Ti clankovi su i bogu i narodu dodijali.Tu nema ni 1% istine.calcio je napisao/la:@harishp
znam ja dobro Dzekine kvalitete. ali evo u ovom novom clanku na ss.ba pise da samo Milan i Chelsea mogu platiti Dzeku a ja sam vec objasnio zasto su male sanse da ga neko od njih kupi. zato sto vec imaju dobre napadace. Valjao je Dzeko Wolfsburgu, donio im titulu, dogurali do cetvrtfinala u evropi... najmanje sto mogu uciniti za njega je da ga puste za neku realniju cijenu. Recimo 20 miliona, pa bi cak i skrti Arsene razmislio da ga dovede u Arsenal. Ovako bubnuli 40 miliona gledajuci Real, Bayern i njihove transfere (Ronaldo, Kaka, Gomez) a sa tim mu zatvaraju mogucnosti odlaska u neki dobar klub i dobar nastavak karijere. Na kraju ce ostati samo neki propalitet od kluba sa bogatim seikom koji ce biti u stanju da ga dovede i umjesto da osvaja titule i jos se igracki razvija u Arsenalu gubice vrijeme u Man Cityju.
imam osjecaj kao da novinari bdiju kraj ovih menadjera pa kad nesto i u snu progovore ovi priteftere.
U ovom momentu nije samo fazon da ga plate 40 miliona.
Vec i zavisi od kluba.Real je napravio recimo nevidjenu glupost i napravio viskom ili smecem igrace iste one koji sada guraju na putu za finale LS.A ovi ispadaju ko'iz trajmvana.
Ja realno ne vidim osim M.U koji ima glavu i rep ali im bas treba tip kao Dzeko da bi se povratili nakon male krize.
Ostali kao M.C,Celzy,pogotovo Arsenal imaju napadaca tone i tu samo guse jedan drugog.
Milan je poput Juventusa,prvo moraju skontati da im treba trener kao sto inter ima pa tek onda nesto da razmisljaju.
Sa vecom cifrom Dzeki je veca sansa i da igra.Jer koji bi ludjak stavio 40 milona na klupu.A ovaj svoj posao i bog te veselio.
imam neku suhu ako vukovi osvoje plasman da odu u evropu,postoji mogucnost da ovaj ostane jos jednu sezonu.
Da li je to dobro ili lose.To je vec pitanje i stvar razmisljanja.
Veci klub,vise obaveza,vise obaveza manje se moze usresrediti na repku.A mi bi bez onog starog Dzeke bili kao slijepac bez stapa i kera.