FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Grad prvo treba "pod hitno" da zavrsi sanitarni cvor na sjeveru i da dovede citav stadion u neko normalno stanje.....reflektori + kompletan sanitarni cvor na sjeveru i zapadu.....to je ono osnovno sto trebaju uraditi......to je velika sramota za one koje se brinu o stadionu....citam da neki ocekuju vecu posjetu, nece biti vece posjete, dolazi hladnije i kisovito vrijeme a imamo neuslovan stadion za takve uvjete.
🔴⚫️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ja nikako ne mogu da svarim da su neki nezadovoljni sa 3000,4000 gledalaca....nece posjeta bit bolja iz 100000 razloga....slaba liga,cijena karte,neuslovni stadioni,neatraktivni protivnici,tv prenosi..ja bi neke i razumio da recimo pitari,seljo i zrinjski imaju po 7,8 hiljada pa da se pitamo sta je sa nama....al mi imamo mozda 2. ili 3. posjetu lige i to sa mozda najskupljom kartom u BIH..cemu ba nezadovoljstvo...pun stadion zaboravite,bolan..mozda u zadnja 2,3 kola ako se bude lomilo prvenstvo i trebalo nam za titulu ili finale kupa...tako je to...OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA...davno sam napisao da neki previse gledaju ligu petice..kakve desetine hiljada na nasim stadionima...ne treba ba pretjerivat
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Re: Odg: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Trebalo bi na portalima objaviti vijest kako je Ju gradski stadion Tusanj zapustilo stadion, prije svega reflektore i wc. Objaviti koju sliku onog wc.a te napisati kako samo sjede i primaju platu a ne traze rjesenja za sanaciju. J.e.bi. ga ako portali mogu svako malo ocrnit nekog mogu malo i njih. Mozda se onda i pokrene i opcinsko vijece. A ako treba mozemo i peticiju napravit i sl.Skver je napisao/la:Grad prvo treba "pod hitno" da zavrsi sanitarni cvor na sjeveru i da dovede citav stadion u neko normalno stanje.....reflektori + kompletan sanitarni cvor na sjeveru i zapadu.....to je ono osnovno sto trebaju uraditi......to je velika sramota za one koje se brinu o stadionu....citam da neki ocekuju vecu posjetu, nece biti vece posjete, dolazi hladnije i kisovito vrijeme a imamo neuslovan stadion za takve uvjete.
- marseille_unique
- Kontakt:
Ima i toga, al i kad bi se ova nasa prica mogla pretvoriti u dijela, a da mi samo vako sjedimo i pricamo i govorimo kako bi sta trebalo i kolko bi nas moglo biti, ili ce to samo od sebe sve doci na svoje, ne mogu biti pametanSkver je napisao/la:Grad prvo treba "pod hitno" da zavrsi sanitarni cvor na sjeveru i da dovede citav stadion u neko normalno stanje.....reflektori + kompletan sanitarni cvor na sjeveru i zapadu.....to je ono osnovno sto trebaju uraditi......to je velika sramota za one koje se brinu o stadionu....citam da neki ocekuju vecu posjetu, nece biti vece posjete, dolazi hladnije i kisovito vrijeme a imamo neuslovan stadion za takve uvjete.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Upravo Sto skver kaze,vecina,pa i ja prvi,hocemo istok,hocemo Stadion.posjetu.
Hajmo prvo pokusat naci bar Million maraka za zavrsetak sjevera,renoviranje VC na zapadu.asfaltiranje prilaza na zapad.fasade na svlacionicama,samom zapadu.
One osnovne stvari Koje cine Stadion ljepsim.
Mnogi se nece sloziti,kao zapad se mora rusiti,neuslovan.
Tako je,Ali sa nekim minimalnim ulaganjima daj da mu produzimo vjek barem 10-tak godina...jer para za NOVI Stadion nema,da makar pokusamo sacuvati ovo Sto imamo.
I sigurno bi i evropu mogli igrat...
Da se to malo sredi,uljepsa,i to privlaci narod,sta ce na kokosinjcu,da dovede dijete na zapad,da GA **** copne.....
I opet ponavljam.i ovakvi uz zeljeznicar i Sarajevo,imamo najvecu posjetu,SA najskupljim kartama
Hajmo prvo pokusat naci bar Million maraka za zavrsetak sjevera,renoviranje VC na zapadu.asfaltiranje prilaza na zapad.fasade na svlacionicama,samom zapadu.
One osnovne stvari Koje cine Stadion ljepsim.
Mnogi se nece sloziti,kao zapad se mora rusiti,neuslovan.
Tako je,Ali sa nekim minimalnim ulaganjima daj da mu produzimo vjek barem 10-tak godina...jer para za NOVI Stadion nema,da makar pokusamo sacuvati ovo Sto imamo.
I sigurno bi i evropu mogli igrat...
Da se to malo sredi,uljepsa,i to privlaci narod,sta ce na kokosinjcu,da dovede dijete na zapad,da GA **** copne.....
I opet ponavljam.i ovakvi uz zeljeznicar i Sarajevo,imamo najvecu posjetu,SA najskupljim kartama
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ja iskreno ne ocekujem bolju posjetu, imamo sasvim zadovoljavajucu posjetu, "normalniju raju"......nema vise kazni koje su skupo kostale klub, osjecam se puno ljepse na Tusnju nego ranijih sezona.....ali da bi imali vecu posjetu ljudima moras pruziti puno bolji komfor, zapad je napravljen 1950 g. danas je 2015.
🔴⚫️
- marseille_unique
- Kontakt:
Al problem je kad je derbi svi oni odose na Kosevo, a Tusanj na nekim velikim derbijima poluprazan, kontas, mi jednostavno ne mozemo da napunimo pun stadion 90 posto slucajeva jer se publika zbog neke filozofije okrenula prema rezimskim klubovima u zadnjih 20 godina, a da ne govorim da ni sada kada sve ide kako treba nece biti jug Koseva pun protiv Sarajeva, a imamo kapacitet da se radilo na marketingu zadnjih 20 godina da ispunimo taj jbn Jug vise puta kao i jug i istok Grbavicestaragarda je napisao/la:ja nikako ne mogu da svarim da su neki nezadovoljni sa 3000,4000 gledalaca....nece posjeta bit bolja iz 100000 razloga....slaba liga,cijena karte,neuslovni stadioni,neatraktivni protivnici,tv prenosi..ja bi neke i razumio da recimo pitari,seljo i zrinjski imaju po 7,8 hiljada pa da se pitamo sta je sa nama....al mi imamo mozda 2. ili 3. posjetu lige i to sa mozda najskupljom kartom u BIH..cemu ba nezadovoljstvo...pun stadion zaboravite,bolan..mozda u zadnja 2,3 kola ako se bude lomilo prvenstvo i trebalo nam za titulu ili finale kupa...tako je to...OVO JE BOSNA I HERCEGOVINA...davno sam napisao da neki previse gledaju ligu petice..kakve desetine hiljada na nasim stadionima...ne treba ba pretjerivat
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
I onaj zapad nas je bolji od nekih tribina, vidio si u Zvorniku tribine gdje smo mi bili, voda i mahovina se ufatila po tribini, zato i ne trebaju da igraju Premijer ligu jer nemas uslova nikakvih.Skver je napisao/la:Ja iskreno ne ocekujem bolju posjetu, imamo sasvim zadovoljavajucu posjetu, "normalniju raju"......nema vise kazni koje su skupo kostale klub, osjecam se puno ljepse na Tusnju nego ranijih sezona.....ali da bi imali vecu posjetu ljudima moras pruziti puno bolji komfor, zapad je napravljen 1950 g. danas je 2015.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ako si iz Gracanice i ako ti je to sve ne mozes obezbjediti ja cu ti obezbjediti godisnju ulaznicu..ti se za prevoz snadji...ako sad bude ova polusezonska se radila dobit ces...ali ako bas mislis dolaziti na utakmice na proljeces4mke1987 je napisao/la:Ja sam sa podrucja Gracanice i navijam za Slobodu od malih nogu, bio sam i na par utakmica dok smo igrali u 1. federalnoj, dolazio bih i sad cesce ali jbg kao srednjoskolac mi je puno 7km za ulaznicu i jos moram prevoz naci, tako da cu na proljece vjerovatno na derbije dolazitstaragarda je napisao/la:Sloboda nije nikad bila cisto tuzlanski klub pa ne znam sto bi i sada....uvijek je bilo svijeta iz regije sjeveroistocne Bosne koji su gledali Slobodu i navijali za nju...poslije rata i pojavom ultrasa i podgrupa postalo je pomodarstvo da se oznacava ko je odakle....to je presmjesna prica i pitanje mada su se do skoro malte ne batinama tjerali momci sa navijacke tribine iz drugih mjesta...tome se HVALA DRAGOM BOGU stalo u kraj i ko god voli crveno-crne i FKR, moj je brat na tribini i uvijek cu stat u njegovu zastitu...i na Tusnju i na gostovanju i u zimbabveu..to sto smo dijelili ljude i gurali ih od nas skupo nas je kostalo i skoro dovelo do gasenja....lopovi u upravama,frakcije,carcija,seljaci,legende...milion nekih podijela umjesto da smo svi stali u odbranu kluba i radili za njegov boljitak..pa makar kupovinom te j e b e n e karte...inace,Sloboda nikada nece izrasti u evropski klub ako iza nje bude stao samo grad...bas kao i taj Velodrom koji nosis na avataru da je ugoscavao samo ljde iz marseja k u r ci n u bi ikad maknuo u evropimarseille_unique je napisao/la:Dal je raja za to da se FK Sloboda prosiri po regiji nasoj i postane nesto kao Hajduk Split, ili da ostane vise manje Tuzlanska raja i Tuzlanski klub sa Tuzlanskom publikom, kakav je puls nasih navijaca o tome, vidio sam da se bilo angsziralo sa tim dijeljenjem karti po okolnim mjestima, volio bih cuti razmisljanja i tome, za ili protiv, jer bi se pokusao i ja licno ukljuciti u izradu majica Fukara, nesto kao Fukare pa ispod Zivinice, ili Gracanica, Kalesija i ako nije skupo dijelio bih ih dzaba
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Beduin
- Kontakt:
U Banovicima i Gradaccu imamo dosta ljudi koji navijaju za nas i/ili nas opasno gotive, 2. smo ljubav poslije njihovog lokalnog kluba, pa i u Gracanici ima fin broj "nase" raje, dok za Kalesiju ne znam (iako sam imao i ranije nekoliko skolskih koji su se bas lozili na ime Slobode).
Ali kao sto i S4mke1987 kaze, puno je srednjoskolcu dati 7KM za kartu, posebno onom koji nije iz Tz. Moja 2 rodjaka sa Sickog su u Federalnoj dolazili svaku utakmicu sa jos 7-8 drugova sa Sickog, toliko su se lozili da su cak smarali i rodbinu iz inostranstva pa i mene dok nisam bio u Tz, zivili su te utakmice, karta bila 3KM, a sjetimo se za vrijeme Cire i one euforije koliko je srednjoskolaca dolazilo, vagon, ne samo ni zbog Cire, nego i jer je bila ta prica o Slobodi, o ulasku u PL, nesto poput i ove sezone.
I znam da ce pojedinci ponovo krenuti sa pricom o sezonskoj bla bla, kao da nikad nisu isli u srednju skolu.
Ali kao sto i S4mke1987 kaze, puno je srednjoskolcu dati 7KM za kartu, posebno onom koji nije iz Tz. Moja 2 rodjaka sa Sickog su u Federalnoj dolazili svaku utakmicu sa jos 7-8 drugova sa Sickog, toliko su se lozili da su cak smarali i rodbinu iz inostranstva pa i mene dok nisam bio u Tz, zivili su te utakmice, karta bila 3KM, a sjetimo se za vrijeme Cire i one euforije koliko je srednjoskolaca dolazilo, vagon, ne samo ni zbog Cire, nego i jer je bila ta prica o Slobodi, o ulasku u PL, nesto poput i ove sezone.
I znam da ce pojedinci ponovo krenuti sa pricom o sezonskoj bla bla, kao da nikad nisu isli u srednju skolu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Uz svo postovanje prema ostalim klubovima, nas ne treba da zanima "kako je kod komsije"......da bi mi imali bolju posjetu mi moramo imati uvjete za to, razlog.....ja zelim da na Tusnju bude najmanje 1000 djevojaka/zena, to automatski povlaci jos 5-6000 muskaraca, a mi nemamo osnovne uvjete/sanitarije za muskarce a kamoli za djevo0jke/zene......iskreno ne znam sad kad nam dodju ovi stranci/pojacanjafukara87 je napisao/la:I onaj zapad nas je bolji od nekih tribina, vidio si u Zvorniku tribine gdje smo mi bili, voda i mahovina se ufatila po tribini, zato i ne trebaju da igraju Premijer ligu jer nemas uslova nikakvih.

🔴⚫️
Dugo vremena pratim ovaj forum te sam i dugo vremena i bio administrator na forumima gdje se pratila Sloboda i gdje su postojale raznorazne ideje, pokreti, incijative i sl.
Elem nejse, vecina slobodasa je "polusvjesna" situacije u kojoj se trenutno nalazi Sloboda. Sa jedne strane, ponosi smo sto smo poslije desetina godina nalazimo na prvom mjestu poslije 12 odigranih kola sa tendecijom da ostanemo tu i poslje sljedećeg kola. Svi se mi nadamo evropi, tituli ali smo u administrativnim stvarima daleko od toga.
Ovdje vidim neke ljude koji su dosta bliske sa našom upravom ali trebamo sigurno i javno reći kako stoje stvari. U razgovoru sa Azmirom prenjeo sam mu par mojih ideja kao i par ideja sa ovog foruma. Nažalost, Azmir mi je prenjeo da je u posljednih 2-3 mjeseca FK Slobodu tužilo još 12 osoba, od toga je par naših "legendi".
1. Ibrahim Crnkić - Crnka tužio FK Slobodu. Donese je predrasuda, te FK Sloboda imala rok do decembra da plati dug. Plaćanje je odgođeno do februara.
2. Fuad Mulahasanoviću - Lica - tužio FK Slobodu. čeka se donošenje presude.
...
Sve ove tužbe direktno utiču na dobijanje licence za premijer ligu,a da ne govorim za takmičenje u evropi. Nažalost, sve ove tužbe su pokrenute u zadnjih par mjeseci kada Azmir finansira sav dug. Azmir mi je ispričaao da je sa svakim od njih obavio razgovor i da niti jedan nije odustao od tužbe, šta više niti jedan nije pristao da mu se dug isplati na "rate". Toliko o našim legendama.
Što se tiče prenosa utakmica sa stadiona, ta ideja postoji od predprošle godine. Vidjet cemo sta se moze uraditi po tom pitanju da omogucimo ovim "strancima" da prate utakmice FK Sloboda. Javit cu se @Mramoru da pokusamo zajednickim snagama realizovati ovaj projekat.
pozz
Elem nejse, vecina slobodasa je "polusvjesna" situacije u kojoj se trenutno nalazi Sloboda. Sa jedne strane, ponosi smo sto smo poslije desetina godina nalazimo na prvom mjestu poslije 12 odigranih kola sa tendecijom da ostanemo tu i poslje sljedećeg kola. Svi se mi nadamo evropi, tituli ali smo u administrativnim stvarima daleko od toga.
Ovdje vidim neke ljude koji su dosta bliske sa našom upravom ali trebamo sigurno i javno reći kako stoje stvari. U razgovoru sa Azmirom prenjeo sam mu par mojih ideja kao i par ideja sa ovog foruma. Nažalost, Azmir mi je prenjeo da je u posljednih 2-3 mjeseca FK Slobodu tužilo još 12 osoba, od toga je par naših "legendi".
1. Ibrahim Crnkić - Crnka tužio FK Slobodu. Donese je predrasuda, te FK Sloboda imala rok do decembra da plati dug. Plaćanje je odgođeno do februara.
...
Sve ove tužbe direktno utiču na dobijanje licence za premijer ligu,a da ne govorim za takmičenje u evropi. Nažalost, sve ove tužbe su pokrenute u zadnjih par mjeseci kada Azmir finansira sav dug. Azmir mi je ispričaao da je sa svakim od njih obavio razgovor i da niti jedan nije odustao od tužbe, šta više niti jedan nije pristao da mu se dug isplati na "rate". Toliko o našim legendama.
Što se tiče prenosa utakmica sa stadiona, ta ideja postoji od predprošle godine. Vidjet cemo sta se moze uraditi po tom pitanju da omogucimo ovim "strancima" da prate utakmice FK Sloboda. Javit cu se @Mramoru da pokusamo zajednickim snagama realizovati ovaj projekat.
pozz
- marseille_unique
- Kontakt:
A tih tuzbi ce vjerovatno biti i poslije te dvije legende, pitam se koja je sljedeca legenda u redu za naplatu duga poslije Crnke i Lice075 je napisao/la:Dugo vremena pratim ovaj forum te sam i dugo vremena i bio administrator na forumima gdje se pratila Sloboda i gdje su postojale raznorazne ideje, pokreti, incijative i sl.
...
pozz
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Zaboravio si denisa karica spomenut.075 je napisao/la:Dugo vremena pratim ovaj forum te sam i dugo vremena i bio administrator na forumima gdje se pratila Sloboda i gdje su postojale raznorazne ideje, pokreti, incijative i sl.
...
pozz
Sve je to tako,i vecina nas zna u kakvim **** plivamo.
Ali isto tako nije sve crno....öd njih 12 4 su vec rijesena.
Uprava se bori lavovski.
I odustati nece.
FK Sloboda nema zivecih legend, ovo sto je bilo u klubu I vrtilo se, to su obicni ****, eto kakvi su to ljudi kada ne zele od Azmira dug na rata, njima treba zabranit dolazak na stadino, I umjesto rijeci legend koristit rijec olosi I ****
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nemojte tako o nasim "legendama"
Prvo sto su pokrali klub, a jos imaju obraza da traze nesto

Prvo sto su pokrali klub, a jos imaju obraza da traze nesto
Sad ce vjerovatno tuziti za mentalno zlostavljanje.....nece moci podnijeti uspjeh Slobode.
🔴⚫️
samo zamislit koji je to olos ne zele dug na rate, ko je nama sve u klubu bio.
Pisaj ih ba.nebitna stoka.
Sve ce ih progutati evropska sloboda.
Pirija nas najvjerovatnije napusta na zimu.
Nekoliko ponuda se razmatra.
Nijedna nije ispod 200 000 eura.
Sve ce ih progutati evropska sloboda.
Pirija nas najvjerovatnije napusta na zimu.
Nekoliko ponuda se razmatra.
Nijedna nije ispod 200 000 eura.
Sta nam je sa golmana Nikolica ja mislim,sto je poslan na posudbu u Radnicki,kakav je na golu,jer ako Piric ode,valja nam ga vratit,mada tu ima i Hamzabegovic..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.