BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
45 minutes remaining...
Kliknes ovdje i nekom si zirant na 20000 kermi.toshiba je napisao/la:evo ga http://live2sport.com/damir-dzumhur-vs- ... rediction/" onclick="window.open(this.href);return false;
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
http://****/clanak/3179/nemam ... amo-envera" onclick="window.open(this.href);return false;
Enver zadivio svijet,uskoro ocekujemo da potpise ugovor sa Palermom da postavlja kamere po stadionu
Enver zadivio svijet,uskoro ocekujemo da potpise ugovor sa Palermom da postavlja kamere po stadionu

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Australka premlatila Envera jer je skontala da snima nju a ne meč

http://live2sport.com/damir-dzumhur-vs- ... rediction/" onclick="window.open(this.href);return false;
jel ovo link
jel ovo link
Samo je jedan grijeha je vrijedan 1921 <3
- firefirefirely
- Kontakt:
sta je umjesto zvijezdica?? 

Zadnje stranice citam i ne vjerujem koliko duha ima u nama, za filma definitivno.
Damiru nek je sretno, ne moze izgubiti nista, a dobiti jako jako puno.
Damiru nek je sretno, ne moze izgubiti nista, a dobiti jako jako puno.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Envera za snimatelja na SP u Brazilu
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
eusebio2 je napisao/la:Australka premlatila Envera jer je skontala da snima nju a ne meč

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
nazalost nema nista od prenosa Enver i Ernad su uhapsenu u pokusaju da unesu lap top na teren

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
edoox je napisao/la:Damir ima dobru sansu veceras. Kao sto sam negdje pisao, podsjeca me na Davida Ferrera. Odlican retern, moze izdrzati duze razmjene udaraca (pogotvo sad poslije operacije i dobro odrajenih priprema, popravio je agilnost i agresivnost. Problem je servis koji nije jak, ali ako ga isti "slusa"dosta dobro i precizno to izgleda.
Dodig ce se oslanjati na servis i sto brze zavrsavanje poena. Ako mu je Karlovic (uz svo duzno postovanje divu sa Salate) mogao uzeti break, moze i Damir 2-3.
Dodig je sigurno i umorniji..trebalo je primati bombe koje slao Ivo, dok je Damir pomeo Hajeka za cas posla.
Moja prognoza : 4 seta i pobjeda!
Sretno Damire!
Slazem se, mada, prije bih rekao da je iskustvo na strani Dodiga, a ne kvalitet... Dodig je znao podbacit protiv kvalifikanta, sve zavisi kakav mu dan dodje.
JE** VAS ENVER!
Kindže, kindže...
enver joj poručuje "ovo je bosna!"eusebio2 je napisao/la:Australka premlatila Envera jer je skontala da snima nju a ne meč

- firefirefirely
- Kontakt:
Haj' ne budi naporanAdibhf88 je napisao/la:
JE** VAS ENVER!

samirr je napisao/la:nazalost nema nista od prenosa Enver i Ernad su uhapsenu u pokusaju da unesu lap top na teren

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
- Idimidodjimi
- Kontakt:
anelbavarac je napisao/la:.
Ode ti u Banovice jarane

Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!
Pacov je napisao/la:

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaQUARTERBACK je napisao/la:HAHAHAHAAHHAHAHAAHAHAAHHAHAHAHAHA HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAeusebio2 je napisao/la:Javlja mi daidža iz Melburna da se neka dvojica u skafanderima motaju oko terena, svi u njih gledaju i smiju se. Iz džepova im vire kablovi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
upisa se sunce ti **** hahahahahhahahahahahaha

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.