FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

alibi

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la alibi » 17 dec 2009, 14:55

FK Sarajevo je napisao/la:Evo Janjos opet sere i kaze kao sto i uvijek govori ako niko ne ode nece niko ni doci
Ma i cala je k.a.arinas ko i uprava.Oni ba raja u istu "rupu" pusu.I ovom izjavom nas lagano priprema da ce slabo ili nikako biti pojacanja.Pun mi je k.... izjava da nam je sacuvati tim sa jeseni.Pa treba da se podrazumjeva da ostane isti igraci ali i da se OBAVEZNO dovedu i par POJACANJA na odredjenim pozicijama gdje nam "skripi".Pa menamo mi 20 vec 13 igraca koji su iznijeli evropu i jesen u prvenstvu.

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 17 dec 2009, 16:27

Nerado pišem na vašoj temi ali imam ekskluzivu za vas. Alen Škoro bio jučer u Beogradu, spominje se Partizan...

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 dec 2009, 16:31

chanchi je napisao/la:Nerado pišem na vašoj temi ali imam ekskluzivu za vas. Alen Škoro bio jučer u Beogradu, spominje se Partizan...
izvor !??
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

vlado lesinar
Kontakt:

Post Postao/la vlado lesinar » 17 dec 2009, 16:33

Zagor je napisao/la:
chanchi je napisao/la:Nerado pišem na vašoj temi ali imam ekskluzivu za vas. Alen Škoro bio jučer u Beogradu, spominje se Partizan...
izvor !??
iz njegove glave xaxxax

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 17 dec 2009, 16:35

Vidio ga ja u avionu,a onda mi jedan lik iz Beograda rekao da su ga spominjali u Partizanu. Ništa zvanično, rekao sam vam sve što znam.

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 17 dec 2009, 16:40

UPRAVA NAPOLJE !!!
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 17 dec 2009, 16:47

A gdje su vam te pare od evrope :lol: :lol: sto ne kupujete HAHAHA
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 17 dec 2009, 16:49

LFC_LAVOV je napisao/la:A gdje su vam te pare od evrope :lol: :lol: sto ne kupujete HAHAHA

Došao si da provociraš ??
Uhvati se svoje sugave teme i pogledaj da vam nisu kojim slucajem zamrznuli reflektori na Sugavici ! ?

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 17 dec 2009, 16:52

NE provociram samo pitam ccc ,a nisu zamrzli sto pitas ?
TM '87

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 17 dec 2009, 16:57

LFC_LAVOV je napisao/la:NE provociram samo pitam ccc ,a nisu zamrzli sto pitas ?

Nemas ti pravo da pitas ! Al` nekim slucajem vidim da vam je drao spomenuti rijec " EVROPA " jer u vasoj praksi to je nemoguce !

A to sto se tice reflektora , pa vidim ovo vrijeme , snijeg,hladno :lol:

I sada mrs s nase teme !

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 17 dec 2009, 16:58

Neide to tako sine dragi mrskat forumase po temama ccc "Kultura" ne znas ti sta je to... ciao ;)
TM '87

Nantess
Kontakt:

Post Postao/la Nantess » 17 dec 2009, 17:18

chanchi je napisao/la:Vidio ga ja u avionu,a onda mi jedan lik iz Beograda rekao da su ga spominjali u Partizanu. Ništa zvanično, rekao sam vam sve što znam.
a ja mislio vi ovim vozom otišli, što je neki dan zvanično kreno za Begeš c c c c :D
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 dec 2009, 18:19

Pustite to za Skoru kraju jucer jedan rece da je otisao u Mexiko sad jedan rece da je u Boegradu pustite price kraju on ako Bog da ostaje dio Sarajeva
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Butmiran
Kontakt:

Post Postao/la Butmiran » 17 dec 2009, 18:28

Alen Skoro - dvije kompilacije njegovih golova, ima dosta golova, ne samo iz Sarajeva.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 17 dec 2009, 20:52

Dobili smo laganu grupu za Bozicni turnir e sad cemo da vidimo Zelju bez Zebe
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 dec 2009, 21:22

LFC_LAVOV je napisao/la:A gdje su vam te pare od evrope :lol: :lol: sto ne kupujete HAHAHA

hahaha jesi smiješan evo padoh sa stolice :roll: :roll: ne vrijedi se raspravljati sa raznim kretenima

što se tiče škore ja znam da on sigurno NEĆE u partizan ;)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

ADMIR_HZ87
Kontakt:

Post Postao/la ADMIR_HZ87 » 17 dec 2009, 21:27

A i vi ste meni jos gori majke mi na sta se vi obazirete nemojte me pogresno svatiti,al to su dijecije price rekla kazala,ovaj sto pita gdje su vam pare od europe U KLUBU gdje i dolaze zadnjih sezona a ja necu pitat gdje su vase pare od europe....SKORO I PARTIZAN :roll: Budite mi pozdravljeni
SARAJEVO HORDE BOG I CARSIJA!!!!!

junuz23
Kontakt:

Post Postao/la junuz23 » 17 dec 2009, 21:35

a gdje su pare od bajramskog turnira aaaa, gdje su paaaarrreeeee...brzo bjezi u sumarak skriveni brzo, sta zna djete sta su pare i evropa

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 17 dec 2009, 21:36

Ne pamtim kad je bilo više para na Koševu

Je­dan od naj­kva­li­te­tni­jih lje­vo­kril­nih igra­ča u do­ma­ćoj Pre­mi­jer li­gi, Da­mir Ha­džić, za­do­vo­ljan je pla­sma­nom Sa­ra­je­va na­kon za­vrše­nog je­se­njeg di­je­la fu­dbal­skog prven­stva na­še ze­mlje.

- Kad se sa­mo sje­tim sjaj­nih nas­tu­pa u pret­ko­li­ma Euro­li­ge. Još sa­mo da ni­je bi­lo one pro­kle­te si­tu­aci­je u Ru­mu­ni­ji i mog pro­ma­ša­ja ko­jeg ne bi po­že­lio ni naj­ve­ćem du­šma­nu, je­sen i zi­ma bi­la bi pra­vo pro­lje­će za me­ne i eki­pu. Zbog to­ga mi ni­je pre­vi­še žao što smo ma­lo za­os­ta­li u li­gi. Na­do­kna­dit će­mo mi to u pro­lje­će, ne bi nam bio prvi put da se va­di­mo u dru­gom di­je­lu se­zo­ne - ka­že po­pu­lar­ni Ha­dži­ja, mi­lje­nik na­vi­ja­ča Sa­ra­je­va.

Naš su­go­vor­nik po­se­bno je za­do­vo­ljan je­dnom stva­ri ko­ja se u klu­bu oči­gle­dno po­pra­vi­la - fi­nan­sij­skom.

- Ot­ka­ko sam ja u Sa­ra­je­vu, a tu sam već du­gi niz se­zo­na, si­tu­aci­ja ni­kad ni­je bi­la bo­lja. Što se ti­če me­ne li­čno, klub mi du­gu­je je­dnu pla­tu. A, do­bro i to što su svi fu­dba­le­ri pod ugo­vo­rom naj­ma­nje do lje­ta.

Po­vre­da li­je­vog ko­lje­na je ne­što što ga pra­ti već vi­še od po­la go­di­ne.

- Du­go sam mi­slio da se za­si­gur­no mo­ram ope­ri­sa­ti. Me­đu­tim, Sa­ra­je­vo je ve­li­ki klub u ko­jem ra­de pra­vi do­kto­ri. Na­kon ne­da­vnog sni­ma­nja li­je­vog ko­lje­na, naš klup­ski fi­zi­ote­ra­pe­ut Ismar Ha­dži­baj­rić mi je re­kao da pos­to­ji vje­ro­va­tno­ća da ću po­vri­je­đe­ni me­nis­kus li­je­či­ti spe­ci­jal­nim te­ra­pi­ja­ma. Na ka­kvim sam sve trav­nja­ci­ma trčao u na­šoj li­gi, do­bro je da uop­šte imam ko­lje­na. Ri­zi­čno je bi­ti fu­dba­ler u Bo­sni.

Prva dva - tri ko­la u pro­lje­će će, po nje­mu, po­ka­za­ti ko mo­že do kra­ja.

- Ide­mo Slo­bo­di, pa nam do­la­zi Mo­dri­ča, a on­da će­mo po­no­vo u gos­te Ve­le­žu. Ne­će nam bi­ti je­dnos­ta­vno. Da­lje je ra­spo­red do­bar, ali ta prva tri ko­la su po me­ni pre­su­dna. Mi­slim da će ova vo­de­ća troj­ka, Ši­ro­ki, Sa­ra­je­vo, Bo­rac... iz­drža­ti u bor­bi za vrh do kra­ja - re­kao je Da­mir Ha­džić u raz­go­vo­ru za «San».

Dža­kmić nam tre­ba

Ha­džić ni­je sre­tan mo­gu­ćim odlas­ci­ma sa Ko­še­va, po­se­bno ne onih igra­ča koi či­ne kos­tur ti­ma. Bli­zu odlas­ka je sjaj­ni ve­znjak Sa­ra­je­va i srce eki­pe Mu­ha­med Dža­kmić.

- Za nje­gov mo­gu­ći odla­zak u Polj­sku čuo sam pre­ko me­di­ja. Ako ode bit će to ve­li­ki gu­bi­tak za nas. On bri­lji­ra na te­re­nu. Ako će do­bro za­ra­di­ti on­da mi je dra­go, ali sma­tram da ta­kve igra­če mo­ra­mo za­drža­ti že­li­mo li u Evro­pu na­re­dne go­di­ne.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 17 dec 2009, 22:54

Mirza_Hordas je napisao/la:Ne pamtim kad je bilo više para na Koševu

Je­dan od naj­kva­li­te­tni­jih lje­vo­kril­nih igra­ča u do­ma­ćoj Pre­mi­jer li­gi, Da­mir Ha­džić, za­do­vo­ljan je pla­sma­nom Sa­ra­je­va na­kon za­vrše­nog je­se­njeg di­je­la fu­dbal­skog prven­stva na­še ze­mlje.

- Kad se sa­mo sje­tim sjaj­nih nas­tu­pa u pret­ko­li­ma Euro­li­ge. Još sa­mo da ni­je bi­lo one pro­kle­te si­tu­aci­je u Ru­mu­ni­ji i mog pro­ma­ša­ja ko­jeg ne bi po­že­lio ni naj­ve­ćem du­šma­nu, je­sen i zi­ma bi­la bi pra­vo pro­lje­će za me­ne i eki­pu. Zbog to­ga mi ni­je pre­vi­še žao što smo ma­lo za­os­ta­li u li­gi. Na­do­kna­dit će­mo mi to u pro­lje­će, ne bi nam bio prvi put da se va­di­mo u dru­gom di­je­lu se­zo­ne - ka­že po­pu­lar­ni Ha­dži­ja, mi­lje­nik na­vi­ja­ča Sa­ra­je­va.

Naš su­go­vor­nik po­se­bno je za­do­vo­ljan je­dnom stva­ri ko­ja se u klu­bu oči­gle­dno po­pra­vi­la - fi­nan­sij­skom.

- Ot­ka­ko sam ja u Sa­ra­je­vu, a tu sam već du­gi niz se­zo­na, si­tu­aci­ja ni­kad ni­je bi­la bo­lja. Što se ti­če me­ne li­čno, klub mi du­gu­je je­dnu pla­tu. A, do­bro i to što su svi fu­dba­le­ri pod ugo­vo­rom naj­ma­nje do lje­ta.

Po­vre­da li­je­vog ko­lje­na je ne­što što ga pra­ti već vi­še od po­la go­di­ne.

- Du­go sam mi­slio da se za­si­gur­no mo­ram ope­ri­sa­ti. Me­đu­tim, Sa­ra­je­vo je ve­li­ki klub u ko­jem ra­de pra­vi do­kto­ri. Na­kon ne­da­vnog sni­ma­nja li­je­vog ko­lje­na, naš klup­ski fi­zi­ote­ra­pe­ut Ismar Ha­dži­baj­rić mi je re­kao da pos­to­ji vje­ro­va­tno­ća da ću po­vri­je­đe­ni me­nis­kus li­je­či­ti spe­ci­jal­nim te­ra­pi­ja­ma. Na ka­kvim sam sve trav­nja­ci­ma trčao u na­šoj li­gi, do­bro je da uop­šte imam ko­lje­na. Ri­zi­čno je bi­ti fu­dba­ler u Bo­sni.

Prva dva - tri ko­la u pro­lje­će će, po nje­mu, po­ka­za­ti ko mo­že do kra­ja.

- Ide­mo Slo­bo­di, pa nam do­la­zi Mo­dri­ča, a on­da će­mo po­no­vo u gos­te Ve­le­žu. Ne­će nam bi­ti je­dnos­ta­vno. Da­lje je ra­spo­red do­bar, ali ta prva tri ko­la su po me­ni pre­su­dna. Mi­slim da će ova vo­de­ća troj­ka, Ši­ro­ki, Sa­ra­je­vo, Bo­rac... iz­drža­ti u bor­bi za vrh do kra­ja - re­kao je Da­mir Ha­džić u raz­go­vo­ru za «San».

Dža­kmić nam tre­ba

Ha­džić ni­je sre­tan mo­gu­ćim odlas­ci­ma sa Ko­še­va, po­se­bno ne onih igra­ča koi či­ne kos­tur ti­ma. Bli­zu odlas­ka je sjaj­ni ve­znjak Sa­ra­je­va i srce eki­pe Mu­ha­med Dža­kmić.

- Za nje­gov mo­gu­ći odla­zak u Polj­sku čuo sam pre­ko me­di­ja. Ako ode bit će to ve­li­ki gu­bi­tak za nas. On bri­lji­ra na te­re­nu. Ako će do­bro za­ra­di­ti on­da mi je dra­go, ali sma­tram da ta­kve igra­če mo­ra­mo za­drža­ti že­li­mo li u Evro­pu na­re­dne go­di­ne.

Brate ne misli da provociram ali` ovaj tekst je iz novina San :(
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.