FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeljocity
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljocity » 08 jul 2011, 22:29

VanBasten je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Daj ba mani te se sad ovih radnih akcija!!! Kad nismo do sad sacekajmo da vidimo sta ce ovi iz gradske uprave uradit u vezi Slovenaca pa onda pravimo planove..
Ko kaže da niste.
Netom nakon Dejtona tadašnji pioniri(mislim) zajedno s navijačima su čistili Grbavicu. Od stadiona do prostorija.
No, to je ipak neka druga raja, drugi mentalni sklop, od sadašnjih loših kopija stranih ultrasa.
Moj post se odnosio na ovu sadasnju Grbavicu ;) .. Znaci dati sanse upravi kluba i gradskoj upravi da ovo sa Slovencima odrade jer koliko god se mi trudili ne mozemo napraviti ni priblizan stadion kao sto ce ga Slovenci sredit. A ja sam 99% ubijedzen da ce doci do gradnje nove Grbavice i da ce se o ovome vise znati na jesen..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 08 jul 2011, 22:32

al možemo i pomoć prilikom gradnje :shock: jbt znaš koja je to ušteda :) možemo kupit sve otpadne materijale i vozit negdje tovarit,znas koliko bi se ubrzalo :) pripremit teren za te graditelje,al ako propadne projekt,mozemo mi izgradit sami vako
da svi petaka dadnemo nek nas bude 10000 al nece sigurno mogli bi nešto uradit

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 08 jul 2011, 22:38

ipetm je napisao/la:Sutra protiv Krajisnika ocekujem igrace koji su malo ili nimalo igrali do sada na pripremama,ali i neke koji su igrali,ali nemamo drugih igraca na tim pozicijama.Slican sastav ovome:
Bukvić,B.Čolić,Alić,Bogičević,Stanić,Stanceski,Zolotić,E.Čolić,Smajić,Bešlija,Ramić...S klupe:Nikolic,Svraka,.....
E. Čolić nije ni otišao na pripreme :D

U napadu će igrati Šaban Pehilj :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 08 jul 2011, 22:41

Plivadon je napisao/la:al možemo i pomoć prilikom gradnje :shock: jbt znaš koja je to ušteda :) možemo kupit sve otpadne materijale i vozit negdje tovarit,znas koliko bi se ubrzalo :) pripremit teren za te graditelje,al ako propadne projekt,mozemo mi izgradit sami vako
da svi petaka dadnemo nek nas bude 10000 al nece sigurno mogli bi nešto uradit
Ne osporavam ja da mi mozemo pomoci pri gradnji stadiona samo kazem zaboravite na trenutak ovaj Unio Berlin ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 08 jul 2011, 22:47

a iskreno da nam oce slovenci napravit stadion,pa da imamo mi na balkanpesboxu šta napravit fino da se PES igra :D
sad smo uradili grbavicu,bogu za plakat :( nemamo slika :( ja jedino dresove dobro uradio :D

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 08 jul 2011, 23:11

http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/turn ... ildu/60315" onclick="window.open(this.href);return false;

Udruženje navijača Fudbalskog kluba Željezničar i ove godine organizuje Memorijalni turnir u malom fudbalu pod nazivom "Dževad Begić - Đilda", u uspomenu na legendarnog vođu navijača plavih sa Grbavice.

Turnir počinje u nedjelju, 10. jula, sa početkom u 12 sati, a ekipe se mogu prijaviti za učešće na turnir od četvrtka do subote od 19 do 20 sati u prostorijama Udruženja navijača FK Željezničar.

Turnir će se igrati na pomoćnom terenu sa umjetnom travom stadiona Grbavica, a kotizacija po ekipi iznosi 25 KM, a za najbolje na turniru obezbijeđene su i vrijedne nagrade, stoji na službenoj stranici sarajevskih plavih.
Džilda je bio prijeratni vođa navijača Željezničara, a poginuo je u ratu, nakon čega je odlikovan najvišim državnim priznanjem, Zlatnim ljiljanom.

Jesu smotani, piše se Đilda;

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 jul 2011, 00:01

VanBasten je napisao/la:slika

slika

slika

slika

slika
oprosti odakle ti ove slike,ovo je moja generacija i ovo su slike kada smo cistili Grbavicu.Cistili smo je u smjenama.Prepoznao sam dosta momaka,Buljugic Nihad,Grbo Rusmir,Hubijer,Behlulovic,Music,Juka,Ligata ,inace novinar Oslobodjenja,ovo je Zeljina generacija pionira 96 godine.Ne mogu da vjerujem,vratio si me u djetinstvo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 09 jul 2011, 00:05

Imas ovdje slike.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 53&t=84772" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 09 jul 2011, 00:08

Od jednog virtuelnog prijatelja i starog željovca s moje memli strane, kojeg nažalost nisam stigao lično upoznati.
Mislim da je postavio na sax-u, ili avazu i mnogo veći broj slika s te akcije. Ne sjećam se. Znam da sam ih spremio na PC, kao svojevrstan podsjetnik na jedno vrijemena. Jesam pitar od rođenja, ali Grbavica je jedan od simbola mog grada. Branio bi je isto kao i svoje Koševo.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 jul 2011, 00:19

Gazi je napisao/la:Imas ovdje slike.
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... 53&t=84772" onclick="window.open(this.href);return false;
Brate hvala ti puno,ne mogu da vjerujem da sam nasao i svoje slike.Ne mogu da vjerujem majkemi,znate kako su ovi momci voljeli Zelju.Ovo je generacija Zelje 81 i 82 godista.To je bila pandan generacija,generaciji Sarajeva u kojoj su igrali Skoro,Pelak,Milak,Berberovic.Uzeli smo im pionirsko i kadetsko prvenstvo.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 09 jul 2011, 00:25

barbarez je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Imas ovdje slike.
Brate hvala ti puno,ne mogu da vjerujem da sam nasao i svoje slike.Ne mogu da vjerujem majkemi,znate kako su ovi momci voljeli Zelju.Ovo je generacija Zelje 81 i 82 godista.To je bila pandan generacija,generaciji Sarajeva u kojoj su igrali Skoro,Pelak,Milak,Berberovic.Uzeli smo im pionirsko i kadetsko prvenstvo.
Drago mi je ako sam te usrećio,ali stvarno.
I svi mi volimo Želju,jer Željo se voli...a ne navija se za njega!
Zadnja izmjena: Gazi, dana/u 09 jul 2011, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 09 jul 2011, 00:27

VanBasten je napisao/la:Od jednog virtuelnog prijatelja i starog željovca s moje memli strane, kojeg nažalost nisam stigao lično upoznati.
Mislim da je postavio na sax-u, ili avazu i mnogo veći broj slika s te akcije. Ne sjećam se. Znam da sam ih spremio na PC, kao svojevrstan podsjetnik na jedno vrijemena. Jesam pitar od rođenja, ali Grbavica je jedan od simbola mog grada. Branio bi je isto kao i svoje Koševo.
Svaka čast brate :!:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 jul 2011, 00:28

Behlulovic pravi momak i Željovac,bas je ostario :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 09 jul 2011, 00:31

Decko s tribine 2 je napisao/la:Nema vise pojacanja :?: amare odlazi :lol: , jao kako bi nam kerlica dobro dosao... bili bi sila nebeska :D
Da se nama hoće Dialiba vratiti :lol:
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 09 jul 2011, 00:37

Šta će nam Dialiba pored Adila u špicu :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 jul 2011, 00:43

bistrikboy je napisao/la:Behlulovic pravi momak i Željovac,bas je ostario :mrgreen:
slika
Nisam dugo vidio Behlulovica,znam da je nesto vani isao igrati.Evo slika nase generacije kompletne,Fali samo Zajko Zeba,koji je bio malo mladji.Sa ove slike od raji poznatih imate Kurto Muamera,Nihada Buljugica I Behlulovica,koji su uspjeli zaigrati za prvi tim.Inace je ovo bila jako talentovana generacija,a ove slike smo ujedno pravili kada smo radili katalog slika,koji je koristen u jednom Italijanskom casopisu.Par dana nakon ovih slika mi smo ucestvovali na jednom prstiznom turniru u Italiji i odigrali utakmice protiv Bayern Munchen,Juventusa,Milana,Anderlehta i Parme.Naravno bili smo zadnji,ali smo docekani kao pobjednici.Bio je to prvi izlazak jedne ekipe nakon rata.Bila mije cast biti dio Zeljine ekipe.( na ovo j slici sam U drugom redu ,6 sa lijeva na desno).
VOLIM TE ZELJO

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 09 jul 2011, 00:46

VanBasten je napisao/la:Od jednog virtuelnog prijatelja i starog željovca s moje memli strane, kojeg nažalost nisam stigao lično upoznati.
Hvala i cestitke za slike, da i mi znamo kako se voli i radi za nas klub ! :D
FKŽ !

edo3majka
Kontakt:

Post Postao/la edo3majka » 09 jul 2011, 00:47

Jel ovaj treci dole Dzeko???
Penny Hardawaay & Tracy McGrady 2 no°1

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 09 jul 2011, 00:49

edo3majka je napisao/la:Jel ovaj treci dole Dzeko???
hahaha nije ,a mogao je biti, momak se zove Edin Hajdarpasic.Ovo ti je generacija 81 i 82 godista.
VOLIM TE ZELJO

ragazzidelsud1987
Kontakt:

Post Postao/la ragazzidelsud1987 » 09 jul 2011, 00:50

barbarez je napisao/la:
edo3majka je napisao/la:Jel ovaj treci dole Dzeko???
hahaha nije ,a mogao je biti, momak se zove Edin Hajdarpasic.Ovo ti je generacija 81 i 82 godista.
Nije ovdje Dzeko bio ?
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !

Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.