Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Clutch
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Clutch » 06 okt 2014, 15:39

Najveći ikad :bow:

slika
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 06 okt 2014, 15:42

calcio je napisao/la:U Primeri ima puno vise smijesnih ekipa nego u bilo kojoj od top liga.
I agree.
A.F.C. Bournemouth!

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 okt 2014, 15:42

Bjez tamo na temu za trolanja :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 okt 2014, 15:52

rambo16 je napisao/la:
calcio je napisao/la:U Primeri ima puno vise smijesnih ekipa nego u bilo kojoj od top liga.
I agree.
bitch please a ovo je samo vrh sante
slika :lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 06 okt 2014, 16:03

Aj ove engleze mozes i shvatiti nekako ,iako im u evropi cast brane rusi,al kad dodje talijan pricati o smijesnoj ligi :facepalm:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 06 okt 2014, 16:13

:lol:
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 06 okt 2014, 16:40

suhi je napisao/la:Aj ove engleze mozes i shvatiti nekako ,iako im u evropi cast brane rusi,al kad dodje talijan pricati o smijesnoj ligi :facepalm:
To si umislio da si spanac pa zbog toga mislis da smo mi talijani i englezi? :mrgreen:
Istina najvise pratim talijansku ligu zbog starih navika, ali pokusavam intenzivno pratiti i ostale. Tako da mislim da mogu objektivno reci da je u primeri najveca razlika u kvaliteti izmedju vrha i ostatka tabele. Pa Real i Barca sa pola snage pune ostale ekipe. Odbrane su im preslabe. Nema nikakvog uzbudjenja osim kada top ekipe igraju izmedju sebe.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 okt 2014, 16:41

suhi je napisao/la:Aj ove engleze mozes i shvatiti nekako ,iako im u evropi cast brane rusi,al kad dodje talijan pricati o smijesnoj ligi :facepalm:
Aj ove engleze mozes i shvatiti nekako ,iako im u evropi cast brane rusi,al kad dodje "topnik" pricati o bilo cemu :urnebes: :urnebes: :urnebes:

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 06 okt 2014, 16:46

calcio je napisao/la:
To si umislio da si spanac pa zbog toga mislis da smo mi talijani i englezi? :mrgreen:
Istina najvise pratim talijansku ligu zbog starih navika, ali pokusavam intenzivno pratiti i ostale. Tako da mislim da mogu objektivno reci da je u primeri najveca razlika u kvaliteti izmedju vrha i ostatka tabele. Pa Real i Barca sa pola snage pune ostale ekipe. Odbrane su im preslabe. Nema nikakvog uzbudjenja osim kada top ekipe igraju izmedju sebe.
Kak ti ne shvataš neke stvari. Barca i Real Madrid u kojoj god ligi da su pravili bi istu razliku kao i u Primeri, jednostavno su prejaki u odnosu na ostale klubove.
A ti kad već hoćeš da porediš ostale klubove, onda prati kako španski klubovi igraju u Evropi, gde iz sezone u sezonu dominiraju.
Barca se poigrala sa prvakom Engleske, Atletico bez problema izbaci Chelsea, a Real Madrid se poigrao sa najvećim njemačkim klubovima (Schalke, BVB i Bayern).
Bespotrebno je pričati šta su prošle sezone Sevilla, ali i Valencia radili u EL.
Španska liga je odlična samo što su Real Madrid i Barcelona, također i Atletico Madrid jednostavno prejaki u odnosu na ostale klubove u ligi...

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 06 okt 2014, 16:51

calcio je napisao/la:U Primeri ima puno vise smijesnih ekipa nego u bilo kojoj od top liga. Pa svaki vikend Real ili Barca nekome zabiju po 7, 8 golova. To nije ni u Skotskoj bilo za vrijeme vladavine Rangersa i Celtica. :P
:rol: :rol:

pa jest...ono Sassoulo, Empoli, Cesena, Chievo,Torino, Cagliari i slicni talijanski velikani daju dodatnu kvalitetu ionako brutalno jakoj Seriji A :cool:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 06 okt 2014, 16:56

let3 je napisao/la:
calcio je napisao/la:U Primeri ima puno vise smijesnih ekipa nego u bilo kojoj od top liga. Pa svaki vikend Real ili Barca nekome zabiju po 7, 8 golova. To nije ni u Skotskoj bilo za vrijeme vladavine Rangersa i Celtica. :P
:rol: :rol:

pa jest...ono Sassoulo, Empoli, Cesena, Chievo,Torino, Cagliari i slicni talijanski velikani daju dodatnu kvalitetu ionako brutalno jakoj Seriji A :cool:
Dodaj na to i velesile tipa Galata, Kopenhagen...znali su naletit' na iste. :lol: :urnebes:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 okt 2014, 16:59

Kawhi je napisao/la:
JamesJoyce je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:ruka uz tijelo,pacenice
:rol:
Ne zna te ova mlađa raja :mrgreen:
nek se predstavi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 okt 2014, 16:59

anonymousHD je napisao/la:Kak ti ne shvataš neke stvari. Barca i Real Madrid u kojoj god ligi da su pravili bi istu razliku kao i u Primeri,
Ma šta kažeš,uz pomoć sudija dobiju Ludogorets a Barcelona izdominra Apoel sa 1:0 i oni bi kao pravili razliku u drugim ligama. :nene:
anonymousHD je napisao/la: Barca se poigrala sa prvakom Engleske, Atletico bez problema izbaci Chelsea, a Real Madrid se poigrao sa najvećim njemačkim klubovima (Schalke, BVB i Bayern).
Pa sezonu prije BvB se poigrala sa Realom i samo Mkhitaryanu se mogu zahvaliti za prolaz a Bayern je Barceloni nanio najteži poraz u istoriji 1/2 utakmica CL.
anonymousHD je napisao/la:Španska liga je odlična samo što su Real Madrid i Barcelona, također i Atletico Madrid jednostavno prejaki u odnosu na ostale klubove u ligi...

Nisu oni prejaki nego je ostatak lige slab prvenstvno zbog toga što je financijska situacija u drugim klubovim alarmantna,pa zato maltene svake sezone Real i Barca osvajaju preko 100b i zabiju po 100+ golova.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 06 okt 2014, 17:05

Ok,ajd sad svi odj3bite sa teme desetostrukog sampiona evrope. :kafa:

suhi
Kontakt:

Post Postao/la suhi » 06 okt 2014, 17:07

slika

slika

:salut:
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 06 okt 2014, 17:07

Niko da odgovori na pitanje... :(
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 06 okt 2014, 17:22

Lillard je napisao/la:Niko da odgovori na pitanje... :(
podosadani si mogu ti rec'

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 06 okt 2014, 17:34

Ma ja, giganti poput Genoe, Torina, Stokea i slicni bi vjerovatno pravili problema Realu i Barci. :lol: :lol:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 06 okt 2014, 17:44

Dzoni je napisao/la: Aj ove engleze mozes i shvatiti nekako ,iako im u evropi cast brane rusi,al kad dodje "topnik" pricati o bilo cemu :urnebes: :urnebes: :urnebes:
I ja kad vidim 340 smajlija u jednom redu odmah dobijem trovanje pankreasa.
A.F.C. Bournemouth!

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 06 okt 2014, 17:58

Ja ne znam kako ćemo mi bez Di Marije :kafa:
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.