Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
bit će dernek kad se Super Mario uvuču u svlačionicu....samo ću čekat dan kad će zakrvit sa Jackom XD
A.F.C. Bournemouth!
nek si voajer vodi doma luđaka balotellija,**** ga on u pm,zagrizo za njega jer će puma dat pola love za njega pa će ga koštat 10-15 milijuna eura,dok god se bude gledalo da se što jeftinije prođe neće biti niti rezultata
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Govore da je Arsenal pokazao interes za Bešića. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Wenger je na licu mjesta..nikad ne zna šta će dovesti sa sobom iz Brazila xdUnofficialpage je napisao/la:Govore da je Arsenal pokazao interes za Bešića.
A.F.C. Bournemouth!
Eto nama DMF-a 

-
- Kontakt:
Eto vam Lukaku
kakav hrast boze nije ba nikad slucajno kad te Mourinho nogira milion puta dokazano zna portugalac znanje to se mora priznati...mocni alzirci ga neutralisali lopta se od njega ko od drvo odbija ne zna ni primiti Giroud je za njega Ronaldo original.

VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ma kakav Lukaku. Najantipačniji igrač mi je taj čovjek, nikakve tehnike on nema, sve je to na sirovu snagu . ProsjekBigBigBang je napisao/la:Eto vam Lukaku![]()
kakav hrast boze nije ba nikad slucajno kad te Mourinho nogira milion puta dokazano zna portugalac znanje to se mora priznati...mocni alzirci ga neutralisali lopta se od njega ko od drvo odbija ne zna ni primiti Giroud je za njega Ronaldo original.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
znaci i messi je hrast jer ga je mume u dzep stavio,,a i lukaku bih mozda dao gol do kraja kao sto je to i messi uradio,,nije se vidio cijelu utakmicu i na kraju nam dao gol,,a ako cemo tako suditi ni ronaldo se nije juce vidio citavu utakmicu pa je i on hrast,,,,kad se ovdje prica kako je besic dobar,vecina kaze da ne sudimo po jednoj ili dvije utakmice ali zato kad lukaku odigra losu utakmicu on je hrast,,,budimo realni,,,,BigBigBang je napisao/la:Eto vam Lukaku![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Ako me sjecanje ne vara Messi je bio man of the match i zabio je gol koji ce se na kraju ispostaviti da je bio pobjednicki reci mi molim te kako njegov nastup mozes uopste i porediti sa Lukakuovim?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Dovođenje klauna Balotellija bila bi veća greška nego kad je došao Arteta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
bio je igrac utakmice samo zato sto je dao gol,,i cini mi se da si bas ti rekao kako je di maria bio najbolji ali eto tu titulu je dobio messi samo radi gola,,ja samo kazem nista ne poredim, navodim primjer ,,jer ako si rekao da besica nemozemo cijeniti kao dobrog igraca nakon sto je odigrao par dobrih utakmica nemozes onda ni za lukakua reci da je los zato sto je odigrao lose,,sam kazes da je alzir los,,los je i luksemburg pa im je lukaku zabio 3,,ali utakmica nije priznata jer je trener belgije izvrsio 7 izmjena a dozvoljeno je 6,,,a da nebih sta rekao za luksemburg jer i ja znam da su oni losi,,taj luksemburg je sa italijanima u pripremnim utakmicama remizirao 1 : 1 ,,,znam da nije neko mjerilo ali samo kazem,,lik podbacio jednu utakmicu i odma je giroud za njeg ronaldo,,,,BigBigBang je napisao/la:Ako me sjecanje ne vara Messi je bio man of the match i zabio je gol koji ce se na kraju ispostaviti da je bio pobjednicki reci mi molim te kako njegov nastup mozes uopste i porediti sa Lukakuovim?

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
arteta greška????????Saurman je napisao/la:Dovođenje klauna Balotellija bila bi veća greška nego kad je došao Arteta.
Reci da se salis
Ma kakav Lukaku! Pored sto je drvo ima 30 godina...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
care moj , nisi ti dobar , di maria najbolji , pa nista nije pokazao. Messi je uputio centarsut kod prvog gola , zabio drugi , izbacio Higuaina u 100% sansu , Aguera prije toga , a Di Maria nista konkretno nije ni uradio ni pokazao.topnik1 je napisao/la:bio je igrac utakmice samo zato sto je dao gol,,i cini mi se da si bas ti rekao kako je di maria bio najbolji ali eto tu titulu je dobio messi samo radi gola,,ja samo kazem nista ne poredim, navodim primjer ,,jer ako si rekao da besica nemozemo cijeniti kao dobrog igraca nakon sto je odigrao par dobrih utakmica nemozes onda ni za lukakua reci da je los zato sto je odigrao lose,,sam kazes da je alzir los,,los je i luksemburg pa im je lukaku zabio 3,,ali utakmica nije priznata jer je trener belgije izvrsio 7 izmjena a dozvoljeno je 6,,,a da nebih sta rekao za luksemburg jer i ja znam da su oni losi,,taj luksemburg je sa italijanima u pripremnim utakmicama remizirao 1 : 1 ,,,znam da nije neko mjerilo ali samo kazem,,lik podbacio jednu utakmicu i odma je giroud za njeg ronaldo,,,,BigBigBang je napisao/la:Ako me sjecanje ne vara Messi je bio man of the match i zabio je gol koji ce se na kraju ispostaviti da je bio pobjednicki reci mi molim te kako njegov nastup mozes uopste i porediti sa Lukakuovim?![]()
I da , Messi nije uzimao loptu svako 5min i driblao 3-4 igraca , Besic i Pjanke su odlicno zatvorili prostor , ali je opet odlucio utakmicu , porediti njegov nastup i Lukakuov je smijesno . Lukaku je napadac koji ceka loptu i nesto pokusava uradit na snagu i brzinu , igrao je ko i Dzeko protiv Argentine , ako je Lukaku panj onda je i Dzeko.
Ovde se odavno misli da je Dzeko panj
zato nas pola foruma ne moze organski... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
niste daleko od toga , ni ja ne volim igraca koji ne moze voditi loptu i koji se ne krece bez nje ..Gunner4 je napisao/la:Ovde se odavno misli da je Dzeko panjzato nas pola foruma ne moze organski...
Furymaker je napisao/la:niste daleko od toga , ni ja ne volim igraca koji ne moze voditi loptu i koji se ne krece bez nje ..Gunner4 je napisao/la:Ovde se odavno misli da je Dzeko panjzato nas pola foruma ne moze organski...
+1
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.