hamzaTM87 je napisao/la:Ne bih da umanjujem ovu pobjedu ili nesta slicno,ali u Evropi postoji
38 kosarkaskih reprezentacija,a
24 igraju na prvenstvu,tako da
ne znam sto je toliki uspijeh taj prolaz,ako opet ne prodjemo bar prvi krug

Moj Hamza, odgovor je previse ozbiljan za sportske teme. Predzadnja ekonomija u svijetu, najgori politicari i politicki sistem u istoriji civilizacije i tebi je plasman na EP sitnica. Tvoj Zeljo kao i Sarajevo mogu samo sanjati o Evropi. Debili razvalise RK Bosna koja je isla pravim putem. Jedino nam je sjedeca odbojka super i ocekuju se Svjetska i Olimpijska finala od njih. Casni izuzeci.
Evo naslova novinarskog :
'Cowboysi iznenadili u New Yorku"
Kad ovako novinari pisu sta ocekujes od nas. To su prije bili najpismeniji ljudi a sada vlada mediokritet.
Sitni sibicari kradu narod i budjet i mi ih prozivamo gospodom i minidzerima. I ti za njih i glasas i to im omogucujes. U takvom okruzenju je plasman na EP uspjeh. Da ne spominjem kradju i lopovluke tokom tekme i opet smo sve izdrzali i pobijedili. Puno povreda, podmladjena repka, talenti koji idu u druge repke i opet smo prosli.
Gruzija nije Spanija ali pod ovim uslovima ja sam jako sretan. A prije rata sam i ja navikao da ne gledam puno tekme do cetvrtfinala jer je dosadno i jer smo sviju gazili u kosarci, vaterpolu, rukometu, ............. Tada se moglo ocekivati jer smo bili navikli. Ali to vise nije slucaj, na zalost.
A za to smo mi krivi.