Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Nije mi ovako teško bilo još kad mi je 2010-te plata kasnila 4 dana. 

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Izgleda da je Barca da zagriana za Reinu. Počeo je karijeru tamo i nek se vrati za desetak miliona. Dati Downinga i 5 miliona za Begovića i imamo golmana za narednih 10 i više godina. Kad Carrolla prodamo i za 13 miliona, možda i Assaidija za neku siću imat ćemo 40 miliona za dva vrhunska pojačanja, Alderweireld i Eriksen 

Čuj me ti! Nađi snage, mijenjaj svijet! Budi ista kao more, što valovima mijenja svih obala lik.
ocekivao sam da bar danas, na dan kad nas ovakva legenda napusta, da ne budes đubre -.-Henderson je napisao/la:Nije mi ovako teško bilo još kad mi je 2010-te plata kasnila 4 dana.
pokazi malo postovanja, Hodžice
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
U čemu je problem Popaje?gaston je napisao/la:ocekivao sam da bar danas, na dan kad nas ovakva legenda napusta, da ne budes đubre -.-Henderson je napisao/la:Nije mi ovako teško bilo još kad mi je 2010-te plata kasnila 4 dana.
2012/13: 7th | W 16 | D 13 | L 9 | 61 pts | Scored 71 | Conceded 43.
2011/12: 8th | W 14 | D 10 | L 14 | 52 pts | Scored 47 | Conceded 40.
2011/12: 8th | W 14 | D 10 | L 14 | 52 pts | Scored 47 | Conceded 40.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne treba zaboraviti ni činjenicu da je Liverpool imao 5. najbolju odbranu lige (zajedno sa Unitedom). Ne želim da uđem u raspravu Dalglish vs Rodgers, ali ovaj Liverpool ima nešto što onaj nije imao. Vizija je tu; ciljevi su jasno postavljeni i ubijeđen sam da ćemo naredne sezone shvatiti koliko je Rodgers dobro radio u ovoj 2012/13 sezoni. Ekipa je mlada, poletna i željna trofeja (dodajmo im ikonu kluba koja još uvijek nema titulu Premiershipa u svojoj biografiji), trener mlad, ali dovoljno gladan pobjeda i osoba koja se ne boji dati šansu mladim igračima i vaditi ono najbolje iz njih.
Naravno, ne vjerujem da će naredne godine Liverpool biti ravnopravan kandidat za prva 3 mjesta. Ali, dolaskom nekih igrača, pojačavanjem onoga što škripi sigurno da mogu napasti to 4. mjesto, pa da onda za 2-3 godine naprave ekipu koja će pucati na najviše mjesto. Treba biti realan, jer City, United, Chelsea pa i Arsenal (
) su u stanju privući bolje igrače od Liverpoola, jer garantuju LP.
Al', imena ne igraju. Da igraju, United ne bi osvojio ligu ove sezone, već bi se tukao za 2. poziciju sa Chelseajem (koji bi imao najbolju odbranu lige).
Vrhunski golman + stoper (pa možda i 2, jer se ne vjeruje toliko Coatesu) + neki univerzalac koji može igrati na oba boka (tipa Adriana iz Barcelone) + defanzivni vezni koji zna igrati lopte + jedno krilo.
Riješiti se nekih igrača, zahvaliti im se na svemu što (ni)su učinili za ekipu i to je to.
Naravno, ne vjerujem da će naredne godine Liverpool biti ravnopravan kandidat za prva 3 mjesta. Ali, dolaskom nekih igrača, pojačavanjem onoga što škripi sigurno da mogu napasti to 4. mjesto, pa da onda za 2-3 godine naprave ekipu koja će pucati na najviše mjesto. Treba biti realan, jer City, United, Chelsea pa i Arsenal (

Vrhunski golman + stoper (pa možda i 2, jer se ne vjeruje toliko Coatesu) + neki univerzalac koji može igrati na oba boka (tipa Adriana iz Barcelone) + defanzivni vezni koji zna igrati lopte + jedno krilo.
Riješiti se nekih igrača, zahvaliti im se na svemu što (ni)su učinili za ekipu i to je to.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Na kraju 7. mjesto (jedno bolje nego prosle sezone) 61 bod (9 vise nego prosle), 71 postignut gol (24 vise), 43 primljena (3 vise). Dvije pobjede vise, 5 poraza manje.
Sve u svemu, za prvu sezonu na Anfieldu, ja sam zadovoljan, pogotovo drugim dijelom sezone. Kapa dolje za dovodenje Sturridgea i Coutinha, igrat ce obojica veliku ulogu u sljedecoj sezoni, za koju ocekujem da bi mogla biti ta
, uz nekoliko pojacanja tipa Coutinho.
I da...
Thank you Carra!
YNWA.
Sve u svemu, za prvu sezonu na Anfieldu, ja sam zadovoljan, pogotovo drugim dijelom sezone. Kapa dolje za dovodenje Sturridgea i Coutinha, igrat ce obojica veliku ulogu u sljedecoj sezoni, za koju ocekujem da bi mogla biti ta

I da...
Thank you Carra!
YNWA.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
- BeyKopites
- Kontakt:
Prigodna za Legendu :

Oprostio se sa stilom, maestralna utakmica, bez greške pa je čak i u napadu bio produktivan.Šteta što ne uđe onaj Džerardovski šut.
Prigodan video :
[youtube][/youtube]
...Trenutno sam pod nekim čudnim utiscima, ponos i tuga zajedno
...
Nešto kasnije bi vrijedilo napisati neki statistički post o ovom sezoni

Oprostio se sa stilom, maestralna utakmica, bez greške pa je čak i u napadu bio produktivan.Šteta što ne uđe onaj Džerardovski šut.
Prigodan video :
[youtube][/youtube]
...Trenutno sam pod nekim čudnim utiscima, ponos i tuga zajedno

Nešto kasnije bi vrijedilo napisati neki statistički post o ovom sezoni

"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Najgori start u posljednjih 100 godina, prvi put nakon sedam decenija da je Everton dva puta uzastopno završio ispred Liverpoola na tabeli, bez trofeja, bez evropskih utakmica na Anfieldu naredne sezone... za sve ti hvala Brendane.
sjasi sa covjeka Allaha ti.Henderson je napisao/la:Najgori start u posljednjih 100 godina, prvi put nakon sedam decenija da je Everton dva puta uzastopno završio ispred Liverpoola na tabeli, bez trofeja, bez evropskih utakmica na Anfieldu naredne sezone... za sve ti hvala Brendane.
Moguce da je prosle godine Kenny imao najgori kraj ikad.Od 18 tekmi je osvojio cini mi se velikih,nevjerovatnih,velicnastvenih 18 bodova (nesto ovako nisam siguran ) i sa tim bodovima nam osigurao velicanstveno mjesto u ligi.Toliko velicanstveno da nam je pola lige zavidjela,ma sta pola svi su nam zavidjeli osim 7 klubova,no spominjes Everton zasto Kenny kad je tako dobar nije zavrsio ispred njih nego ispod?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovaj Henderson sto je danas igrao je jedno od boljih otkrica ove sezone . Samopouzdanje , duge lopte , lopte u prostor , uklizivanje , nema onog straha od prosle sezone . Dosta mu je pomoglo igranje uz liniju prosle sezone , sad je slobodniji u sredini . Coutinho i Sturridge ako prođu bez nekih povreda , Sule ako ostane , ovi djecaci da se dokazuju po ulasku , Agger , Johnson i Reina da ostanu . Moglo bi biti zanimljivo sljedece sezone na svim frontovimaBertrand je napisao/la:Na kraju 7. mjesto (jedno bolje nego prosle sezone) 61 bod (9 vise nego prosle), 71 postignut gol (24 vise), 43 primljena (3 vise). Dvije pobjede vise, 5 poraza manje.
Sve u svemu, za prvu sezonu na Anfieldu, ja sam zadovoljan, pogotovo drugim dijelom sezone. Kapa dolje za dovodenje Sturridgea i Coutinha, igrat ce obojica veliku ulogu u sljedecoj sezoni, za koju ocekujem da bi mogla biti ta, uz nekoliko pojacanja tipa Coutinho.
I da...
Thank you Carra!
YNWA.

A izlazak 1 na 1 sa golmanom Anzhija?nema onog straha od prosle sezone .
On je apsolutno isti igrač, samo što se Allen povrijedio.
Pa nisam mislio na taj strah , kad izađe 1 na 1 , uglavnom dao je Guzanu gol 1 na 1 i to u stilu nekog napadaca . I ovo sigurno nije onaj isti , ma nije ni blizu onog od prosle sezone .Henderson je napisao/la:A izlazak 1 na 1 sa golmanom Anzhija?nema onog straha od prosle sezone .
On je apsolutno isti igrač, samo što se Allen povrijedio.
Dao je Chelsiju go prošle sezone kada je izašao sam na golmana. On je apsolutno isti igrač, samo što je ove godine napokon našao djevojku.
Vidi Senaida on zadovoljan sedmim mjestom a na početku sezone govorio da ćemo biti prvaci.

Vidi Senaida on zadovoljan sedmim mjestom a na početku sezone govorio da ćemo biti prvaci.

Prosle sezone je bio jedan od krivaca sto smo zabili samo onako malo golova , odigrao je oko 40 utakmica , vecinmo je igrao krilo , i igrao je slabo, preslabo . Sad je puno bolji i to je vidljivo kad god primi loptu .
To ti je ona Liverpoolovska:U ovo vrijeme naredne godine cemo biti prvaci
I to sam tvrdio nakon demoliranje Gomela

I to sam tvrdio nakon demoliranje Gomela

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
De banujte ga sa foruma Allah, Isus, Buda vas nagradio u šta god da vjerujete. Pa kakve čovjek gluposti piše to je nevjerovatno.
Carra, hvala ti za sve legendo!
Carra, hvala ti za sve legendo!
Mora se priznat da je falilo dosta toga ove sezone pa je mali Sterling moro igrat čitavu polu sezonu, mala klupa (skoro nikakva),katastrofalni stoperi (osim Carre). Tako da sad kad je otišo Carragher, a otići će i svi ostali stoperi osim Aggera, moramo se dobro pojačati u odbrani. Očekujem bar 2 jaka stopera i jednog beka, a vrlo moguće da ostanemo i bez Reine. Kada se sve sagleda, bit će puno promjena i ne vjerujem da će itko odlaziti iz kluba, osim ovih što sam nabrojao i zato prestanite sa glupostima i nadanjima o odlasku Johnsona(
), Allena, Borinija, Reine(
)...
Najviše mi se sviđa sadašnji napad u kojem imamo potencijala nevjerojatnog. Sterlnig, Ibe, Suso, Coutinho, Sturidgge, Suarez
Ne očekujem neku uspješnu sezonu ni u slijedeće godine jer se moramo pojačati dosta u odbrani + mogući odlazak Reine, a fali nam još jedan vezni koji pravi razliku na terenu.
P.S. YNWA Carra <3

Najviše mi se sviđa sadašnji napad u kojem imamo potencijala nevjerojatnog. Sterlnig, Ibe, Suso, Coutinho, Sturidgge, Suarez

Ne očekujem neku uspješnu sezonu ni u slijedeće godine jer se moramo pojačati dosta u odbrani + mogući odlazak Reine, a fali nam još jedan vezni koji pravi razliku na terenu.
P.S. YNWA Carra <3
Walk on, with hope in your hearts.
ostaje jedna velika praznina u klubu nakon odlaska ove legende YNWA
neznam sto se kacite na ove gluposti, prvo niko nije, niti ce ikada biti zadovoljan 7 mjestom
drugo napredka ima, a ko to ne vidi onda ocigledno nije pratio liverpool ova, a i prosle sezone
nije bitno ko je na klupi, treba ga podrzati dok god daje sve od sebe da ovaj put vrati u vrh fudbala
neznam sto se kacite na ove gluposti, prvo niko nije, niti ce ikada biti zadovoljan 7 mjestom
drugo napredka ima, a ko to ne vidi onda ocigledno nije pratio liverpool ova, a i prosle sezone
nije bitno ko je na klupi, treba ga podrzati dok god daje sve od sebe da ovaj put vrati u vrh fudbala
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
zvucis ironicno, kao da je ovo samo jedan obican dan, za sve nasHenderson je napisao/la:U čemu je problem Popaje?gaston je napisao/la:ocekivao sam da bar danas, na dan kad nas ovakva legenda napusta, da ne budes đubre -.-Henderson je napisao/la:Nije mi ovako teško bilo još kad mi je 2010-te plata kasnila 4 dana.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.