Svako svog konja hvali.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Za razliku od tebe i pojedinih Juventina i vise nego korektan, ali nije ovo tema diskusije, svako za sebe
Klupska odvjetnica čini mi se.Obecala ovima da ako oni klubu srede za Suareza,ona će njima dovesti još igrača koji će polagati tamo.milanist je napisao/la: ↑24 sep 2020, 07:16Ako sam rekao ne moram ni citati vijesti ne znaci da ih nisam citao ali otom potom. Znam da je neka zena koja valjda obnasa neku funkciju u Juventusu zvala taj institut da sredi da zubonja to polaze sto prije i da mora poloziti. Sad dal to iskljuciluje Juve iz ove price prokontaj sam.![]()
Padovan je napisao/la: ↑24 sep 2020, 10:30Juventus zavrsio Suarezu Talijanski, da bi Suarez potpisao za A.Madrid, a A. Madrid pustio Moratu u Juventus po Juventusovim uslovima.![]()
Ako su bili ukljuceni neka budu kaznjeni, ali sve ce ostati na spekulacijama, jer danas je sve senzacija, vec se sve zna, istrazitelji nista ne trebaju ni raditi, novinari sve znaju u detalj, koje je marke telefon sa kojeg je ova navodno zvala.
I fiksni telefoni imaju marku proizvodjaca.nextterrain je napisao/la: ↑24 sep 2020, 10:43Padovan je napisao/la: ↑24 sep 2020, 10:30Juventus zavrsio Suarezu Talijanski, da bi Suarez potpisao za A.Madrid, a A. Madrid pustio Moratu u Juventus po Juventusovim uslovima.![]()
Ako su bili ukljuceni neka budu kaznjeni, ali sve ce ostati na spekulacijama, jer danas je sve senzacija, vec se sve zna, istrazitelji nista ne trebaju ni raditi, novinari sve znaju u detalj, koje je marke telefon sa kojeg je ova navodno zvala.
S fiksnog je zvala![]()
dinoo je napisao/la: ↑24 sep 2020, 10:50I fiksni telefoni imaju marku proizvodjaca.nextterrain je napisao/la: ↑24 sep 2020, 10:43Padovan je napisao/la: ↑24 sep 2020, 10:30Juventus zavrsio Suarezu Talijanski, da bi Suarez potpisao za A.Madrid, a A. Madrid pustio Moratu u Juventus po Juventusovim uslovima.![]()
S fiksnog je zvala![]()
Evo ja se necu praviti mutav.
Tebi bas dosadno?BlaiseMatuidi je napisao/la: ↑24 sep 2020, 11:18Evo ja se necu praviti mutav.
Hajmo diskutovati.
Krenimo redom...
Molim te, reci mi ime te Juventusove odvjetnice?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.