Ma i cala je k.a.arinas ko i uprava.Oni ba raja u istu "rupu" pusu.I ovom izjavom nas lagano priprema da ce slabo ili nikako biti pojacanja.Pun mi je k.... izjava da nam je sacuvati tim sa jeseni.Pa treba da se podrazumjeva da ostane isti igraci ali i da se OBAVEZNO dovedu i par POJACANJA na odredjenim pozicijama gdje nam "skripi".Pa menamo mi 20 vec 13 igraca koji su iznijeli evropu i jesen u prvenstvu.FK Sarajevo je napisao/la:Evo Janjos opet sere i kaze kao sto i uvijek govori ako niko ne ode nece niko ni doci
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nerado pišem na vašoj temi ali imam ekskluzivu za vas. Alen Škoro bio jučer u Beogradu, spominje se Partizan...
izvor !??chanchi je napisao/la:Nerado pišem na vašoj temi ali imam ekskluzivu za vas. Alen Škoro bio jučer u Beogradu, spominje se Partizan...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
- Kontakt:
iz njegove glave xaxxaxZagor je napisao/la:izvor !??chanchi je napisao/la:Nerado pišem na vašoj temi ali imam ekskluzivu za vas. Alen Škoro bio jučer u Beogradu, spominje se Partizan...
Vidio ga ja u avionu,a onda mi jedan lik iz Beograda rekao da su ga spominjali u Partizanu. Ništa zvanično, rekao sam vam sve što znam.
UPRAVA NAPOLJE !!!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."
R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009
A gdje su vam te pare od evrope
sto ne kupujete HAHAHA

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
LFC_LAVOV je napisao/la:A gdje su vam te pare od evrope![]()
sto ne kupujete HAHAHA
Došao si da provociraš ??
Uhvati se svoje sugave teme i pogledaj da vam nisu kojim slucajem zamrznuli reflektori na Sugavici ! ?
NE provociram samo pitam ccc ,a nisu zamrzli sto pitas ?
TM '87
LFC_LAVOV je napisao/la:NE provociram samo pitam ccc ,a nisu zamrzli sto pitas ?
Nemas ti pravo da pitas ! Al` nekim slucajem vidim da vam je drao spomenuti rijec " EVROPA " jer u vasoj praksi to je nemoguce !
A to sto se tice reflektora , pa vidim ovo vrijeme , snijeg,hladno

I sada mrs s nase teme !
Neide to tako sine dragi mrskat forumase po temama ccc "Kultura" ne znas ti sta je to... ciao 

TM '87
a ja mislio vi ovim vozom otišli, što je neki dan zvanično kreno za Begeš c c c cchanchi je napisao/la:Vidio ga ja u avionu,a onda mi jedan lik iz Beograda rekao da su ga spominjali u Partizanu. Ništa zvanično, rekao sam vam sve što znam.

.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Pustite to za Skoru kraju jucer jedan rece da je otisao u Mexiko sad jedan rece da je u Boegradu pustite price kraju on ako Bog da ostaje dio Sarajeva
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Alen Skoro - dvije kompilacije njegovih golova, ima dosta golova, ne samo iz Sarajeva.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Dobili smo laganu grupu za Bozicni turnir e sad cemo da vidimo Zelju bez Zebe
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
LFC_LAVOV je napisao/la:A gdje su vam te pare od evrope![]()
sto ne kupujete HAHAHA
hahaha jesi smiješan evo padoh sa stolice

što se tiče škore ja znam da on sigurno NEĆE u partizan

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
- ADMIR_HZ87
- Kontakt:
A i vi ste meni jos gori majke mi na sta se vi obazirete nemojte me pogresno svatiti,al to su dijecije price rekla kazala,ovaj sto pita gdje su vam pare od europe U KLUBU gdje i dolaze zadnjih sezona a ja necu pitat gdje su vase pare od europe....SKORO I PARTIZAN
Budite mi pozdravljeni

SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!
a gdje su pare od bajramskog turnira aaaa, gdje su paaaarrreeeee...brzo bjezi u sumarak skriveni brzo, sta zna djete sta su pare i evropaLFC_LAVOV je napisao/la:A gdje su vam te pare od evrope![]()
sto ne kupujete HAHAHA
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Ne pamtim kad je bilo više para na Koševu
Jedan od najkvalitetnijih ljevokrilnih igrača u domaćoj Premijer ligi, Damir Hadžić, zadovoljan je plasmanom Sarajeva nakon završenog jesenjeg dijela fudbalskog prvenstva naše zemlje.
- Kad se samo sjetim sjajnih nastupa u pretkolima Eurolige. Još samo da nije bilo one proklete situacije u Rumuniji i mog promašaja kojeg ne bi poželio ni najvećem dušmanu, jesen i zima bila bi pravo proljeće za mene i ekipu. Zbog toga mi nije previše žao što smo malo zaostali u ligi. Nadoknadit ćemo mi to u proljeće, ne bi nam bio prvi put da se vadimo u drugom dijelu sezone - kaže popularni Hadžija, miljenik navijača Sarajeva.
Naš sugovornik posebno je zadovoljan jednom stvari koja se u klubu očigledno popravila - finansijskom.
- Otkako sam ja u Sarajevu, a tu sam već dugi niz sezona, situacija nikad nije bila bolja. Što se tiče mene lično, klub mi duguje jednu platu. A, dobro i to što su svi fudbaleri pod ugovorom najmanje do ljeta.
Povreda lijevog koljena je nešto što ga prati već više od pola godine.
- Dugo sam mislio da se zasigurno moram operisati. Međutim, Sarajevo je veliki klub u kojem rade pravi doktori. Nakon nedavnog snimanja lijevog koljena, naš klupski fizioterapeut Ismar Hadžibajrić mi je rekao da postoji vjerovatnoća da ću povrijeđeni meniskus liječiti specijalnim terapijama. Na kakvim sam sve travnjacima trčao u našoj ligi, dobro je da uopšte imam koljena. Rizično je biti fudbaler u Bosni.
Prva dva - tri kola u proljeće će, po njemu, pokazati ko može do kraja.
- Idemo Slobodi, pa nam dolazi Modriča, a onda ćemo ponovo u goste Veležu. Neće nam biti jednostavno. Dalje je raspored dobar, ali ta prva tri kola su po meni presudna. Mislim da će ova vodeća trojka, Široki, Sarajevo, Borac... izdržati u borbi za vrh do kraja - rekao je Damir Hadžić u razgovoru za «San».
Džakmić nam treba
Hadžić nije sretan mogućim odlascima sa Koševa, posebno ne onih igrača koi čine kostur tima. Blizu odlaska je sjajni veznjak Sarajeva i srce ekipe Muhamed Džakmić.
- Za njegov mogući odlazak u Poljsku čuo sam preko medija. Ako ode bit će to veliki gubitak za nas. On briljira na terenu. Ako će dobro zaraditi onda mi je drago, ali smatram da takve igrače moramo zadržati želimo li u Evropu naredne godine.
Jedan od najkvalitetnijih ljevokrilnih igrača u domaćoj Premijer ligi, Damir Hadžić, zadovoljan je plasmanom Sarajeva nakon završenog jesenjeg dijela fudbalskog prvenstva naše zemlje.
- Kad se samo sjetim sjajnih nastupa u pretkolima Eurolige. Još samo da nije bilo one proklete situacije u Rumuniji i mog promašaja kojeg ne bi poželio ni najvećem dušmanu, jesen i zima bila bi pravo proljeće za mene i ekipu. Zbog toga mi nije previše žao što smo malo zaostali u ligi. Nadoknadit ćemo mi to u proljeće, ne bi nam bio prvi put da se vadimo u drugom dijelu sezone - kaže popularni Hadžija, miljenik navijača Sarajeva.
Naš sugovornik posebno je zadovoljan jednom stvari koja se u klubu očigledno popravila - finansijskom.
- Otkako sam ja u Sarajevu, a tu sam već dugi niz sezona, situacija nikad nije bila bolja. Što se tiče mene lično, klub mi duguje jednu platu. A, dobro i to što su svi fudbaleri pod ugovorom najmanje do ljeta.
- Dugo sam mislio da se zasigurno moram operisati. Međutim, Sarajevo je veliki klub u kojem rade pravi doktori. Nakon nedavnog snimanja lijevog koljena, naš klupski fizioterapeut Ismar Hadžibajrić mi je rekao da postoji vjerovatnoća da ću povrijeđeni meniskus liječiti specijalnim terapijama. Na kakvim sam sve travnjacima trčao u našoj ligi, dobro je da uopšte imam koljena. Rizično je biti fudbaler u Bosni.
- Idemo Slobodi, pa nam dolazi Modriča, a onda ćemo ponovo u goste Veležu. Neće nam biti jednostavno. Dalje je raspored dobar, ali ta prva tri kola su po meni presudna. Mislim da će ova vodeća trojka, Široki, Sarajevo, Borac... izdržati u borbi za vrh do kraja - rekao je Damir Hadžić u razgovoru za «San».
Džakmić nam treba
Hadžić nije sretan mogućim odlascima sa Koševa, posebno ne onih igrača koi čine kostur tima. Blizu odlaska je sjajni veznjak Sarajeva i srce ekipe Muhamed Džakmić.
- Za njegov mogući odlazak u Poljsku čuo sam preko medija. Ako ode bit će to veliki gubitak za nas. On briljira na terenu. Ako će dobro zaraditi onda mi je drago, ali smatram da takve igrače moramo zadržati želimo li u Evropu naredne godine.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- TheManiacs
- Kontakt:
Mirza_Hordas je napisao/la:Ne pamtim kad je bilo više para na Koševu
Džakmić nam treba
Brate ne misli da provociram ali` ovaj tekst je iz novina San

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.