Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
nema shelvey-a ni na klupi, to moze da znaci samo jedno 

Ubio ga Harry Potter?HeKen je napisao/la:nema shelvey-a ni na klupi, to moze da znaci samo jedno

Nad nama nebo ima da gori!

Čitava veza stoji na Hendersonu.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Jos da mu Coutinho ne smeta 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mislim da mu je Rodgers dao dosta prostora za igru,a on je na kraju pokazao VELIKO NISTAHeKen je napisao/la:nema shelvey-a ni na klupi, to moze da znaci samo jedno

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Brat bratu mi se danas ne opraštamo samo od jednog igrača, nego barem petorice. Reina, Carra, Skrtel, Downing i Assaidi napuštaju Liverpool na kraju sezone.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
http://www.ronaldo7.net/live/sports/wat ... tream.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo linkova pa izaberite
evo linkova pa izaberite
CARRA

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
evo ovaj nije los http://www.viponlinesports.eu/football/ ... nline.html
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- peppo_owen
- Kontakt:
imam li kakvih linkova kod mene svaki stopa?
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"
Coutinhooo 

Ne razumijem Inter,fakat
.

Jaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Golcina i pol
@zodiac ni ja

Golcina i pol
@zodiac ni ja

za carru, u 23. minuti 

oj gola coutinha
, kako ga smjesti po zemlji lagano. Mali ce bit velika zvijezda Liverpoola

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Do sad je Couti trebao dat 2 gola poništili čist gol na početku 

Mali Ibe ima muda, vidi se da puca od samopouzdanja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.