Najveći svih vremenaAlfredBorden je napisao/la:Cristiano Ronaldo in Real Madrid C.F.
257 games!
269 goals!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Najveći svih vremenaAlfredBorden je napisao/la:Cristiano Ronaldo in Real Madrid C.F.
257 games!
269 goals!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ti moraš nešto kritikovatsuhi je napisao/la:Jes klepo ruzan s onim raifom u pm![]()
Inace mu se nije dalo dati go.
Zao mi je sto vam ne mogu reci isto.Hendo je napisao/la:Mislim da, ako ovako nastavite igrati, izboricete LP bez problema i naredne sezone.
bolesnoAlfredBorden je napisao/la:Cristiano Ronaldo in Real Madrid C.F.
257 games!
269 goals!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ronaldo - maestroAjzea je napisao/la:bolesnoAlfredBorden je napisao/la:Cristiano Ronaldo in Real Madrid C.F.
257 games!
269 goals!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bale je zasluzio gol
hames strasan a i svugdje ga ima, ja konto samo na FIFI tako
isco prolazi sa trikovima pored igraca pored cunjeva
benzemi samo konkurencija treba
Imao žuti.mirzatele je napisao/la:nego sto Ramo izadje na poluvremenu ?
Povreda, ali ništa ozbiljno.mirzatele je napisao/la:nego sto Ramo izadje na poluvremenu ?
Logično.emir18 je napisao/la:Sada ce doci Culesi i reci da nije zasluzio ZL,jer jbg Messi igra razigravaca i bio je najbolji igrac sp
kad_kako je napisao/la:Drugs are bad. @vandelanoite
JBG treba biti realan malo.mandraX je napisao/la:Logično.emir18 je napisao/la:Sada ce doci Culesi i reci da nije zasluzio ZL,jer jbg Messi igra razigravaca i bio je najbolji igrac sp
Normalno. Dje nes mrzit covjeka koji ti zabije dvajes golova. Svaka prilika da se on popljuje treba biti iskoristena.let3 je napisao/la:kad god Ronaldo zabije golove, odmah se na ovoj temi popljuje Midzo ili umanji...onako po automatizmu![]()
što li
![]()
neki nataloženi kompleksi niže vrijednosti, ovo ono
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.