što si ti šah trenirao inače bi vjerovatno imali reprezentativca u fudbalu i nasljednika Gerrarda. :mrgreen:
Sad jos i Ronalda poredis sa Ibisevicem?!
E nek si mi ti rekao.... samo jos kazi trebam li se smijati na ovu tvoju zadnju recenicu ili ne?

Soni
Kontakt:

Post Postao/la Soni » 12 nov 2011, 02:12

Malo bi ko ono zabio, sta vam je ljudi. Ne poredi niko Ronalda i Ibisevica kao igrace, nego nacin na koji su obojica propustili priliku. Najlakse je biti general poslije borbe "Ja da sam bio, ja bi po podu"
Ostavite se glupe price, svi oni igraju na ravnim terenima i na takvim bi ono bili golovi. Ne krivite Vedu, nego kretene zbog kojih u BiH nema normalnog stadiona, nego se igra po oranicama.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee

Hase10
Kontakt:

Post Postao/la Hase10 » 12 nov 2011, 10:19

Imao je 2 100% sanse, i nije dobro reagovao.. ja mislim da bi svako sa ovoga foruma pogudio marak jednom. :D :D :D :D
G BUSSA BUSS

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 nov 2011, 10:23

Ma dobro ljudi sigg. da je i vedo zelio u oba navrata da poentira al sta se moze nismo imali srece i to je to..sa dzekom i vedom u lisabonu od prve minute!!!
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 12 nov 2011, 10:25

miralem444 je napisao/la:Ma dobro ljudi sigg. da je i vedo zelio u oba navrata da poentira al sta se moze nismo imali srece i to je to..sa dzekom i vedom u lisabonu od prve minute!!!
Ne igras protiv luxemburga.Vedo ce dobiti minutazu kao i u Zenici i to bi bilo to.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adelin
Kontakt:

Post Postao/la Adelin » 12 nov 2011, 10:26

Kako bi volio da Vedo zabije u Lisabonu, da se iskupi za one promasaje !!!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 nov 2011, 10:36

harishp je napisao/la:
miralem444 je napisao/la:Ma dobro ljudi sigg. da je i vedo zelio u oba navrata da poentira al sta se moze nismo imali srece i to je to..sa dzekom i vedom u lisabonu od prve minute!!!
Ne igras protiv luxemburga.Vedo ce dobiti minutazu kao i u Zenici i to bi bilo to.

neigram al misljenja sam da imamo reprezentaciju koja moze igrat sa dva napadace tj da imamo stabilu odbranu sapaha jos sad se vraca papac jahic zahirovic i kompanija mislim da bi mogli ustopat ronalda i kompaniju ,opet kazem na selektoru je da odluci kako god on odluci ja sam zadovoljan...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 12 nov 2011, 10:40

miralem444 je napisao/la:
harishp je napisao/la:

neigram al misljenja sam da imamo reprezentaciju koja moze igrat sa dva napadace tj da imamo stabilu odbranu sapaha jos sad se vraca papac jahic zahirovic i kompanija mislim da bi mogli ustopat ronalda i kompaniju ,opet kazem na selektoru je da odluci kako god on odluci ja sam zadovoljan...
Pa ni Francuzi ni Portugalci ne igraju sa dva napadaca.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 12 nov 2011, 10:51

Ne igras protiv luxemburga.Vedo ce dobiti minutazu kao i u Zenici i to bi bilo to.[/quote]

neigram al misljenja sam da imamo reprezentaciju koja moze igrat sa dva napadace tj da imamo stabilu odbranu sapaha jos sad se vraca papac jahic zahirovic i kompanija mislim da bi mogli ustopat ronalda i kompaniju ,opet kazem na selektoru je da odluci kako god on odluci ja sam zadovoljan...[/quote]

Pa ni Francuzi ni Portugalci ne igraju sa dva napadaca.[/quote]

samo sto portugalci uz postigu u napadu imaju ronalda i nanija?jel ti potreban jos jedan napadac,kad po krilima imas dvije svvjetlice??

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 12 nov 2011, 11:01

Da imam kćerku, smio bih je ostaviti sa Ibiševićem!! :lol: :lol:
#divovi

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 12 nov 2011, 11:06

Nema opravdanja za onakve promašaje. Igrač na bilo kojoj drugoj poziciji može propustiti onakve prilike, napadač ne bi smio. Dodji sebi Vedade.
YNWA!

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 12 nov 2011, 11:35

Prosjecan napadac, nikada bio vise, niti ce ikada biti.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 nov 2011, 11:59

Anti NWO je napisao/la:Prosjecan napadac, nikada bio vise, niti ce ikada biti.
Da, i?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 nov 2011, 12:05

Ibišević flop of the match.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, Google Adsense [Bot], hurem, invincible1921, Maverick, Zglavkar i 49 gostiju.