Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Nije Real napravio gresku. Real je sve usmeno dogovorio s Valencijom oko prelaska za 35 miliona i onda je Barca poslala vecu ponudu od Reala i predsjednik Valencije je rekao necu ga sad prodati nikome jer ne mogu ga dati Realu za manje novce, a ni Barci jer sam se dogovorio s Perezom.Romariooo je napisao/la:Vilja ce biti dobar kao Anri prosle godine kad vam ja dva komada uvalio na Bernabeu. Decko je mašina za golove i jedna od najvecih greski Reala prosle godine bila je sto njega niste doveli, bolji je od Higuaina i Benzeme zajedno. Ovako, on Mesi i Ibra i sledece godine ce da haraju, a po svemu sudeci Real ce opet kaskati za Barcelonom.
Za Buffona ne kazem nista, ali Valdes je ove sezone branio bolje nego ijedan golman iz Premiershipamajestic24 je napisao/la:
Ovo je glupo majke mi. Buffon ispred Van der Saara,ili Valdes ispred Reine,Adler ispred Lorisa. Ovi sta to biraju nemaju pojma,tak da mi ovo nista neznaci.
juznjak> je napisao/la:Valdez je najbolji golman trenutno na svijetu bez sumnje to sam napisao 10 x to sto je nekima krivo je druga stvar statistika govore tako Valdez Tito!!
I ovo je vec pretjerivanje. Da je najbolji onda bi dobivao neke nagrade, bio bi pozvan da bude drugi ili prvi golman reprezentacije.juznjak> je napisao/la:Valdez je najbolji golman trenutno na svijetu bez sumnje to sam napisao 10 x to sto je nekima krivo je druga stvar statistika govore tako Valdez Tito!!
Eeeee moj juznjak da njemu nije onakve odbrane branio bi on za djerzelez zenicujuznjak> je napisao/la:Valdez je najbolji golman trenutno na svijetu bez sumnje to sam napisao 10 x to sto je nekima krivo je druga stvar statistika govore tako Valdez Tito!! vidim neko se fura na moj potpis jadno !!
dosadil se tebi ikad provaljivatjuznjak> je napisao/la:Valdez je najbolji golman trenutno na svijetu bez sumnje to sam napisao 10 x to sto je nekima krivo je druga stvar statistika govore tako Valdez Tito!! vidim neko se fura na moj potpis jadno !!
1. CasillasEL PREZIDENTETETETE je napisao/la:1.Casillas
2.Julio Cesar
3.Buffon
4.Lloris
5.Reina
6.VDS
7.Valdes
( :
ako cemo po Juninhovim golovima sa centra, onda Casillas prednjaci u tomeEL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Ma kakav Valdes, meni on presmiješne golove prima. Kad se sjetim onih Juninhovih golova sa centra,
meni neće za minimum 5 godina biti SOLIDAN golman ( :
pametnom i ovo dosta da shvati bitno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.