U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ASD
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la ASD » 04 jun 2013, 18:28

Guvo je napisao/la:Interesuje me jedna info onaj napad iz mlade sto.je Njemackoj na Kosevu dao 3 gola sta je s njim ??
Igra u trecoj Italijanskoj.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 04 jun 2013, 18:29

Samo im baci "kost" .

Hajmo još jedan za pobjedu 8-) .

Guvo
Kontakt:

Post Postao/la Guvo » 04 jun 2013, 18:30

Sto nije pozvan sad ??
Nema više Muće, nema više Ćele, nema više love - FURA SE POŠTENJE!!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 04 jun 2013, 18:30

Guvo je napisao/la:Sto nije pozvan sad ??
Omatorio.

majstorija10
Kontakt:

Post Postao/la majstorija10 » 04 jun 2013, 18:31

ASD je napisao/la:
Guvo je napisao/la:Interesuje me jedna info onaj napad iz mlade sto.je Njemackoj na Kosevu dao 3 gola sta je s njim ??
Igra u trecoj Italijanskoj.
jevtic i maletic 4. liga u njemackoj)

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 04 jun 2013, 18:32

majstorija10 je napisao/la:
Miske10 je napisao/la:Tuzlaci se dodvoravaju Srbiji,to je istina.Ne mozemo biti ozbiljna ekipa bez Besica i Zolotica,to su 2 najbolja igraca i bez njih to izgleda dosta lose,nema organizacije igre.Cimirota sam gledao u ligi i dobar je igrac,ali ovo sto danas radi je sramota,namjerno pusta njihove igrace i cak mislim da je namjerno dao i autogol.Sto se mene tice,on vise ne bi trbao biti pozivan.
Pogledaj mu fejsbuk

https://www.facebook.com/gojko.cimirot" onclick="window.open(this.href);return false;
joj nek si ti "baljo" (čast pravim bosancima, bošnjacima, ko šta voli, al' za mene su "balje" ovi što mrze sve što nije njihovo) na kvadrat', popeo si mi se na vrh k. više s tim je*o te i seo i gojko i sve redom. Nabijem te na k. onaj nacionalistički. MRŠ SMEĆE JEDNO. Katalonci igraju za Španiju, a ti mi doš'o ovdje sr.at o tom kako lik voli Snsd -_- MRŠ. Dođe čovjek vidjet komentare o utakmici, a neko **** "navre" sa ovim. je*o majku, forum je post'o nižerazredan zbog ovih perača
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 04 jun 2013, 18:32

kakav je ovaj malac hajrovic ? ima li hljeba od njega

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jun 2013, 18:35

Boskvalitet je napisao/la:kakav je ovaj malac hajrovic ? ima li hljeba od njega
Izasao na sekundu sa terena i odmah primili gol. :D

majstorija10
Kontakt:

Post Postao/la majstorija10 » 04 jun 2013, 18:37

Amoxicillin je napisao/la:
Miske10 je napisao/la:Tuzlaci se dodvoravaju Srbiji,to je istina.Ne mozemo biti ozbiljna ekipa bez Besica i Zolotica,to su 2 najbolja igraca i bez njih to izgleda dosta lose,nema organizacije igre.Cimirota sam gledao u ligi i dobar je igrac,ali ovo sto danas radi je sramota,namjerno pusta njihove igrace i cak mislim da je namjerno dao i autogol.Sto se mene tice,on vise ne bi trbao biti pozivan.
Pogledaj mu fejsbuk

https://www.facebook.com/gojko.cimirot" onclick="window.open(this.href);return false;
joj nek si ti "baljo" (čast pravim bosancima, bošnjacima, ko šta voli, al' za mene su "balje" ovi što mrze sve što nije njihovo) na kvadrat', popeo si mi se na vrh k. više s tim je*o te i seo i gojko i sve redom. Nabijem te na k. onaj nacionalistički. MRŠ SMEĆE JEDNO. Katalonci igraju za Španiju, a ti mi doš'o ovdje sr.at o tom kako lik voli Snsd -_- MRŠ. Dođe čovjek vidjet komentare o utakmici, a neko **** "navre" sa ovim. je*o majku, forum je post'o nižerazredan zbog ovih perača
kroz avatara vidim kakav si insan, ne moram ni odgovorit

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jun 2013, 18:39

Pogledaj mu fejsbuk

+1. Ne treba nas zanimati ono izvan terena, pogotovo ako se medijski ne eksponira. Bitna je isključivo korist i šta pojedinac može dati za reprezentaciju. Patriotizam je još samo dodatan plus za reprezentativca.

majstorija10
Kontakt:

Post Postao/la majstorija10 » 04 jun 2013, 18:40

Claus je napisao/la:
+1. Ne treba nas zanimati ono izvan terena, pogotovo ako se medijski ne eksponira. Bitna je isključivo korist i šta pojedinac može dati za reprezentaciju. Patriotizam je još samo dodatan plus za reprezentativca.
patriotizam je jedno, ali ako mislis da taj cimirot ne mrzi bosnu varas se

"kosovo je srbija", "serbian national team", sve srpsko, nista bosansko

od mene ima nula respekta, daleko ovaj bio od repke, moje misljenje

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 04 jun 2013, 18:42

DukeOfWellington je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la: Ma ne, nikako ti ne spominjes odanost Tuzle. Samo si anomizitet Tuzla-Sarajevo kao kakav jeftini oportunista jedva docekao da nazoves tuzlansku raju "prodanim dusama". U redu je. Ja ne sporim da je debilizam psovati Sarajevo. Ali to nema veze sa "Tamo daleko", niti sa dodvoravanjem Srbima, kao sto si uostalom mogao da cujes u toku drugog poluvremena (ukoliko ti opet neko nije nagazio daljinski pa ugasio ton dok se pjevalo kontra Srbije).
Mene zanima kako ja kao nesarajlija i netuzlak vidim stvari ovako kako vidim. Mene iz Sarajeva niko ne plaća da volim taj grad i vidim realno klasu u odnosu na Tuzlu koja ni po čemu ne može u istu rečenicu sa metropolom među olimpijskim ljepoticama. Nema većeg a beznačajnijeg grada od Tuzle u historiji svemira. Pardon, ima Zenica.

Vidim, tebi je na ponos što se u međuvremenu nije počelo navijat' za be-ge pašaluk. Čestitam ti na tome.

Niko ne spori da je Sarajevo veci i kvalitetniji grad od Tuzle. Ali isto tako je notorna cinjenica da je posjeta i podrska na utakmicama reprezentacije (bilo kojeg sporta) u Sarajevu ocajna. Ali to sve nema veze sa onim sto si ti napisao tako da...

Zadnje dvije recenice su ti suvisne, bas kao i onaj prvi komentar sa "tamo daleko".
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Amoxicillin
Kontakt:

Post Postao/la Amoxicillin » 04 jun 2013, 18:43

@majstor10
A kakav si ti moron bog te vidio. Pa normalno da je Srbija, život te neje.bo.
Šta misliš da odcijepe RS, ti ne bi govorio RS je dio Bosne? Bolio bi te k. ladno!? Jah imaš sandžak.
E moj ti, kad tako dobro gledaš kroz avatare, de progledaj malo kroz kakve knjige, čisto rad geografsko/historijsko/kulturnog razvoja tvog znanja i ličnosti.
A vala s obzirom na to da si takav kakav jesi sad (po viđenim postovima), nema tebi pomoći. Neko je tebe stari moj zadojio nacionalizmom...i hajd to sve, znam da ima levata i maloumnika koji se mrze iako nisu ništa imali s proteklim ratom, al' što u sport diraš jado, ne idu s puškama nego kopačkama i loptom.
Zadnja izmjena: Amoxicillin, dana/u 04 jun 2013, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 04 jun 2013, 18:44

Claus je napisao/la:
patriotizam je jedno, ali ako mislis da taj cimirot ne mrzi bosnu varas se

"kosovo je srbija", "serbian national team", sve srpsko, nista bosansko

od mene ima nula respekta, daleko ovaj bio od repke, moje misljenje
I mene prosto zaboli neka stvar za to. Ako može dati doprinos da reprezentacija profitira, onda me ne zanimaju njegove privatne stvari. Kad se jednom riješimo takvom mentaliteta i dijelimo ljude na njihove-naše, te razmišljamo isključivo za našu dobrobit i profit - možda i bude nešto od nas.

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 04 jun 2013, 18:48

Hebu Sarajevo , a maloprije se pjeva pjesma od hordi i manijaka zajednicka dok je još bila SFRJ
"sarajevo,zeljo bog i carsija, neka zivi bosna nasa drzava"

I kasnije su to manijaci i horde zla se podijeli po svojim klubovima kako već ide sadašnji text

Sramota velika ..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 04 jun 2013, 18:49

Ovaj majstor10 je spamer žešći, postavlja taj link od fejsa 10 puta, onda kad vidi da niko ne obraca pažnju, počne pisati svašta nešto što nema veze sa Bosnom.

Ti momak kao da si se rodio na Sjevernom polu i ne znaš kakva je situacija u ovoj državi. Ognjen Vranješ lajkuje Crvenu Zvezdu na fejsu i ima tetovaže na ćirlici, šta sad ? Treba ga na lomači spaliti bez obzira što gine i dobro igra ?

Ako ti se ne sviđa ova repka, idi i navijaj za neku drugu. Moja preporuka ti je San Marino ili Gabon.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 04 jun 2013, 18:52

Kako bi odlicno bilo kada bi se sve utakmice mlade Repke igrale u Tuzli, Mostaru i Gradačcu.

Metanor
Kontakt:

Post Postao/la Metanor » 04 jun 2013, 18:52

fukara87 je napisao/la:
moranjak je napisao/la:Mislim da je ovo prva i zadnja utakmicu koju je NSBiH dao Tuzli..
Zbog cega si to zakljucio, zbog Sarajeva ma daj molim te :lol: :lol: :lol:

Zato sto ne navijate za reprezentaciju nego zato sto navijate protiv onih koji su vam nabili komplekse.

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 04 jun 2013, 18:54

ASD je napisao/la:Kako bi odlicno bilo kada bi se sve utakmice mlade Repke igrale u Tuzli, Mostaru i Gradačcu.
Predobro bi bilo, mozda drugi put jebu Zenicu ili koji drugi grad BiH: :lol:

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 04 jun 2013, 18:54

Najgore je kad je covjek glup,a nije svjestan toga.
ali nema para,sve se rastalilo....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 20 gostiju.