Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Beduin
- Kontakt:
Re: Serie A
Meni ova Roma igracki izgleda ocajno. Nista to ne moze znaciti, ali ih ne mirisem ove sezone nikako. Napoli takodjer bi mogao u provaliju ove sezone nakon cijele ove negative u timu, a znamo kako to moze uticati na same igrace (pa evo i prethodne sezone onakav Napoli talasika bijase).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BlaiseMatuidi
Udarni tandem Ronaldo i Dzeko isporucuje 50 golova uz 10tak Bonucijevih asistencija sa svoje polovice
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Slično razmišljam, jest da nema iskustva ali mislim da će stvorit dobru atmosferu u svlačionici, da će vratit Allegrijev sistem i da neće izmišljat toplu vodu i u datim okolnostima, kad imaš najbolju ekipu u ligi sa već ugrađenim pobjedničkin mentalitetom, to trebalo bit dovoljno. Ali i Inter je stvorio ozbiljnu ekipu i iskreno ne bi me iznenadilo i da prekinemo dominaciju. Trebalo bi bit zanimljivo
p.s. Prošle godine sam bio zadovoljan plasmanima, ali ove godine se ljestvica mora pomjeriti, ili titula ili razlaz
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Inter je kompletniji, bolji vezni i bekove ima, a i zreli smo bili već za izgubiti titulu, Pirlo enigma, vjerovatnoća itd. Inter zreo za titulu i to je to.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
neko ko osvoji 9 zaredom titula ne moze da ne bude favorit i za desetu, jednostavno to je prirodno tako
ALI
Inter nema nikakvih opravdanja za narednu sezonu jer Juve nema bolji tim, mozda nema ni losiji al bolji
ALI
Inter nema nikakvih opravdanja za narednu sezonu jer Juve nema bolji tim, mozda nema ni losiji al bolji

"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
- BlaiseMatuidi
Juventusova najveca prednost je najava da ce generalno biti dosudjeno manie penala ove sezone u Seria A. To je vec 10-ak bodova manje za Inter i Lazio, ostalo je u elagu. 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ali kako je Spinazzola sjajan igrač, pa sam je čovjek vukao Romu, ali džaba.
Nevjerovatno da je Juve takav previd napravio i pustio momka. Nemojte mi reći samo da su knjige u pitanju, mogli su to i drugačije peglati.
Ali kud je onaj Fonseka bez napadača krenuo, mogao je Edin bar poluvrijeme igrati.
Verona solidno igrala, izgleda da je Jurić utegao koliko se to može.
Vidjećemo danas šta će se dešavati, očekujem pobjede Juvea, Napolia, Sasuola, Đenove, Biće zanimljivo gledati Sasuolo ako zadrže ofanzivan fudbal kao prošle sezone.
Nevjerovatno da je Juve takav previd napravio i pustio momka. Nemojte mi reći samo da su knjige u pitanju, mogli su to i drugačije peglati.
Ali kud je onaj Fonseka bez napadača krenuo, mogao je Edin bar poluvrijeme igrati.
Verona solidno igrala, izgleda da je Jurić utegao koliko se to može.
Vidjećemo danas šta će se dešavati, očekujem pobjede Juvea, Napolia, Sasuola, Đenove, Biće zanimljivo gledati Sasuolo ako zadrže ofanzivan fudbal kao prošle sezone.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Spina je bio vise u bolnici nego na terenu
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Napad je najbolja odbranaBlaiseMatuidi je napisao/la: ↑20 sep 2020, 10:00Juventusova najveca prednost je najava da ce generalno biti dosudjeno manie penala ove sezone u Seria A. To je vec 10-ak bodova manje za Inter i Lazio, ostalo je u elagu.![]()

p.s. Ćiro i Rona na aparatima
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
A ja patnje i fudbala braco mila, ne mogu na ovo vise gledat
Il Club più titolato al mondo!
Kupe lika od 80 milja i pocinje sa klupe

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
a jbg pa nije dosao prije koji dan, vec je "dugo" sa ekipom, a i igrac kojeg toliko platis mora igrati vise od 30min.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
ne raspravljaj se s najboljim poznavaocem fudbala na "serie a" podforumu
Jaci si mi u zadnje vrijeme za primeru nego serie a 

Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Napad Đenove, Destro i Pandev, prosjek godina mizeran.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- BlaiseMatuidi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.