Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

fsdghdsfs
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la fsdghdsfs » 16 maj 2013, 22:12

Fakat ne kontam sta imate protiv Rodgersa ?
Ne moze se svake godine novi sef traziti .Treba polahko ici ba .Prosla jedna godina i hajmo odma' . Losa vam prica skroz . :roll:
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !

Hajde Laaaaazareee ...

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 maj 2013, 22:18

fsdghdsfs je napisao/la:Fakat ne kontam sta imate protiv Rodgersa ?
Ne moze se svake godine novi sef traziti .Treba polahko ici ba .Prosla jedna godina i hajmo odma' . Losa vam prica skroz . :roll:
I ja sam isto za takav pristup . Ako budemo mjenjali i svakom davali po 20 miliona da pravi ekipu kako njemu pase , zavrsit cemo kao Aston Villa , Newcastle , Sunderland i takve ekipe .

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 16 maj 2013, 22:19

fsdghdsfs je napisao/la:Fakat ne kontam sta imate protiv Rodgersa ?
A ne može Bošnjo naviko' da mijenja trenera ko u ovoj našoj ligi :roll:
Ne odradi dobar posao jednu sezonu i odmah ga šutni. Svi s kojima sam pričao o Liverpoolu te njegovom menadžeru su imali pozitivno mišljenje o njemu te gradnji novog Liverpoola. Ali hajd ti danas nađi saburli i razumnog inasana. :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2013, 22:21

gaston je napisao/la:
fera je napisao/la:
reds_forever je napisao/la:E ovo je bas patka, da je vidjen, bilo bi to odmah objavljeno...
bas, a da je bio opet ne znaci nista mnogi su bili na utakmicama liverpoola pa nisu presli kod nas :D treba dovesti ovog papadopoulusa jer je prejak igrac i iloria jer je brz stoper i odma smo napravili tandem za buducnost.
spominje se i lovren, ja ne bi imao nista protiv da njega dovedu.
Lovren=Skrtel..sa konja na magarca ;)
Kiks igrac kao i Martin, skoro je bio na udaru navijaca Lyona (ako nije i dalje) da je direktno kriv za oko 15-ak bodova koje nisu dobili :?
pa kako moze biti sa konja na magarca ako su jednaki...

sto se ovog komiteta tice postajete dosadni... samo mi nije jasno za pojedince jel se sale il su glupi...

neki se jos cude sto ima ovoliko informacija, kao da su od juce poceli navijati za liverpool pa ne znaju kako je kad se prelazni rok priblizi. glupost dominira temom
You are someone else I am still right here

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 16 maj 2013, 22:24

slika
Yessil, Petterson, McLauglin i Jordon Ibe
Ganster :lol:

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 maj 2013, 22:31

Niko se ne oblači gore od mladih fudbalera :mrgreen:
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 16 maj 2013, 22:36

the scouser je napisao/la:Niko se ne oblači gore od mladih fudbalera :mrgreen:
Pazi McLaughin i kačketa :lol: :lol: Yesil fura i dalje faux hawk one frizure :lol: :lol:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2013, 22:37

donCorleone1892 je napisao/la:
Pazi McLaughin i kačketa :lol: :lol: Yesil fura i dalje faux hawk one frizure :lol: :lol:
ryan je najsmjesniji u ljudskoj konkurenciji a yesil je nedostizan on je druga liga... svedanin jedini koliko toliko normala

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 maj 2013, 22:40

slika
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 16 maj 2013, 22:44

valja ljeto pregurati ubice nas ove vijesti :mrgreen: ja sam kontao da se izbrisem i sa twittera i fb i ss.ba i da opusteno prezivim ljeto a ne ovako sa pola svijeta nas povezuju i pola tima prodajemo.

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 16 maj 2013, 22:45

fera je napisao/la:
donCorleone1892 je napisao/la:
a yesil je nedostizan on je druga liga...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 16 maj 2013, 22:55

fera je napisao/la:valja ljeto pregurati ubice nas ove vijesti :mrgreen: ja sam kontao da se izbrisem i sa twittera i fb i ss.ba i da opusteno prezivim ljeto a ne ovako sa pola svijeta nas povezuju i pola tima prodajemo.
Sta ce tek biti kad zvanicno pocne "sezona" :roll:

donCorleone1892 je napisao/la:slika
Meni vise lice na neki boy band :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 16 maj 2013, 22:56

ko što fera kaže ubiše ove informacije hem ibrahimović hem Papadopulos :lol: :lol: Hem valja sad te informacije dijelit na komitete :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 maj 2013, 23:11

Yesil džemper u smokiju dobio.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 maj 2013, 23:47

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Yesil džemper u smokiju dobio.
:lol: :lol: :lol: :lol: fakat mu je neki humanitarni džemper :mrgreen:
Nadam se da neće ubuduće igrati loše kao što se loše oblače, neka im karijera bude sušta suprotnost od stila oblačenja.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

mercenary
Kontakt:

Post Postao/la mercenary » 17 maj 2013, 00:04

Pozdrav svim pravim navijacima fc liverpoola pogotovo ovim kraljevima koji se prepucavaju oko toga treba li brendanu dati otkaz nakon samo godinu dana... iako nemogu vjerovat da ima ljudi koji zele da br napusti klupu...iskreno ja covjeka obozavam kako vodi klub i kako igramo...samo pobjeda protiv fulhama na craven cottagu bez gerrarda aggera i suareza sa igracima poput shelvija coadija wisdoma coatesa hendersona downinga itd u prvih 11 me je samo natjerala da ga jos vise volim :D

E sad da lijepo finishiramo sezonu protiv qpr a kuci i oprostimo se od carragera pa da se bacimo na pripreme za sljedecu sezonu....evo nekih mojih zamisli koga treba dovesti a koga treba sutnuti iz kluba jer nisu pokazali ono sto se od njih ocekivalo :

Prodaja : carrol 17 mill ; downing 10 mil , skrtel 15 mill , spearing 5 mil, borini 8 m , shelvey 5 mil , allen 10 mill, brad jones 7 mil..... to je ukupno 67 mil od prodaje 8 igraca uglavnom drvoreda..dodajmo na to 20 miliona koje cemo dobiti od vlasnika i imamo i vise nego dovoljnih 87 mil za kupovinu....eh sad kako pametno kupovati..evo mog prijedloga :

Kupovina : ericsen (amc )20 mil, ally sisoko ( lb ) 8 mil , tello ( amr ) 10 mil , remy ( fc,aml,amr ) 10 mil, diame (dmc ) 8 mil, papadopulos ( cb ) 20 mil, douglas ( free transfer ) , i rezervni golman neznam kako se zove sto brani za reading 6 mil....ukupno potrosenih 87 miliona koliko smo i imali...znam da cete sada reci da puno mastam i igram menadzera hahah ali ako bolje pogledate sve igrace koje sam naveo mozmo realno dovesti i privoliti da igraju za nas.....

Prvih 11 bi znaci bilo u formaciji 4-2-3-1...... golman reina, lijevi bek sysoko, stoperi agger, papadopulos, desni bek johnson, dva defanzivna vezna gerrard i diame , lijevo krivo coutinho , ofazivni vezni eriksen, desno krilo tello , u spicu suarez...... klupa : enrique, remy , douglas , sturidge , henderson , sterling , kelly i golman readinga.....

Tako bi imali sirinu u timu, jakih prvih 11 i mnogooo jacu klupu , veoma mladu....eto ljudi da hoce se makar ispunit 60 % od ovog sto sam rekao bio bi prezadovoljan.....pozdrav svima

mercenary
Kontakt:

Post Postao/la mercenary » 17 maj 2013, 00:11

Zaboravio sam coatesa...recimo nek i on ostane mada cisto sumnjam hehe

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 17 maj 2013, 00:12

Da nam dođe Tello pa da igra umjesto Sturridga koji se vec pokazao , nema nimalo smisla , a zasto prodavat Borinija i Allena ? Neka ih jos jednu sezonu . Neka i Downinga , ne treba puno prodavati , imamo ionako tanku klupu . Dovest jednog iskusnog veznjaka , pojacati odbranu sa dva stopera ( al da jednog platimo bar 20 - 25 miliona ) . I Ngooa il Morgana u prvi tim da igraju u kupovima . Carrol ode kako god , Spearing isto , Carra penzija . Tri odu , cetiri nova dođu i solidna ekipa . Ionako nam je budzet po pricama slab .

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 17 maj 2013, 00:29

fera je napisao/la:
gaston je napisao/la:
fera je napisao/la: bas, a da je bio opet ne znaci nista mnogi su bili na utakmicama liverpoola pa nisu presli kod nas :D treba dovesti ovog papadopoulusa jer je prejak igrac i iloria jer je brz stoper i odma smo napravili tandem za buducnost.
spominje se i lovren, ja ne bi imao nista protiv da njega dovedu.
Lovren=Skrtel..sa konja na magarca ;)
Kiks igrac kao i Martin, skoro je bio na udaru navijaca Lyona (ako nije i dalje) da je direktno kriv za oko 15-ak bodova koje nisu dobili :?
pa kako moze biti sa konja na magarca ako su jednaki...

sto se ovog komiteta tice postajete dosadni... samo mi nije jasno za pojedince jel se sale il su glupi...

neki se jos cude sto ima ovoliko informacija, kao da su od juce poceli navijati za liverpool pa ne znaju kako je kad se prelazni rok priblizi. glupost dominira temom
Skrtel bar ima nekog iskustva igranja u EPL ;)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 17 maj 2013, 01:05

Billy Liddell ‏@Liddellpool 6m

#LFC want Tiago Ilori.according to Liverpool Echo

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.