Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
**** im ja sve trebali su njega prodat, kakav trosak
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
I ja bih volio taj tanjir. Kakav god da je, ipak je to engleski Superkup, u drugim ligama se itekako pika.StevieG8 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 19:43Nadam se da cemo konacno podici onaj tanjir sutra, jedini trofej koji Klopp nije osvojio kod nas. Koliko sam upratio City je nesto kasnije poceo s pripremama i nisu igrali toliko utakmica pa se nadam da su na nekom nizem stepenu mogucnosti trenutno. Nema mnogo dilema oko sastava, Adrian ce nazalost na gol zbog povrede Alissona mislim da ce i Firmino poceti dok se Nunez jos adaptira. Jedino je upitno da li ce poceti Konate ili Matip, ocekujem ovog prvog da se gura s Haalandom.
Malo mi je poglupo omalovažavanje super kup utakmica, ok nije na nivou onih trofeja na kraju sezone ali ipak moraš dobro propišat krv da bi došao u situaciju da igraš isti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Sumnjam da je on i htio prelazit negdje i izgubit ogromnu platu koju ima jos ovu godinu, svjestan je da nece vise dobit ni pola od toga.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako ga osvojimo bitan je, ako ne onda je to glorificirana prijateljska
Trofej je trofej, ulazi u statistiku, tako da bi bilo lijepo dobiti dan i popraviti saldo
No, nažalost mislim da će nas ubiti par golova razlike, onako baš ponižavajući poraz.
Trofej je trofej, ulazi u statistiku, tako da bi bilo lijepo dobiti dan i popraviti saldo
No, nažalost mislim da će nas ubiti par golova razlike, onako baš ponižavajući poraz.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Po meni gori transfer od Andya i slicnih.
Ten toes, I done laps in the trench
City bolji prvih 11 mi bolji na klupi. Zao mi je sto Eliott nije uhvatio bolju formu da iskoriste ovu utakmicu kao nekakav test umjesto ove standardne ocekivane postave. Najveci gubitnik predsezone je definitivno Jones.
Can je i keita izgledao dobro, naravno treba zakonom zabranit da on suta prema gola
Carvalho moze biti boom, mogli bi imati svoju verziju bernanda silve u veznom redu ali trebat ce vremena i srece
Aaaaaaaaaaaaaa
Tatatatatatata
Tatatatatatata
Uhh s6rasan gol
Crkli
Stali nakon gola, da je do poluvremena doci, bit ce bolje.
Nakon gola katastrofa. Pao intenzitet, million grešaka. Nemamo igre prema naprijed nikako.
Na kraju dobra kontra za 2:0, ali...
Na kraju dobra kontra za 2:0, ali...
Eh kako smo nekad znali istrcat ove kontre
Uzmi mi supku nevinost Trente.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Dobrih 20ak minuta pa pad sto je normala protiv ovakvog protivnika.
Firmino odlican u kreiranju i defanzivi ali kao 9ka goli qrc.
Salah napaljen kao prosle godine, nunez kad se ustali u prvih 11 ce drama da odvlaci stopere i kreira vise prostora za salaha.
Salah napaljen kao prosle godine, nunez kad se ustali u prvih 11 ce drama da odvlaci stopere i kreira vise prostora za salaha.
Tacno, kad god ostane nekako sam u vrhu znas da nece biti nista konkretno. Kad bi kako uparili njega i Nuneza to bi bilo ludilo.Torres_9 je napisao/la: ↑30 jul 2022, 18:57Dobrih 20ak minuta pa pad sto je normala protiv ovakvog protivnika.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.