strasnodomorocki je napisao/la:theprodigy je napisao/la:u slucaju da nije neko prenio
http://www.fksinfo.com/np-1646-Poruka_m ... pravde.htm" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
sramotno

strasnodomorocki je napisao/la:theprodigy je napisao/la:u slucaju da nije neko prenio
http://www.fksinfo.com/np-1646-Poruka_m ... pravde.htm" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
sramotno
Izvini drug stvarno ne želim nikoga da vrijedjam niti da provociram,al šta je strašno i sramotno u jednom pokušaju da se spuste tenzije izmedju Širokog i Sarajeva,mislim da je ovo krajnje korektan potez F.K.Sarajevo!Rosas7 je napisao/la:strasnodomorocki je napisao/la:theprodigy je napisao/la:u slucaju da nije neko prenio
sramotno
uredu to,ali sta mislis da je siroki stavio na svojoj stranici slijedeca utakmica protiv fk hrenovcice,pa onda poslije stavio ovakav tekst,pa svi bi se smijali tomurossoneri83sa je napisao/la:Izvini drug stvarno ne želim nikoga da vrijedjam niti da provociram,al šta je strašno i sramotno u jednom pokušaju da se spuste tenzije izmedju Širokog i Sarajeva,mislim da je ovo krajnje korektan potez F.K.Sarajevo!Rosas7 je napisao/la: strasno
Tako je!Lištica je nasa rijeka i ime koje je nametnuto gradu.E sad vi zamislite neko ime koje oznacava patnju grada Sarajeva dok je bilo pod okupacijom,i shvatit ce te.Ime Lištica je oznacavala smrt za stanovništvo Širokog.I ne mozes vrijeđati nekoga da bi poslije rekao da si zelio da bude mir i bratstvo i jedinstvo.bagrcavi je napisao/la:Ne možeš porediti nikako "hrenovcice" i "Lišticu"
drug ja mislim da nisi shvatio,nije poenta bilo vrijedjati Široki Brijeg,vec pokusati poslati poruku mira,jednakosti i pravde ljudima u Hercegovini ,a kako već znamo da nam mediji plasiraju samo skandale,uvod u tu poruku je skanadal.Rosas7 je napisao/la:uredu to,ali sta mislis da je siroki stavio na svojoj stranici slijedeca utakmica protiv fk hrenovcice,pa onda poslije stavio ovakav tekst,pa svi bi se smijali tomurossoneri83sa je napisao/la:Izvini drug stvarno ne želim nikoga da vrijedjam niti da provociram,al šta je strašno i sramotno u jednom pokušaju da se spuste tenzije izmedju Širokog i Sarajeva,mislim da je ovo krajnje korektan potez F.K.Sarajevo!Rosas7 je napisao/la: strasno
ko na crno **** mu miša...England je napisao/la:Pa zašto ti Kevin sve na crno...?
I prvo kolo ste imali mrtvaca kod 0:0 pa niste zabili...u čemu je tvoj problem, stvarno je nejasno zašto misliš da je važno ko sudi...što tebi uopće znači kup kad tako razmišljaš...igrajte 3 hnl..i to je najbolje za tebe..
VELLLLIKIII KOMPLEKS, i ništa više!!!!drug ja mislim da nisi shvatio,nije poenta bilo vrijedjati Široki Brijeg,vec pokusati poslati poruku mira,jednakosti i pravde ljudima u Hercegovini ,a kako već znamo da nam mediji plasiraju samo skandale,uvod u tu poruku je skanadal.
slazem se..Barney Stinson je napisao/la:Predefanzivna formacija sa dva zadnja vezna Jeftonom i Marcianom koji ne prelaze u Željinu polovicu..
Ma Zakarić igra za **** godinu dana..Kevin je napisao/la:slazem se..Barney Stinson je napisao/la:Predefanzivna formacija sa dva zadnja vezna Jeftonom i Marcianom koji ne prelaze u Željinu polovicu..
neznam sto mu ovo treba..marciano prespor i prodao je vec 20 lopti
zakaric igra za ****..ja bi odmah misica ubacio ili dinu gurnuo gore a ljubica nazad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.