Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook i ostalo..
Meni je otac rijetko bio kod kuce jer radi u inostranstvu pa sam odrastao uz mamu i stariju sestru i onda sam morao slusati kako muskarac treba da se ophodi prema zeni
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- PatrickBateman
- Kontakt:
Vrijedjate zene na osnovu izgleda i vi kao prkosite standardnom patrijarhatu?
@Neutral Ne kontam vezu vojske s nasom diskusijom, al hajd da uzvratim :
"We train young men to drop fire on people. But their commanders won't allow them to write "fuck" on their airplanes because it's obscene!" Apocalypse now, poslat cu ti i klip ako hoces

"We train young men to drop fire on people. But their commanders won't allow them to write "fuck" on their airplanes because it's obscene!" Apocalypse now, poslat cu ti i klip ako hoces
- Marsal
- Kontakt:
Je li ova djeva još ikog prihvatila da džaba ne reaktiviram FB nakon 2 mjeseca? 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Meni je samo zalosno sto neki ovdje curu nazivaju kuravom jer "je istakla sise" i jer nosi majicu koju nosi 90% treba (samo sto neko izgleda kao suha sljiva u ovome)..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Ne zanima mene kako se oblaci,ako ce i gola hodat sta me briga.No zelim reci da me kao takva nimalo ne zanima i da me zaboli ***** za njomPatrickBateman je napisao/la:Vrijedjate zene na osnovu izgleda i vi kao prkosite standardnom patrijarhatu?![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa ne mora niko znati da si guzio ovakvu ako već ne želiš da paneš u očima onih "finih". Guziš da niko ne zna, tebi dobro, a fine ništa ne kontaju. 

Smoke Weed Everyday!
Je.bo ga ti da ga je.boPapastathopoulos je napisao/la:Meni je samo zalosno sto neki ovdje curu nazivaju kuravom jer "je istakla sise" i jer nosi majicu koju nosi 90% treba (samo sto neko izgleda kao suha sljiva u ovome)..

Imaš curu!? Zamisli da ti se ovako utegne i da ti hoda s tobom ovako spucana, da ti jarani i ostali lelemudani bale, da ti mala stavlja ovakve slike na fejs i da se manijaci lože!? Bolio bi te k.!?
I zamisli da ti sad curin profil i slike ovako po forumu stavljaju i da se iskupljaju pi.čkopaćenici!?
Ni jedna iole normalna djevojka se neće reklamirat' da je svi vide, tražiće momka koji će joj prići zbog njenog "JA" ne zbog sisa, kasnije ona momku kojeg "begeniše" može reklamirat' šta hoće i kako hoće.....
Za šire narodne mase, ne odobravam.
@EvoMene ako si to spreman raditi, onda si vrlo dvoličan čovjek, znači tako bi u većini situacija radio, da je tebi dobro, a za ostalo ti se je*e ako prikriješ

"Svi su imali moralna načela, samo Gavrilo Princip"
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
PatrickBateman je napisao/la:Vrijedjate zene na osnovu izgleda i vi kao prkosite standardnom patrijarhatu?![]()
Pa nema, slika je vezana za temu

Pa šta ima neko znati koga ti j*beš? To radiš da tebi bude lijepo a ne da bi neko znao. Kres - šema i gotovo. A normalno, ako se pojavi fina s ovom završavaš i gotovo. Samo kažem da uopšte niko ne mora znati da li si ti ovu kresao ili ne.iVar je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:
@EvoMene ako si to spreman raditi, onda si vrlo dvoličan čovjek, znači tako bi u većini situacija radio, da je tebi dobro, a za ostalo ti se je*e ako prikriješ![]()
"Svi su imali moralna načela, samo Gavrilo Princip"
Smoke Weed Everyday!
- PatrickBateman
- Kontakt:
Ma sex je zlocin, i svi se moramo stidjeti sto imamo seksualne nagone, i svi trebamo sakrivati svoja tijela jer su prljava i nemoralno je pokazati ista osim lica i dlanova.
- moustapha
- Kontakt:
Muska logika. Kresni sto veci broj treba i onda na kraju nadji neku finu. 

#divovi
Cekam jos samo da elegant napise nesto moralno , svi dezurni su se izredali 

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
Ili svi bi da jebu, a da žene nevinomoustapha je napisao/la:Muska logika. Kresni sto veci broj treba i onda na kraju nadji neku finu.

A što je još gore, izredaće se na par cura, i nakon par dana, mjeseci godina počinje spika: "Ma joj pusti je ba, ****, kad sam je ja je.bav'o.."
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
- legenda reala
- Kontakt:
Govori li ti ovo neštoiVar je napisao/la:"Ma joj pusti je ba, ****, kad sam je ja je.bav'o.."

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ključ koji otključava svaku bravu je dobar ključ. Brava koju otključa svaki ključ je loša brava.
Ljudi, opustite se, trpajte, i malo manje razmišljajte o tome.

Ljudi, opustite se, trpajte, i malo manje razmišljajte o tome.
Smoke Weed Everyday!
- EdenHazard
- Kontakt:
Amox i legenda moralisu a ne silaze s CR-a 

Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
hahah ispisano 9 stranica o njoj
ne moze malo ateisticko ***** izdrzat a da ne pljune na vjeru i vjerske propise.PatrickBateman je napisao/la:Ma sex je zlocin, i svi se moramo stidjeti sto imamo seksualne nagone, i svi trebamo sakrivati svoja tijela jer su prljava i nemoralno je pokazati ista osim lica i dlanova.
da vidimo hoce li se @monolog dosljedno pridrzavati forumskih pravila.PatrickBateman je napisao/la:Glup si ispao s tim casna sestra primjerom
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Eto da se i ja pozdravim s rajom, sad kad dođe taj s vrha prvo će mene banovat', pa sve ostale..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.