odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Oplakah

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
imal onog sa 4 linije ?

- Donnie Darko
- Kontakt:
Kako se tacno zove frizura kada obrijes (ili malo vise skratis) kosu sa strana i nazad, a gore ostavis? Tipa ovo dole.

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
To želim sada uraditi.Valjda bude fino.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- IlPrincipe
- Kontakt:
jel ti to hoces radit ? ja fakat ne znam u Zenici u kojem frizerskom mozes otic i rec ' de mi undercut 'Donnie Darko je napisao/la:Kako se tacno zove frizura kada obrijes (ili malo vise skratis) kosu sa strana i nazad, a gore ostavis? Tipa ovo dole.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Ja sam ovdje gdje sam ja otisao i rekao Undercut, bilo im smijesnoIlPrincipe je napisao/la:jel ti to hoces radit ? ja fakat ne znam u Zenici u kojem frizerskom mozes otic i rec ' de mi undercut 'Donnie Darko je napisao/la:Kako se tacno zove frizura kada obrijes (ili malo vise skratis) kosu sa strana i nazad, a gore ostavis? Tipa ovo dole.mislim da bi me izgubljeno gledali.
- Evolution87
- Kontakt:
pa samo mu pokazes sliku 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Šta ako mi je mrsko mi sliku nosat.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
mene nervira jer obicno kad se tek osisam to bude nesto tipa ronaldo... Morat cu i ja sliku nosit
I ja sam prije uvijek sliku nosio, al eto sreća komšinica mi zna šta je undercut pa mi nikad to nije bio problem, al sad kec majka 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Odnijet cu sliku, kao sto radim zadnje tri godineIlPrincipe je napisao/la:jel ti to hoces radit ? ja fakat ne znam u Zenici u kojem frizerskom mozes otic i rec ' de mi undercut 'Donnie Darko je napisao/la:Kako se tacno zove frizura kada obrijes (ili malo vise skratis) kosu sa strana i nazad, a gore ostavis? Tipa ovo dole.mislim da bi me izgubljeno gledali.
Mada kad ukucam undercut izbaci nesto drugacije od onoga sto imam u mislima, 80% beckman i onaj iz boardwalk empire. Valjda cu uspjet pronac nesto korisno.
Jesil cuo za jednu spravicu, ovako u narodu popularnu kao mobitel? Moguce da ti je poznata i kao telefon, mob ili mobilni cak. Il si malo glup. Boze s kim ja igram u ekipi.LBJ MVP je napisao/la:Šta ako mi je mrsko mi sliku nosat.
Zar i ti sine Charlie? Donniele bolan sta ovo radis od najmladjeg clana ekipe? Znao sam de ce se proped.erisati.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- sagitarius
- Kontakt:
Ukucaj Miguel VelosoDonnie Darko je napisao/la:
Mada kad ukucam undercut izbaci nesto drugacije od onoga sto imam u mislima, 80% beckman i onaj iz boardwalk empire. Valjda cu uspjet pronac nesto korisno.
.
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
Nemam uvijek kredita da tražim na internetu.Malo mi je glupo da imam na mobitelu sliku nekog muškarca s undercutom.Donnie Darko je napisao/la:
Jesil cuo za jednu spravicu, ovako u narodu popularnu kao mobitel? Moguce da ti je poznata i kao telefon, mob ili mobilni cak. Il si malo glup. Boze s kim ja igram u ekipi.
Ja sam derpe.Greivis je napisao/la:Zar i ti sine Charlie? Donniele bolan sta ovo radis od najmladjeg clana ekipe? Znao sam de ce se proped.erisati.
- Donnie Darko
- Kontakt:
A nije ti glupo trazit da ti slozi jedan undercut? Ili ces joj prevest na nas, ispodrez?LBJ MVP je napisao/la: Nemam uvijek kredita da tražim na internetu.Malo mi je glupo da imam na mobitelu sliku nekog muškarca s undercutom.
Kad budes objasnjavo kako ces da te osisa, obavezno me zovi, radije bih Pacific Rim propustio nego taj dogadjaj.
To bi trebalo biti normalno.Donnie Darko je napisao/la:A nije ti glupo trazit da ti slozi jedan undercut? Ili ces joj prevest na nas, ispodrez?LBJ MVP je napisao/la: Nemam uvijek kredita da tražim na internetu.Malo mi je glupo da imam na mobitelu sliku nekog muškarca s undercutom.![]()
Kad budes objasnjavo kako ces da te osisa, obavezno me zovi, radije bih Pacific Rim propustio nego taj dogadjaj.
Izgleda zanimljivo taj Pacific Rim
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
kakav si kont'o undercut donnie?
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG i 12 gostiju.