Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

mandraX
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la mandraX » 06 okt 2014, 20:51

geoxx je napisao/la:
mandraX je napisao/la:
geoxx je napisao/la: Pravi primjer kako jedan igrac dobiva utakmicu kad citavom timu nista ne polazi za rukom.
Gdje je bio u narednih par utakmica protiv Atletica?
Pa i u iducoj sezoni im je zabio za pobjedu kuci, zabio u finalu kupa protiv njih.
Prosle sezone se ni on ni Messi nisu naigrali protiv njih jer ljudi fakat igraju brutalnu odbranu ali je i pored toga zabio super vazan gol za bod na Claderonu.
Samo ne znam zasto navijac Barce ulece na ovo kad je Messi duplo gori protiv Atletica.
Ja sam davno nekad i pisao o tome Messi vs. Atletico, nisam ga dizao u nebesa na osnovu tih tekmi, vise puta sam ga kritikovao ovdje, tako da ne znam što se hvataš te priče.

A ovo u vezi Ronalda, mislim na par zadnjih utakmica u kojima vas Atleti klepa po ušima.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 okt 2014, 20:58

Zasto se ti hvatas price o nekim drugim utakmicama s ciljem omalozavanja?
Rekoh za zadnju Mourinhovu sezonu da je zabio slobodnjak u pobjedi na Bernabeu i u finalu kupa, to sto su Ozil i Higuain masili nemoguce da obezbjede pobjedu je druga prica.
Prosle sezone se kao nijedan drugi igrac nije naigrao protiv njih ali im je opet zabio 4 gola ( jah 3 su iz penala, 2 je sam izborio).
I u prosloj utakmici je bio odlican i da je imao kakvu takvu podrsku igraca mozda bi se i pobijedilo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 06 okt 2014, 20:59

Cuj klepa po usima :lol: :lol:

Imaju tri pobjede u zadnjih 25 godina.

Al kad je najvaznije opet se zna ko je veliki braco, finale LP i polufinale CdR

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 okt 2014, 21:46

mandraX je napisao/la: Gdje je bio u narednih par utakmica protiv Atletica?
:lol:
polufinale kupa kralja ili finale lp u obje smo ih drmnuli ko barcu u finalu kupa ta oceš ti :D, da im ne pustimo par tekmi svakih 15-ak godina raspali bi se ko klub..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 06 okt 2014, 21:56

Nas klepaju,a Barca ih redovno dobija :kafa:
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 07 okt 2014, 22:03

Iker Casillas je dao ekskluzivni intervju za Canal+ u kojemu se pričalo o mnogim škakljivim temama poput sukoba sa Mourinhom i Arbeloom te kako se cijelo vrijeme osjećao izoliranim. Kapetan Real Madrida više od dvije godine je šutio pred medijima da bi u intervjuu za već spomenutu televiziju rekao sve što je mnoge zanimalo.

Trenutno stanje
“Da, imao sam loš niz. Naročito nakon ozljede koja mi je promijenila život, ali bez obzira koliko loš niz bio, uvijek gledam naprijed kako bi postigao dobre rezultate.”

Svađe iz El Clasica
“Priče koje su se pričale nakon utakmice nisu istinite. Nazvao sam Xavija i Puyola da ostavimo sve te svađe sa strane. Bio je to nenamjeran incident. Uoči utakmice protiv Barcelone tenzije su bile visoke, ali smo se izvukli iz toga. Oni su pobjedili 3-2 i mi smo branili trenera. Pričali smo svi o tome, Xavi i Puyol su govorili kako smo ih bespotrebno udarali tijekom utakmice i da smo stalno protestirali. Nisam se ispričao nikome i bile su tenzije u reprezentaciji, ali smo prošli to.”

Izdajica, krtica
“U ovoj državi, koja ima mnogo dobrih stvari, postoje i one loše. Među lošim stvarima je zavist. Istina je da je prije par mjeseci ovdje sve bilo razjareno, a ja sam bio taj kojeg se za sve krivilo. Bio sam prvi problem kojeg se svatko htio riješiti. Ali bilo je sa moje strane dobro vidjeti situaciju. Kada izađem na ulicu jedino što vidim je ljubav koja je zračila iz ljudi, od navijača Real Madrida i ljudi koji nisu iz Madrida, ali su navijači.”

Problemi
“Neko vrijeme problemi su bili naglašeni više negoli je to bilo potrebno. U vrijeme Josea Mourinha za nas je sve bilo dobro. Uvijek ću misliti tako. Bili smo izjednačeni sa Barcom, u prvoj sezoni su stvari izgledale dobro, ali u zadnjoj nisu. U potpunosti poštujem svoje trenere, ali kada nešto ide protiv vas, onda trebate pričati o tome. Mourinho mi je dao opomenu i stavio me na klupu, a ja sam odlično reagirao.”

Alvaro Arbeloa
“Imali smo neka neslaganja oko vizija u klubu, ali danas je sve u redu. U utakmici protiv Ludogoretsa, naš odnos bio je sasvim normalan. Izvan nogometa naš odnos nije kakav je nekada bio.”

Zvižduci od strane navijača
“To boli. Ovdje sam od svoje devete godine, osvojio sam mnoge trofeje sa klubom i on je bio odskočna daska za uspjehe u reprezentaciji. Javnost (navijači) ima pravo raditi što hoće, ali to me i dalje boli. Biti ovdje toliko dugo nosi sa sobom neke zadatke s kojima se moram nositi.”

Zašto niste pričali o Mourinhu
“Možda sam mogao pričati, ali ja sam izabrao šutnju. Mnogi su me kritizirali zbog toga što sam šutio. Imali smo profesionalan odnos i to je sve. Odlučio sam šutiti. Ne optužujem nikoga niti ću ikoga optužiti da je ostavio loš dojam u klubu.”

Sastanak sa predsjednikom i Ramosom
“Kada pričamo sa predsjednikom, to ostaje u svlačionici. Nismo pričali o Mourinhu. Za mene je Mourinho bio jedan od najboljih trenera koje sam imao. Bio je hrabar u odlukama i imao je karakter. I onda je izašlo da smo mi pritisli klub.”

Odlazak iz Španjolske
“Da, razmišljao sam o tome. Ne želite pogoršati stvari ili stvoriti lošu atmosferu zato jer želite da Real Madrid uvijek pobjeđuje. Ali onda pomislite “moraš se nastaviti boriti”. Zadnje dvije godine sam se strašno borio i mučio. Nije bilo ponuda za mene i želim karijeru završiti ovdje.”

Madrid
“Madrid je moj dom, osjećam se kao da su me odgajali ovdje. Ne mogu zamisliti život bez Reala.”
:kafa:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 okt 2014, 11:00

Svejedno kad braniš ko karrina i 60% šuteva u okviro gola ti završi iza leđa, treba da se zapitaš da li je pametno da daješ intervjue o murinju i o tome kako želiš sve najbolje madridu, ili da radiš na sebi i izađeš iz očajne forme koja te prati zadnje 3 godine.
naprijed rejal

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 08 okt 2014, 18:32

ali ali ali on je san iker :think:
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 okt 2014, 19:07

AlfredBorden je napisao/la:ali ali ali on je san iker :think:
Pogreška.On je bog.
Sveti je napisao/la:Svejedno kad braniš ko karrina i 60% šuteva u okviro gola ti završi iza leđa, treba da se zapitaš da li je pametno da daješ intervjue o murinju i o tome kako želiš sve najbolje madridu, ili da radiš na sebi i izađeš iz očajne forme koja te prati zadnje 3 godine.
Prevoditelju*
Zadnjih 4-5 tekmi u odličnoj formi.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 okt 2014, 19:11

slika
:tokralju: :tokralju:

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 08 okt 2014, 19:16

Bogam to nije istina.Odlaskom Costulje on je daleko najbolji napadač lige.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 08 okt 2014, 19:26

arelinho je napisao/la:slika
ovo neki humor il sta?
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

Rasputin
Kontakt:

Post Postao/la Rasputin » 08 okt 2014, 20:43

AlfredBorden je napisao/la:
ovo neki humor il sta?
Ovo je sam gledao negdje na yt tako da si ti ostao jedina budala na svijetu koja misli da je benzema dobar napadac a Ronaldo oce da mu ga turi u debelu guzicu pa ga laze.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 08 okt 2014, 23:55

Rasputin je napisao/la:
ovo neki humor il sta?
Ovo je sam gledao negdje na yt tako da si ti ostao jedina budala na svijetu koja misli da je benzema dobar napadac a Ronaldo oce da mu ga turi u debelu guzicu pa ga laze.
Ma zajebajem se sta vam je,a ne znam rasputim ko je budala pa nista ne shvata ;)

normalaba
Kontakt:

Post Postao/la normalaba » 09 okt 2014, 01:58

Rasputin je napisao/la:
ovo neki humor il sta?
Rasputine ne znam volis li džez?
[youtube][/youtube]
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 09 okt 2014, 11:25

slika
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 09 okt 2014, 11:27

Evo Morales, tako je. Pravi ljudi. Iduce godine ocekujemo Nicolasa Madura i Raula Castra. :kafa:
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

Cap17an
Kontakt:

Post Postao/la Cap17an » 10 okt 2014, 22:40

Obratiti pozornost na Ikera Casillasa :cry:
[youtube][/youtube]

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 okt 2014, 10:17

yebo to, on je legenda, on treba da brani :lol:

u svim normalnim klubovima imena ne igraju, već forma igrača, samo u real madridu ima :urnebes:
naprijed rejal

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 11 okt 2014, 10:20

A da je Iker zapostavljen bila bi priča: "Ovi plaćenici opet zapostavljaju svoje legende, isto k'o s Raulom, samo da im je keša, fuj sramota, gamad jedna bla bla bla."

Nikad ugoditi :yawn:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.