Poceo si lijepo, al ovo za crveni se ne bi slozio. Cist k'o suza!juventus 0244 je napisao/la:Evo malo sam došao sebi, e sad slijede ona dešavanja od prošle sezone. Možda se to i ne bi desilo kad bi Del Neri dobio otkaz, ali neće ga dobiti sigurno, tako da će sad navijači početi raditi one stvari koje su radili prošle sezone. Sad je već izvjesno da će ovo biti grčevita borba za EL, a LP je već bila izgubljena, ali ipak bilo je nade.
Ovo što se desilo u drugom dijelu drugog poluvremena, je neshvatljivo. Pa igrači Udinesea se dodaju u kaznenom prostoru, a igrači ih posmatraju kao da igraju protiv Barcelone. Bonucciev potez pa momak je izgubio živce i ja ga razumijem koliko to god čudno zvučalo. I ja kad igram pa kad mi izvuču živce ne znam šta bi uradio.
A oba crvena po meni su u najmanju ruku smiješna. Pa vidjet će se kasnije kad bude snimak da se Sanchez previše valjao u jednom trenutku je pogledao kako se akcija odvija i nakon toga se nastavio valjati. Još udario ga je tijelom nije laktom, kopačkom ili tako nešto. A i Sanchezov drugi žuti je bio kompenzacija, jer nije oni bio start ni za žuti.
Forza Juve!
Del Neri out!
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Meni se učinilo tako, ali vidjet ćemo ponovo, kad budem mogao pogledati više puta, jer ovo je bilo na brzinu. A tek protiv Palerma imamo priliku da vidimo pojačanje sezone Barzagliea.Adinjo je napisao/la:Poceo si lijepo, al ovo za crveni se ne bi slozio. Cist k'o suza!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
Imao je vec jedan zuti tako da nema price , drugi zuti i to je to,, e moj Bonucci
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
@juventus...Ah, on je vec fenomen
Dva teska gostovanja, 7 mjesto, a konkurenti sibaju li dalje, sibaju
Dva teska gostovanja, 7 mjesto, a konkurenti sibaju li dalje, sibaju
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Leggrotaglie u Milan ? jel ovo istina ? zar nije trebo u Celtic. 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
koje imao jedan žutiSoloJuve26 je napisao/la:Imao je vec jedan zuti tako da nema price , drugi zuti i to je to,, e moj Bonucci
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Spominjao se Bari, a za Milan neznam.Interista di cuore je napisao/la:Leggrotaglie u Milan ? jel ovo istina ? zar nije trebo u Celtic.
Ma nek ide odmah neka povede sa sobom: Rinauda, Maningera, Salihamidžića, Grossa, Mottu, Grygeru, Amaurija, Iaquintu za početak. A neka Juve odigra sezonu do kraja sa primaverom.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:koje imao jedan žutiSoloJuve26 je napisao/la:Imao je vec jedan zuti tako da nema price , drugi zuti i to je to,, e moj Bonucci
Zar nije Bonucci imao jedan vec zuti?:S
Nije Martinez i Grosso su imali koliko sam ja upratio!SoloJuve26 je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:koje imao jedan žutiSoloJuve26 je napisao/la:Imao je vec jedan zuti tako da nema price , drugi zuti i to je to,, e moj Bonucci
Zar nije Bonucci imao jedan vec zuti?:S
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- SoloJuve26
- Kontakt:
Interista di cuore je napisao/la:Leggrotaglie u Milan ? jel ovo istina ? zar nije trebo u Celtic.
da, izgleda sutra trebo bi podpisatii..
- SoloJuve26
- Kontakt:
Zar nije Bonucci imao jedan vec zuti?:S[/quote]
Nije Martinez i Grosso su imali koliko sam ja upratio![/quote]
ah pogreska od mene, mislim da je ono previze za crveni al eto sta je bilo gotovo je,,,
ma imamo onog Barzagli valjda ce on nas spasiti
forza forza
Nije Martinez i Grosso su imali koliko sam ja upratio![/quote]
ah pogreska od mene, mislim da je ono previze za crveni al eto sta je bilo gotovo je,,,
ma imamo onog Barzagli valjda ce on nas spasiti
forza forza
- SoloJuve26
- Kontakt:
Hocel kakva dobra vijest dociii to jedino cekam,,,,,,,,,,,,,
izgleda mi moramo praviti revoluciju u ekipi i oko sve.
ma jbte im mater, nema druge, odvest ce vas u propast, jedino neko ekstra pojacanje da vam dodje u zadnjim sekundama prijelaznog roka, ali to je vrlo malo vjerovatnoSoloJuve26 je napisao/la:Hocel kakva dobra vijest dociii to jedino cekam,,,,,,,,,,,,,
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- SoloJuve26
- Kontakt:
Puma je napisao/la:ma jbte im mater, nema druge, odvest ce vas u propast, jedino neko ekstra pojacanje da vam dodje u zadnjim sekundama prijelaznog roka, ali to je vrlo malo vjerovatnoSoloJuve26 je napisao/la:Hocel kakva dobra vijest dociii to jedino cekam,,,,,,,,,,,,,
Ma tesko sumnjam da ce dovesti nekog kad je tako malo vremena ostalo,, a i nema koga dovesti ,,
meni se samo gadi kad vidim kako se neki igraci ponasaju na terenu kad nose dres ovaj,, mislim sramota je,, al haj nisu oni krivi sto su tude,,
Gasperini trener je valjda slobodan, trebali bi tu nesto poceti mjenati,,
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
a to bi mogao biti matri izgleda, sad jel extra ili nije neznam, al od amaurija, tonija i iaquinte nije gori
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
nema sad, ali bilo je dostupnih, dovoljna su samo dva - Emanuelson i Cassano, znaci ono bas sto je Juventusu (bar po vasim komentarima) je prijeko potrebno, sto je jos bitnije oni su FREE, ali eto, ljudi vam umjesto njih dvojice doveli Tonija i Barzaglija, nek vam je sa srecom, mozda zvuci cudno, ali i meni bi bilo drago da se vratite tamo gdje vam je mjesto, ali realnost je takvaMa tesko sumnjam da ce dovesti nekog kad je tako malo vremena ostalo,, a i nema koga dovesti ,,
meni se samo gadi kad vidim kako se neki igraci ponasaju na terenu kad nose dres ovaj,, mislim sramota je,, al haj nisu oni krivi sto su tude,,
Gasperini trener je valjda slobodan, trebali bi tu nesto poceti mjenati,,
Call the coroner!
[youtube][/youtube]
Da se bar malo oraspoložimo uz ovu majstoriju Marchisia i ovog arapa.
Da se bar malo oraspoložimo uz ovu majstoriju Marchisia i ovog arapa.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Del Neri: Nismo mogli promjeniti utakmicu
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3064.html
Pa sad si se sjetio pričati kako nemamo ekipu, kad je ostalo nekoliko sati do kraja prelaznog roka. Gdje ste bili, kad su vam ljudi ispred nosa kupovali Pazinia, Casana, Emanuelsona i dr. Jao kako može dati ovakvu izjavu, gdje ti je obraz majmune.
http://www.juvebalkan.com/portal/index. ... /3064.html
Za ovo boldano sam već pisao i ovo je prešlo svaku mjeru momak je odradio kaznu van terena (3 meča), a sad odrađuje i na terenu.Gigi Del Neri insistira da sa igračima na raspolaganju, nisu mogli promjeniti meč nakon još jednog Juventusovog domaćeg poraza.
Bianconeri su došli u vodstvo sjajnim pogodtkom Claudia Marchisia ali Cristian Zapata i Alexis Sanchez su osigurali pobjedu Udineseu.
"Sa malo više pažnje mogli smo izbjeći primljene golove, ali sa igračima na našem raspolaganju nismo mogli promjeniti meč." rekao je Del Neri.
"Jednostavno nismo mogli izbjeći način na koji je ova utakmica išla. Sutra ćemo razgovarati o tome i vidjeti šta možemo uraditi kako bi se poboljšali."
Juventus je bio desetkovan ozlijedama pa ih je to ostavilo na samo Del Pieru kao napadaču kome je pridodan i Jorge Martinez. Sutra završava prelazni rok i klub je aktivan na tržištu, medjutim njihova ponuda za Matria je odbijena.
"Bilo bi krucijalno da se imaju neke važne opcije u napadu, jer u ovom momentu nemamo nikoga tko može dati stvarni doprinos."
"Nemamo snage da preokrenemo utakmicu."
Medjutim, trener je bio ljut na sudiju i na asistenta jer dva faula Domizzia na Krasiću nisu svirana.
"Nije fer da sada sudije sude svaki Krasićev incident misleći na ono što je bilo u Bologni." rekao je Lugi Del Neri misleći na onu suspenziju za Krasića.
"Krasić je platio za tu pogrešku i to nije u redu da nastavi i dalje da je plaća. Domizzi je mogao imati dva žuta kartona za te startove večeras."
Pa sad si se sjetio pričati kako nemamo ekipu, kad je ostalo nekoliko sati do kraja prelaznog roka. Gdje ste bili, kad su vam ljudi ispred nosa kupovali Pazinia, Casana, Emanuelsona i dr. Jao kako može dati ovakvu izjavu, gdje ti je obraz majmune.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Forza Juve!
oni ce meni da Marcha nije zvijer, oni ce meni
ugl. i nisam ocekivao pobjedu.. jasno je ko dan da bez odlicnog napadaca nema hljeba.. Del Piero je fantastican, ali nije to to.. dok je Fabio bio tu npr. njega bi udvajali i Krasic bi ostajao 1:1, a kad bi Krasica udvajali onda bi Fabio ostajao i sve tako.. znaci bukvalno od njegove povrede mi normale tekme nismo odigrali.. tu nisu krivi ni Marotta ni Del Neri vec povrede.. pa jarane De Ceglie po prvi put nakon par sezona proigra odlicnog i povreda.. a bekovi Grosso, Grygera i Motta
stvarno ne treba kupiti Aquilanija jer na toj poziciji puno bolje igra Marchisio od njega.. bolje je vratiti Giovinca sa posudbe, Marchisija u vezni red, a za tih 18 miliona koliko mu je vec otpusna kupiti nekog zara beka, otkupiti Quagliarellu i dovesti jos jedenog napada, po mogucnosti Matrija i imat cemo odlicnu ekipu..
Il Principino! kakva golcina
oni ce meni da Marcha nije zvijer, oni ce meni
Il Principino! kakva golcina
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.