Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Dok kljucni igraci ne bojkotuju kao onda, nema nama pomaka. Uvjek ce biti par izuzetaka, ali nadam se da ce igraci pokazati integritet i karakter i bojkotovati.
-
- Kontakt:
Milosevic je raspali Partizanovac, tako da cemo Sinisu gledati u prvih 11, a ne samo na spisku
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E pa sad ko dodje na utakmicu i kupi kartu da gleda ovo sve bolje mu je …………. Necu nista pisat
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Kakvi kljucni igraci Dzeko ce dolaziti tu sve dok bude mogao, da pobjegne od zene i dođe par dana u Sarajevo, to je njegov motiv. Pjanicu godi da bude tu jer duze ce moci da muze Arape kao reprezentativac. Kolasinac je tu sto ga Dzeko i Pjanic nagovore covjek nema pojma kako stvari funkcionisu. Sehic svakako i ne treba da bude tu, njemu je poziv premija i mora iskoristiti.
Ostali su ili nebitni ili premladi ili Vicini.
Ostali su ili nebitni ili premladi ili Vicini.
Dzeki su rekordi najveći motiv...želi što više nastupa i golova da ga niko ne može stići...i eto sto je kod "kuce".
Nema tu plaho mudrovanja.
Nema tu plaho mudrovanja.
Ja ba.. + plavuša koji je izjavio “Srbija ispred Bosne”.. odlično, nema štaMortemHz je napisao/la: ↑26 sep 2023, 23:01Da, pravi menadžerski trener. Imaš i Danilovića isto tako.fanaticRA je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:59MortemHz je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:41Tako su pozive, prema neslužbenim informacijama do kojih je došao SportSport.ba dobili između ostalog i Dal Varešanović, Almedin Ziljkić s kojim je Milošević sarađivao u Olimpiji, Gojko Cimirot, Vladan Danilović, Siniša Saničanin i kapiten mlade reprezentacije Ivan Bašić.
S druge strane bez poziva bi mogli ostati, također neslužbeno saznajemo, Hrvoje Miličević, Adi Nalić i Sanjin Prcić, dok se Kenan Kodro oprostio od nacionalnog dresa.
Ponovno guranje Sanicanina koji je klupa Partizana..![]()

-
- Kontakt:
Ćekamo da nas Đeko polize usrani Savin ćmar
Hajde Đeko, ti to radis najbolje 

Max Allegri
-
- Kontakt:
KAO DA NIJE DOVOLJNO PISANJE PO DRZAVI I REPCI SA IMENOVANJEM SAVE NEGO EO I SPISAK DA VAM GA DO JAJA GURNEM
Ko ziagra za ovu repku vise nayebem mu se majke
Ko ziagra za ovu repku vise nayebem mu se majke
-
- Kontakt:
E volim sad sto mi nije prosla karta na kupikartu za portugal neg pare,a i da jes ne bi otiso
Ovo ie bukvalno vicino "eo moze mi se"
Slazem se, ko im odsuti ovo i podrzi debil je
-
- Kontakt:
Nama je izgleda bitna samo A repka,prati li ko ove mladje repke,poligon za igrace iz Borca i RS i do sad svi cutali? Sarajevo izdominira npr u svim uzrastima i budu pozvana 2 igraca iz Bojca 202 nek se nose u pm i ko oco podrzava
-
- Kontakt:
Pa ne sjecas se vidim,najveci protesti koji su bili u Sarajevu i belaj sa policijom,opet je sve od nas krenulo protiv saveza mislim konkretno ne kao BHF preko foruma vec na djelu,svi pobjegose ostase HZ i Manijaci i batine i prijave od policije. I u BG su crtu drzali HZ,Manijaci,Robijasi,Fukare ili si i to zaboravio.Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 sep 2023, 11:39@mosarajvosa83
E upravo to 15 000 protiv pisljivog Posusja ili tamo neke Sloge a na repki 1000 i jeste problem.
Realno repka je reprezentativna u svijetu i trebala bi biti iznad svih mada razumijem Vasu sentimentalnu povezanost sa klubovima iz koje odrastate.
Ne mozes ocekivati da velika većina nas dolazi na utakmice kluba i da imamo toliiku ljubav prema nekom klubu posebno koji smo malo udaljeniji.
Sto se tice protesta pa ne znam bas koliko su te dvije navijacke grupe i kada protestvovali... znam da su vecinom BHF ...sjwcam se kao dijete da je gorio Oslo,Zenica.. vecinom dijaspora.
Isto druga stvar sta reci za klubove i ljude i ekonomski najjači kanton u državi praktički drzava u drzavi, sve moguće resurse i ljude i vi dozvolite da vas predstavlja u Savezu jedan Colpa krezuba pijanica.
Prije svega kada budete sebe postovali i dovoljno jaki e tad tek Ce vas i sviju nas drugi postovati i naravno bolje sudjenje Ce biti i sve ostalo. Kad si slab svako te cipelari i malo ti fali.
Pa vi sami sebi ne zelite dobro, pitam se vrijedja li vam to inteligenciju da takav covjek predstavlja kanton i dva najpopularnija kluba u drzavi.
Ne trebaju nama nasilni protesti nama treba samo da se okupimo masivnost nam treba a na tribinama onda da gori sve, prekinuti utakmice, parole skandiranja...ka udari po dzepu vidjeces kako se situacija mijenja.
+1mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 02:00Pa ne sjecas se vidim,najveci protesti koji su bili u Sarajevu i belaj sa policijom,opet je sve od nas krenulo protiv saveza mislim konkretno ne kao BHF preko foruma vec na djelu,svi pobjegose ostase HZ i Manijaci i batine i prijave od policije. I u BG su crtu drzali HZ,Manijaci,Robijasi,Fukare ili si i to zaboravio.Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 sep 2023, 11:39@mosarajvosa83
E upravo to 15 000 protiv pisljivog Posusja ili tamo neke Sloge a na repki 1000 i jeste problem.
Realno repka je reprezentativna u svijetu i trebala bi biti iznad svih mada razumijem Vasu sentimentalnu povezanost sa klubovima iz koje odrastate.
Ne mozes ocekivati da velika većina nas dolazi na utakmice kluba i da imamo toliiku ljubav prema nekom klubu posebno koji smo malo udaljeniji.
Sto se tice protesta pa ne znam bas koliko su te dvije navijacke grupe i kada protestvovali... znam da su vecinom BHF ...sjwcam se kao dijete da je gorio Oslo,Zenica.. vecinom dijaspora.
Isto druga stvar sta reci za klubove i ljude i ekonomski najjači kanton u državi praktički drzava u drzavi, sve moguće resurse i ljude i vi dozvolite da vas predstavlja u Savezu jedan Colpa krezuba pijanica.
Prije svega kada budete sebe postovali i dovoljno jaki e tad tek Ce vas i sviju nas drugi postovati i naravno bolje sudjenje Ce biti i sve ostalo. Kad si slab svako te cipelari i malo ti fali.
Pa vi sami sebi ne zelite dobro, pitam se vrijedja li vam to inteligenciju da takav covjek predstavlja kanton i dva najpopularnija kluba u drzavi.
Ne trebaju nama nasilni protesti nama treba samo da se okupimo masivnost nam treba a na tribinama onda da gori sve, prekinuti utakmice, parole skandiranja...ka udari po dzepu vidjeces kako se situacija mijenja.
Ti fantasticosi da su imali m.... držati crtu ne bi sada bili po dijaspori.
Koji je to kriminal bio, kad se sjetim samo ... mada nije isti nivo ... Munja i Pasha su bili 2 kloshara koji su gledali sto vise da se nahlepaju ... ovdje je ipak rijec o visim ciljevima ... hlepanje dodje pride ...Hansestadt je napisao/la: ↑26 sep 2023, 22:48U najmanju ruku nivo kriminala kao sa Pasalicem i Munibom.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
edin139 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 06:42+1mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 sep 2023, 02:00Pa ne sjecas se vidim,najveci protesti koji su bili u Sarajevu i belaj sa policijom,opet je sve od nas krenulo protiv saveza mislim konkretno ne kao BHF preko foruma vec na djelu,svi pobjegose ostase HZ i Manijaci i batine i prijave od policije. I u BG su crtu drzali HZ,Manijaci,Robijasi,Fukare ili si i to zaboravio.Imajednabrigada je napisao/la: ↑26 sep 2023, 11:39@mosarajvosa83
Ti fantasticosi da su imali m.... držati crtu ne bi sada bili po dijaspori.
Znaci u dijasporu se ide samo ako nemas m...?
Kako glup komentar
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ali ljudi odma pozvali Danilovica i Sanicanina

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kao sto sam na drugoj temi napisao, da barem imamo mudne igrace pa da pocevsi od Dzeko, Pjanica, Kolasina, preko ostalih kazu mrs u PM savezu.
Mjau !
-
- Kontakt:
Dobro,evo sta mislite ,sta ce se desiti da svi igraci bojkotuju.Ako idemo logikom da je Vico tu da sve unisti ,onda taj scenariji je idealan .Nema publike,selektor njegov,igraci iz Borca,Sloge,Rudar Prijedora.Zar nije bolje iz inata napuniti stadion, sa hijade bh zastava,raditi mu sve kontra od onog sto oni prizeljkuju.Na kraju krajeva,ja nemogu vjerovati da igraci nemaju zelju igrati na EP.