Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

CollegeGunner
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la CollegeGunner » 12 maj 2010, 12:09

Nema Llorisa...slika slika
slika
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 12 maj 2010, 12:10

Ne znam otkud Valdez u toj konkurenciji, on bi mogao komotno medju stoper jer cecse igra tako nesto nego sto mora braniti udarce protivnika heh. Salu na stranu, i on je izrastao u sjajnog golmana i svakako mu je mjesto u vrhu, a Iker i jeste vjerovatno najbolji ako je ikako moguce reci ko je najbolji.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 12 maj 2010, 13:05

Romariooo je napisao/la:Vilja ce biti dobar kao Anri prosle godine kad vam ja dva komada uvalio na Bernabeu. Decko je mašina za golove i jedna od najvecih greski Reala prosle godine bila je sto njega niste doveli, bolji je od Higuaina i Benzeme zajedno. Ovako, on Mesi i Ibra i sledece godine ce da haraju, a po svemu sudeci Real ce opet kaskati za Barcelonom.
Nije Real napravio gresku. Real je sve usmeno dogovorio s Valencijom oko prelaska za 35 miliona i onda je Barca poslala vecu ponudu od Reala i predsjednik Valencije je rekao necu ga sad prodati nikome jer ne mogu ga dati Realu za manje novce, a ni Barci jer sam se dogovorio s Perezom.

Ibra nije harao ove, tako ne ocekujem nista od njega i naredne sezone. U Interu je cekao lopte i zabijao, a ovo nije Italija, sto je ista stvar sa Henryem.

Ibri ce uskoro 30. a Benzema i Higuain nemaju ni 25
majestic24 je napisao/la:
Ovo je glupo majke mi. Buffon ispred Van der Saara,ili Valdes ispred Reine,Adler ispred Lorisa. Ovi sta to biraju nemaju pojma,tak da mi ovo nista neznaci.
Za Buffona ne kazem nista, ali Valdes je ove sezone branio bolje nego ijedan golman iz Premiershipa

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 12 maj 2010, 13:08

Valdez je najbolji golman trenutno na svijetu bez sumnje to sam napisao 10 x to sto je nekima krivo je druga stvar statistika govore tako Valdez Tito!! vidim neko se fura na moj potpis jadno !!
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 12 maj 2010, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 12 maj 2010, 13:09

juznjak> je napisao/la:Valdez je najbolji golman trenutno na svijetu bez sumnje to sam napisao 10 x to sto je nekima krivo je druga stvar statistika govore tako Valdez Tito!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Casillas
Kontakt:

Post Postao/la Casillas » 12 maj 2010, 13:11

juznjak> je napisao/la:Valdez je najbolji golman trenutno na svijetu bez sumnje to sam napisao 10 x to sto je nekima krivo je druga stvar statistika govore tako Valdez Tito!!
I ovo je vec pretjerivanje. Da je najbolji onda bi dobivao neke nagrade, bio bi pozvan da bude drugi ili prvi golman reprezentacije.

Victor Valdes jest dobar golman, u to ne sumnjam, i definitivno jedan od najboljih, usudim se reci da je bolji i od Cecha, ali da je najbolji golman to nije sigurno.

To znaju i ovi sto biraju a razlog zasto nije najbolji a najmanje prima jeste cinjenica da Barcelonu niko ne smije ili ne moze napadati, a zanima me samo znas li koliki je prosjek udaraca prema Barcinim vratima na utakmici? Samo da ti kazem da je najmanji u Spaniji

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 12 maj 2010, 13:14

juznjak> je napisao/la:Valdez je najbolji golman trenutno na svijetu bez sumnje to sam napisao 10 x to sto je nekima krivo je druga stvar statistika govore tako Valdez Tito!! vidim neko se fura na moj potpis jadno !!
Eeeee moj juznjak da njemu nije onakve odbrane branio bi on za djerzelez zenicu :lol: :lol: :lol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 12 maj 2010, 13:21

kaziljas jest najbolji mada ga Messi konstantno treha svojim golovima. Kaziljas je jedan od najboljih refleksnih golmana ikad, ali sut Mesija u zemlju pa preko njegove ruke je nesto nepredvidivo. Znaju majstori kako se to radi... Poslije njega ili u ravni - Cezar Inter...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 12 maj 2010, 13:26

juznjak> je napisao/la:Valdez je najbolji golman trenutno na svijetu bez sumnje to sam napisao 10 x to sto je nekima krivo je druga stvar statistika govore tako Valdez Tito!! vidim neko se fura na moj potpis jadno !!
dosadil se tebi ikad provaljivat :D
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 12 maj 2010, 14:08

Julio Cesar je daleko najbolji golman ove sezone , sve cestitke casillasu al stvarno :$

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 12 maj 2010, 14:14

Valdez No.1 :lol: ruku na srce, prethodne dvije sezone je bio ***** "da izvinete" .... ali ove sezone je zaista dosta napredovao, i mislim da je trenutno jedan od 3-4 najbolja golmana svijeta... :mrgreen: p0zz :D

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 12 maj 2010, 18:00

1.Casillas
2.Julio Cesar
3.Buffon
4.Lloris
5.Reina
6.VDS
7.Valdes

( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 12 maj 2010, 18:10

EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:1.Casillas
2.Julio Cesar
3.Buffon
4.Lloris
5.Reina
6.VDS
7.Valdes

( :
1. Casillas
2. Julio Cesar
3. Valdez
4. Buffon
....

Za mene ova cetiri su podjednaki manje - vise ali eto poredao sam ih po nekom redu
Mes Que Un Club

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 12 maj 2010, 18:14

Ma kakav Valdes, meni on presmiješne golove prima. Kad se sjetim onih Juninhovih golova sa centra,

meni neće za minimum 5 godina biti SOLIDAN golman ( :
na-na-na-na-na-na-na-na Torres Torres. Youll never walk alone it said TORRES TORRES

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 maj 2010, 18:24

EL PREZIDENTETETETE je napisao/la:Ma kakav Valdes, meni on presmiješne golove prima. Kad se sjetim onih Juninhovih golova sa centra,

meni neće za minimum 5 godina biti SOLIDAN golman ( :
ako cemo po Juninhovim golovima sa centra, onda Casillas prednjaci u tome ;)

realnost je da je Valdes TRENUTNO medju najboljim golmanima na svijetu.

edit: da ne bude oftopic, samo da kazem da je casillas najbolji golman svijeta, i najbolji igrac reala.

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 12 maj 2010, 18:27

A koji je ustvari Valdez ? Je li izašao spisak ili je samo javljeno da je Casillas izabran za najboljeg ?

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 12 maj 2010, 18:33

nema ti tu spiskova.

EL PREZIDENTETETETE
Kontakt:

Post Postao/la EL PREZIDENTETETETE » 12 maj 2010, 18:41

Aha, onda svako svoje mišljenje hehe.

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 12 maj 2010, 19:28

slika

Mourinho: Primera je u mojim planovima

Jose Mourinho, trener koji će igrati veliko finale Lige prvaka na Santiago Bernabeuu, izjavio je kako je Primera sigurno u njegovim planovima.

- Primjetio sam da me ima mnogo u medijima u Španiji posljednjih dana, pokupio sam nekoliko naslovnica. Ipak, igram finale, to je sasvim logično. – izjavio je Mourinho.

Da li će 22.5.10. biti jedina vaša posjeta Madridu ?

- ( Osmijeh ) Nisam siguran jer sam maksimalno posvećen utakmicama protiv Sienne i Bayerna. Rekao sam svom menadžeru da ništa ne govori dok se ne završe finale Lige prvaka. Sigurno je da je Primera u mojim planovima, baš kao i mjesto selektora reprezentacije Portugala. No o tome poslije. – riječi su trenera Intera.
pametnom i ovo dosta da shvati bitno
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 12 maj 2010, 19:34

Gledao sam dokumentarac o "The special one" i tamo je rekao da je na početku karijere zadao sebi cilj: Osvojiti Premiership(osvojio), osvojiti Seriu A(osvojio), osvojiti CL(igra finale), te osvojiti Primeru(Barca ima Guardiolu, Real ga traži), te bi tako bio jedini trener kome je to pošlo za rukom. E sad, ukoliko Inter ne osvoji CL, rekao bih da će ostati još godinu dana, a ako osvoji, onda će se povući kao pobjednik i otići u Real.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.