FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FKS je razbijena vojska. Govorim za muški nogometni segment. Ko je ikad bio u armiji, ovoj ili onoj, zna o čemu govorim. Poraz od Tuzle nas je potukao do nogu. Sa takvom vojskom nema smisla ići u dalje bitke. Ta i takva vojska se u potpunosti povlači sa bojišta, osim nekolicine kojima je ostalo makar malo organizacijske vještine. Ostalo se sve raspušta, osim ako nisu poginuli, mislim u fudbalskom smislu. U toj utakmici poginuli su skoro svi, uključujući i komandanta. Svaki manevar sa takvom jedinicom je tragikomičan. Nema tu puno pomoći. Već sam masu puta pisao šta je neophodno učiniti, pa se više ne bih ponavljao.
Majka, babo, rod, porod, pleme, vlasi, balije, ujkani, grob, mrtvi, pomrli... to je lepeza psovki prosječnog navijača, osobito pitara. Podsjeća me kad narod psuje političare. Kao, ti su političari nekom podmuklom intergalatičkom igrom dati nama, pa se mi bunimo u pravednom gnjevu. HAHAHAHAHAHAHA...neš ti pravdoljubaca.
Zbog čega prosječni pitar misli da je bolji od Ajle, Mirvića, Poture, Hadžića...? Jesu li to oni vanzemaljci koji su nametnuti tom i takvom pitaru? Neko ko ad hominem napada nekoga, ne može niukom slučaju biti bolji od takve osobe, nego samo gori. Pa te ajle, mirvići i sl., to smo mi. Zar je važno za poslovanje kluba da li je neko gay, žena, crn, rogat??? Bitno je samo zna li, ili ne zna posao, a rezultati i vrijeme su jedino mjerilo.
Prosječnom pitaru mora biti jasno; Ajla - to je on! Da je on bolji, bila bi i Ajla bolja, u dlaku kao što veli ona narodna: Kakva svinja - takva mast, kakav narod - takva vlast.
Nećemo mahalu u klubu, ali Ayla se yebe sa...., ona s kratkom kosom je lezba, onaj jede kolače u ...., onaj ne vadi nargilu iz žvalja itd.
Svi ste vi isti u dram. Ne može se voliti klub, a mrziti institucije istog. Kad prosječni pitar bude bolji, bit će mu i strukture bolje, nije to odvojeno jedno od drugog. Dok god je narativ ko se s kim yebe u Bošnjaka, ovo će se ciklično dešavati.
Vatajte se onog što znate. Bolje je i pametno šutiti, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Majka, babo, rod, porod, pleme, vlasi, balije, ujkani, grob, mrtvi, pomrli... to je lepeza psovki prosječnog navijača, osobito pitara. Podsjeća me kad narod psuje političare. Kao, ti su političari nekom podmuklom intergalatičkom igrom dati nama, pa se mi bunimo u pravednom gnjevu. HAHAHAHAHAHAHA...neš ti pravdoljubaca.
Zbog čega prosječni pitar misli da je bolji od Ajle, Mirvića, Poture, Hadžića...? Jesu li to oni vanzemaljci koji su nametnuti tom i takvom pitaru? Neko ko ad hominem napada nekoga, ne može niukom slučaju biti bolji od takve osobe, nego samo gori. Pa te ajle, mirvići i sl., to smo mi. Zar je važno za poslovanje kluba da li je neko gay, žena, crn, rogat??? Bitno je samo zna li, ili ne zna posao, a rezultati i vrijeme su jedino mjerilo.
Prosječnom pitaru mora biti jasno; Ajla - to je on! Da je on bolji, bila bi i Ajla bolja, u dlaku kao što veli ona narodna: Kakva svinja - takva mast, kakav narod - takva vlast.
Nećemo mahalu u klubu, ali Ayla se yebe sa...., ona s kratkom kosom je lezba, onaj jede kolače u ...., onaj ne vadi nargilu iz žvalja itd.
Svi ste vi isti u dram. Ne može se voliti klub, a mrziti institucije istog. Kad prosječni pitar bude bolji, bit će mu i strukture bolje, nije to odvojeno jedno od drugog. Dok god je narativ ko se s kim yebe u Bošnjaka, ovo će se ciklično dešavati.
Vatajte se onog što znate. Bolje je i pametno šutiti, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ova 2 investitora iz Amerike se samo brukaju u Bosni. Aza kamikaza i nas Mirvic.
Fol neki milijoneri, a klubove im guze razni Igmani i Leotari.
Fol neki milijoneri, a klubove im guze razni Igmani i Leotari.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Dobro je i napisala Ajla, pravi forumski mangupi.kenoHZ je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:32Forumski majmuni prestanite prozivati Mirvica, još treba da on ode pa da nam se desi totalni sunovrat. Čovjek ima najbolje namjere i treba cijeniti njegov entuzijazam da ulaze svoje pare u ovo sto mi nazivamo premijer ligom. Priča će tek počela, i ne može sve preko noći. Kao da je nas igrački kadar nesto wow pa sad cudno sto smo izgubili. Dalje, seljakamo se svaku utakmicu od grada do grada. Htjeli vi to razumiti ili ne, to itekako utiče na ekipu. Od sljedeće sezone možemo nešto očekivati ali ova nam je europa vrhunac i toga treba biti svjestan. Jučer se dokazalo da se bespotrebno diže priča o Dalu kao nekom pojedincu koji negativno utiče na ekipu. Kad je ušao tačno se vidi koliko on doprinosi agilnosti na terenu. Musa loš, doduše nije njegova pozicija. Kapiten, sta reci, na onakvom blatu njemu kod izlaska iz igre čist mu dres. To puno govori. Mersi se ne igra i to se vidi. Dajte čovjeku neku ulogu u klubu a ne na terenu jer očigledno zabusava kad god uđe, bolje da neko dijete igra a ne on kome se vidno ne igra. Catakovic polako nadolazi, jer konačno igra svoju poziciju. Odbranu necu ni komentarisati, ja ne znam sta je sa najboljim stoperom Bugarske lige. On ne moze biti najbolji igrač prve lige federacije a ne neke države. Šaha samo naprijed, puna podrška i nastavi dalje. Nadam se da ćemo se sto prije vratiti u nas dom, i onda polako praviti priču. A ovu sezonu zaboraviti sto prije.
I jos nesto, nek se stidi svako ko Ajli psuje djecu i slično. Pravi ste mangupi nema sta.
Ona nije trebala definitivno pisati nista, jer ne mozes se ti javno raspravljati sa pojedinim idiotima. Ima brate covjek koji je ulozio pare i ako mu ne radi posao za koji je zaduzena noga. Ako sad klekne pred mahalom i majmunima pojedinim, nek ide onda.
+1 za post i iz prica sa ne forumskim nasim navijacima, sreca je pa velika vecina ovako razmislja.
- ElCartel11
- Kontakt:
Bas bi propali brez Mirvica 
Uzdizete lika kao da je u klubu od 95, a ne tek 2 godine u kojim mozda necemo nikako Evrope vidjeti. Bas ce ga tesko biti nadomjestiti.

Uzdizete lika kao da je u klubu od 95, a ne tek 2 godine u kojim mozda necemo nikako Evrope vidjeti. Bas ce ga tesko biti nadomjestiti.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Jedino joj zamjerim što se preko interneta prepucaje sa navijačima. Žena nema nikakve veze sa sportskim dijelom kluba a oni joj psuju.nokee je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:26Dobro je i napisala Ajla, pravi forumski mangupi.kenoHZ je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:32Forumski majmuni prestanite prozivati Mirvica, još treba da on ode pa da nam se desi totalni sunovrat. Čovjek ima najbolje namjere i treba cijeniti njegov entuzijazam da ulaze svoje pare u ovo sto mi nazivamo premijer ligom. Priča će tek počela, i ne može sve preko noći. Kao da je nas igrački kadar nesto wow pa sad cudno sto smo izgubili. Dalje, seljakamo se svaku utakmicu od grada do grada. Htjeli vi to razumiti ili ne, to itekako utiče na ekipu. Od sljedeće sezone možemo nešto očekivati ali ova nam je europa vrhunac i toga treba biti svjestan. Jučer se dokazalo da se bespotrebno diže priča o Dalu kao nekom pojedincu koji negativno utiče na ekipu. Kad je ušao tačno se vidi koliko on doprinosi agilnosti na terenu. Musa loš, doduše nije njegova pozicija. Kapiten, sta reci, na onakvom blatu njemu kod izlaska iz igre čist mu dres. To puno govori. Mersi se ne igra i to se vidi. Dajte čovjeku neku ulogu u klubu a ne na terenu jer očigledno zabusava kad god uđe, bolje da neko dijete igra a ne on kome se vidno ne igra. Catakovic polako nadolazi, jer konačno igra svoju poziciju. Odbranu necu ni komentarisati, ja ne znam sta je sa najboljim stoperom Bugarske lige. On ne moze biti najbolji igrač prve lige federacije a ne neke države. Šaha samo naprijed, puna podrška i nastavi dalje. Nadam se da ćemo se sto prije vratiti u nas dom, i onda polako praviti priču. A ovu sezonu zaboraviti sto prije.
I jos nesto, nek se stidi svako ko Ajli psuje djecu i slično. Pravi ste mangupi nema sta.
Ona nije trebala definitivno pisati nista, jer ne mozes se ti javno raspravljati sa pojedinim idiotima. Ima brate covjek koji je ulozio pare i ako mu ne radi posao za koji je zaduzena noga. Ako sad klekne pred mahalom i majmunima pojedinim, nek ide onda.
+1 za post i iz prica sa ne forumskim nasim navijacima, sreca je pa velika vecina ovako razmislja.
kenoHZ je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:32Forumski majmuni prestanite prozivati Mirvica, još treba da on ode pa da nam se desi totalni sunovrat. Čovjek ima najbolje namjere i treba cijeniti njegov entuzijazam da ulaze svoje pare u ovo sto mi nazivamo premijer ligom. Priča će tek počela, i ne može sve preko noći. Kao da je nas igrački kadar nesto wow pa sad cudno sto smo izgubili. Dalje, seljakamo se svaku utakmicu od grada do grada. Htjeli vi to razumiti ili ne, to itekako utiče na ekipu. Od sljedeće sezone možemo nešto očekivati ali ova nam je europa vrhunac i toga treba biti svjestan. Jučer se dokazalo da se bespotrebno diže priča o Dalu kao nekom pojedincu koji negativno utiče na ekipu. Kad je ušao tačno se vidi koliko on doprinosi agilnosti na terenu. Musa loš, doduše nije njegova pozicija. Kapiten, sta reci, na onakvom blatu njemu kod izlaska iz igre čist mu dres. To puno govori. Mersi se ne igra i to se vidi. Dajte čovjeku neku ulogu u klubu a ne na terenu jer očigledno zabusava kad god uđe, bolje da neko dijete igra a ne on kome se vidno ne igra. Catakovic polako nadolazi, jer konačno igra svoju poziciju. Odbranu necu ni komentarisati, ja ne znam sta je sa najboljim stoperom Bugarske lige. On ne moze biti najbolji igrač prve lige federacije a ne neke države. Šaha samo naprijed, puna podrška i nastavi dalje. Nadam se da ćemo se sto prije vratiti u nas dom, i onda polako praviti priču. A ovu sezonu zaboraviti sto prije.
Koje pare on ulaze? On je **** obicna i nikada u Sarajevo nije ulozio ni 1 fening. Tanova igracka
- BegovicRamiz
- Kontakt:
puna podrska za Ayle, Poture i druge dame?, nemaju veze sa sportskim segmentom al isto tako nemaju veze ni s cim
puna podrska Hadziji drugi put yebe i ne vadi (hahaha potpisat cu) i bahati se prema navijacima
puna podrska Mirvicu Boze moj greska se potkrade nema veze sto je kod nas greska za greskom al hajd
njegove su pare covjek ima pravo da radi sta hoce
puna podrska igracima koji ginu svaku utakmicu na celu sa el capitanom Suljagom
niko nije kriv i puna podrska svima osim Hz i navijacima koji zele lose klubu
puna podrska Hadziji drugi put yebe i ne vadi (hahaha potpisat cu) i bahati se prema navijacima
puna podrska Mirvicu Boze moj greska se potkrade nema veze sto je kod nas greska za greskom al hajd
Klošari krezavi nagudrirani samo prave štetu klubu na tribinama. A i ovi što pametuju po društvenim mrežama.. kompleksaši, vječito nezadovoljni, toksični.BegovicRamiz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:55puna podrska za Ayle, Poture i druge dame?, nemaju veze sa sportskim segmentom al isto tako nemaju veze ni s cim
Kupujte šta vam se kaže i vozdrica ako vam se ne sviđa.
Struka stručnjacima!
The saddest thing in life is wasted talent.
Treba sa posjetom na tribinama pokazati da si nezadovoljan, ne igraju ne treba im pružati podršku. Greška je nekome prijetiti i psovati i nedaj bože tući. Nas će još malo svi igrači izbjegavati zbog odlazaka na vrata igračima.
-
- Kontakt:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:55puna podrska za Ayle, Poture i druge dame?, nemaju veze sa sportskim segmentom al isto tako nemaju veze ni s cim

- PapirnaMarka
- Kontakt:
Podrška Ayli. Već drugi put u kratkom periodu kako je došla svi portali u regionu pišu o nama, marketinški odličan potez. Sve je to ona smisleno odradila, bravo!
Jedna iz naftalina 
https://zurnal.info/clanak/objavljujemo ... ruga/20957

https://zurnal.info/clanak/objavljujemo ... ruga/20957
Ne znas ni koliko ti je u klubu investitor al bitno je da se nakacis na internet i ne sjases dok se ne ispucas dobro..ElCartel11 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 15:39Bas bi propali brez Mirvica
Mi se još nismo oporavili od pasojeda Nama, pleme yebo svoje
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma jasta, bolje AylaH to hendluje.Arnelv52 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 12:12Hadžibegić, Kusturica, onaj sa onog sastanka... to su ljudi iz prošlog sistema. Možda je uvreda to tako i reći ali oni uopće nisu sposobni da donose odluke u okvirima današnjeg društva.
Kako su se u onom sistemu donosile odluke? Neko sa vrha kaže kopamo danas 20 metara ovom linijom i kopa se 20 metara. Danas to ne prolazi. Čak i da prodje interno, unutar kluba... budemo li se okruživali takvim ljudima mi ćemo se jednog dana probudit i shvatit da su nam ostali klubovi još više pobjegli.
Njima je mjesto u počasnoj loži i da ih se sjeti na godišnjicu kluba. To je onaj sistem i pravio od ljudi.
Ili npr Nenad zvani John Smith, Mortem i ja preorali internet, nema traga ni da je u komunalnom radio.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Prvo necu te vrijeđati jer neću da se spuštam na tvoj primitivni nivo. Drugo, o kakvoj ti posjeti pričaš paša moj? Ko da je puno kosevo svaku utakmicu, pa da će revolt nesto promjeniti. I sta, evo da niko ne bude na tribini, koga boli sta ti mislis i pljuvaci poput tebe. Od karti svakako nemamo ništa, kad smo bili u najgoroj finansijskoj situaciji vidjeli smo svi koliko su "navijaci" spremi da pomognu. Nažalost ali moram navesti pozitivan primjer naših komšija koji su pokazali kako se voli. Napravili su atmosferu, u najgorem poslijeratnom periodu. Svaku utakmicu je skoro puno, pomažu finansijski, učestvovali su u renoviranju i pravljenju stadiona. A mi, par poraza i niko neće da dođe. To je ljubav nema sta.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:20Seljakamo se iz grada u grad? Zar mi ne igramo u Zenici? Nemoj svega ti vise forumska "inteligencijo" da nisi napisao ovaj post jos bi mislio da je Dal jedno smece koje loptu nece da doda,koji u cistoj situaciji za pas sutira. Nek ste nam oci otvorili Allah vas nagradio. Daj nam pojasni kako ovakvom Zelji nisu potrebne dvije sezone da ode u evropu? Jel ti znas ubleho da je Sarajevo i pred bankrotom islo u evropu,jel znas da ce ovo bit izgleda 2 sezona bez evrope,da smo sve negativne rekorde u nasoj historiji oborili,jel znas da nasi ugraci nece da potrce? Svaka cast Mirvicu a ovo ostalo popisam sve,uostalom vidjeces po posjeti sta ljudi misle o svemu ovome,vise nemozes natjerat ljude bolesnike za Sarajevom da odu na tekmu. Hvala ti forumski idiote sto si nam objasnio.kenoHZ je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:32Forumski majmuni prestanite prozivati Mirvica, još treba da on ode pa da nam se desi totalni sunovrat. Čovjek ima najbolje namjere i treba cijeniti njegov entuzijazam da ulaze svoje pare u ovo sto mi nazivamo premijer ligom. Priča će tek počela, i ne može sve preko noći. Kao da je nas igrački kadar nesto wow pa sad cudno sto smo izgubili. Dalje, seljakamo se svaku utakmicu od grada do grada. Htjeli vi to razumiti ili ne, to itekako utiče na ekipu. Od sljedeće sezone možemo nešto očekivati ali ova nam je europa vrhunac i toga treba biti svjestan. Jučer se dokazalo da se bespotrebno diže priča o Dalu kao nekom pojedincu koji negativno utiče na ekipu. Kad je ušao tačno se vidi koliko on doprinosi agilnosti na terenu. Musa loš, doduše nije njegova pozicija. Kapiten, sta reci, na onakvom blatu njemu kod izlaska iz igre čist mu dres. To puno govori. Mersi se ne igra i to se vidi. Dajte čovjeku neku ulogu u klubu a ne na terenu jer očigledno zabusava kad god uđe, bolje da neko dijete igra a ne on kome se vidno ne igra. Catakovic polako nadolazi, jer konačno igra svoju poziciju. Odbranu necu ni komentarisati, ja ne znam sta je sa najboljim stoperom Bugarske lige. On ne moze biti najbolji igrač prve lige federacije a ne neke države. Šaha samo naprijed, puna podrška i nastavi dalje. Nadam se da ćemo se sto prije vratiti u nas dom, i onda polako praviti priču. A ovu sezonu zaboraviti sto prije.
Ovo oko Zenice, necu da se zamaram da ti objasnim jer ti imaš svoje mišljenje i očigledno zbog manjka inteligencije tebi to nema veze. Da si ikad bio u sportu razumio bi, al ovako nema potrebe da pišem.
- Osttribine
- Kontakt:
A ko je to u nasoj ligi proglasio bankrot ili se pak ugasio od klubova ne racunajuci onaj Olimpik koji nije imao nikakvu svrhu postojanja. Najbolji strucnjak u BiH, a mozda i sire za Akademiju kazes, to mislis na Dogana koji taj posao od neki dan online odradjuje ili, i povrh svega kazes PAR losih rezultata, pa jesi li ti dobar s mozgom, godinu dana se brukamo iz sedmice u sedmicu, istorijske bruke dozivljavamo od samostalnosti RBiH, na pragu smo dvije vezane sezone bez nastupa u Evropi. Pa bez investitora smo Evropu gotovo redovno igrali, i bili na pragu grupne faze EL. Progledajte malo a ne ko pokvarena ploca vrtiti pricu da bi se ugasili, sto se evo komsije ne ugase, Sloboda, Čelik, ovaj onaj. To da li ce napraviti dugovanja i ispaliti se, o tom potom, nemoj se bas zakleti. Činjenica je da klub pod rukovodstvom Ismira Mirviča konstantno tone, puno bolje je to izgledalo i sa Tanom i Namom ma koliko i oni gresaka da su imali.ubipara je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:12-Spasio klub od bankrota.PapirnaMarka je napisao/la: ↑06 nov 2022, 10:47Samo treba fino pogledati šta je radio od dolaska u klub.Osttribine je napisao/la: ↑06 nov 2022, 00:55Najvece zlo kluba je Ismir Mirvic, a vi mu sad pojedinci p.opusite jer on daje pare eto ugasili bi se da njega nema, sto se to ne gase ostali kokuzni timovi u ligi. Kad smo najveći kokuzi bili stativa nas od grupne faze EL dijelila,a vidi nas danas finansijski stabilne. Mirva od Hrasnice navukao u klub nesposbnog šljama u vidu ove bahate direktorice, onih ubleha iz sfk, preplacenih igraca,sponzorisanja kriminalca preko kluba itd. Svaka cast, dotakli smo dno, branite ga i dalje j.ebo vas on.
Gala večerice, vraćanje Poture, preseravanje sa objavama na stranici kluba "lajk i Ismir ostane još jedan dan", angazovanje Ayle, vracanje Hadzije, dopustanje da se pljuje onako po Velkoskom, Hebibovicu i Dupovcu kakvi god da su, Sejo Brajlovic i gatanje, finale kupa sa Izetbegovicem i Skakom, cirkuzanje Ayle u loži sa Jalom i Bubom i priča o smjeni Vasoskog, najbolji klub na Balkanu za 2 godine, objave "nema pobjedničkih slika", rezultatski kolaps vec godinu, onda kao vrhunac svega toga sponzorisanje kriminalca Stojnića i sad još ove poruke vrle direktorice.
I onda se nadju neki da pisu sve ok, sve bajno i krasno, pretjeruje se sa kritikama.
-Doveo najboljeg strucnjaka u BiH a mozda i sire zaduzenog za Akademiju.
-Nabavio bruku nekih medicinskih stvari za prvi tim
-Ulaze u klub i po svemu ima dobre namjere.
Da li je napravio par gresaka ? Jeste ali sta sad treba da ga tjeramo jer je napravio losu procjenu u nekim ljudima jel? Pa covjek ulaze svoj novac u klub, daje svoje pre i placa radnike redovno. Ne treba tjerat sve i svakoga samo zbog par losih rezultata prvog tima.
Samo istinski neprijatelji kluba mogu reci da je on najveci neprijatelj kluba. Kako mozes reci to za nekoga ko te je od bankrota spasio i od gasenja. Da je neprijatelj kluba napravio bi dugovanja i samo se ispalio, ali nije. Tako da vecina vas ovdje pojma nema sta pisu nego samo pisete neke gluposti i ofirate se.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Hocemo story Mirva! Daj nam neki smiješni da se bar malo nasmijemo i zaboravimo na šprdačinu od kluba koju si napravio. Ne otjeras li sad na skupštini i iducem periodu već 100 puta spominjane osobe iz kluba, slobodno otiđi i ti, nećemo puno plakati.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Uvrijedio si nas odma na pocetku posta pa si dobio identican odgovor. Kazes par poraza? Nas nije dobio samo ko nije imao zelju da nas dobije,za razliku od nasih baletana njihovi barem ginu,imaju igrace koje placaju 100 puta manje od nasih a ispred nas su. Pomazemo i mi klub,doslo nas je bruju na pocetku sezone, kad su nas derali opet smo dosli, zato sve nam je hvala ovo setkanje po terenu,mahanje rukama ovih smradova itd necemo podrzavat baletane,rospije na tvoju a i njihovu zalost. Ja nisam pljuvac vec pricam realno,medjutim to je za vas pljuvanje jer Boze trebam reci da je ova gomila vanago,zena na terenu da su to borci,da zadnji atom daju i da im treba max podrska? Nemoj ti brinuti za ovog pljuvaca ja sam tu od 90tih na svaki nacin uz klub a ti si vjerovatno kao direktorica,baletani na terenu jednu sezonu i caokenoHZ je napisao/la: ↑06 nov 2022, 17:33Prvo necu te vrijeđati jer neću da se spuštam na tvoj primitivni nivo. Drugo, o kakvoj ti posjeti pričaš paša moj? Ko da je puno kosevo svaku utakmicu, pa da će revolt nesto promjeniti. I sta, evo da niko ne bude na tribini, koga boli sta ti mislis i pljuvaci poput tebe. Od karti svakako nemamo ništa, kad smo bili u najgoroj finansijskoj situaciji vidjeli smo svi koliko su "navijaci" spremi da pomognu. Nažalost ali moram navesti pozitivan primjer naših komšija koji su pokazali kako se voli. Napravili su atmosferu, u najgorem poslijeratnom periodu. Svaku utakmicu je skoro puno, pomažu finansijski, učestvovali su u renoviranju i pravljenju stadiona. A mi, par poraza i niko neće da dođe. To je ljubav nema sta.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 nov 2022, 14:20Seljakamo se iz grada u grad? Zar mi ne igramo u Zenici? Nemoj svega ti vise forumska "inteligencijo" da nisi napisao ovaj post jos bi mislio da je Dal jedno smece koje loptu nece da doda,koji u cistoj situaciji za pas sutira. Nek ste nam oci otvorili Allah vas nagradio. Daj nam pojasni kako ovakvom Zelji nisu potrebne dvije sezone da ode u evropu? Jel ti znas ubleho da je Sarajevo i pred bankrotom islo u evropu,jel znas da ce ovo bit izgleda 2 sezona bez evrope,da smo sve negativne rekorde u nasoj historiji oborili,jel znas da nasi ugraci nece da potrce? Svaka cast Mirvicu a ovo ostalo popisam sve,uostalom vidjeces po posjeti sta ljudi misle o svemu ovome,vise nemozes natjerat ljude bolesnike za Sarajevom da odu na tekmu. Hvala ti forumski idiote sto si nam objasnio.kenoHZ je napisao/la: ↑06 nov 2022, 13:32Forumski majmuni prestanite prozivati Mirvica, još treba da on ode pa da nam se desi totalni sunovrat. Čovjek ima najbolje namjere i treba cijeniti njegov entuzijazam da ulaze svoje pare u ovo sto mi nazivamo premijer ligom. Priča će tek počela, i ne može sve preko noći. Kao da je nas igrački kadar nesto wow pa sad cudno sto smo izgubili. Dalje, seljakamo se svaku utakmicu od grada do grada. Htjeli vi to razumiti ili ne, to itekako utiče na ekipu. Od sljedeće sezone možemo nešto očekivati ali ova nam je europa vrhunac i toga treba biti svjestan. Jučer se dokazalo da se bespotrebno diže priča o Dalu kao nekom pojedincu koji negativno utiče na ekipu. Kad je ušao tačno se vidi koliko on doprinosi agilnosti na terenu. Musa loš, doduše nije njegova pozicija. Kapiten, sta reci, na onakvom blatu njemu kod izlaska iz igre čist mu dres. To puno govori. Mersi se ne igra i to se vidi. Dajte čovjeku neku ulogu u klubu a ne na terenu jer očigledno zabusava kad god uđe, bolje da neko dijete igra a ne on kome se vidno ne igra. Catakovic polako nadolazi, jer konačno igra svoju poziciju. Odbranu necu ni komentarisati, ja ne znam sta je sa najboljim stoperom Bugarske lige. On ne moze biti najbolji igrač prve lige federacije a ne neke države. Šaha samo naprijed, puna podrška i nastavi dalje. Nadam se da ćemo se sto prije vratiti u nas dom, i onda polako praviti priču. A ovu sezonu zaboraviti sto prije.
Ovo oko Zenice, necu da se zamaram da ti objasnim jer ti imaš svoje mišljenje i očigledno zbog manjka inteligencije tebi to nema veze. Da si ikad bio u sportu razumio bi, al ovako nema potrebe da pišem.
Sa ovakvim precjenikom se ne trebamo sikirati za buducnost

Zadnja izmjena: andol, dana/u 06 nov 2022, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.