To je on izjavio prije par dana. Kaže bio veliki hajdukovac, sve bilo završeno da pređe na Poljud i onda ga politika preusmjerila u Partizan. To su njegove riječi, ako novinari nisu izmislili intervju.DANTES je napisao/la:ko zna... tako je to kad se krene šbb kbb
FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: FK Crvena zvezda
Samo se nadam da će Grof ostati, jer znam sigurno da u ovom momentu i pod ovakvim okolnostima, ne može doći bolji.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:
DANTES je napisao/la:da nije bilo rata Partizan bi bio ko real...
možda ko real sociedad ili real valladolid. možda.

Pa ne znam, zato i pitam.braoolyo je napisao/la:
Ne daj božeotkud ti to?

alan_kardec je napisao/la:DANTES je napisao/la:pa da... sigurno bi mijatović igrao u baskiji
Igrao bi on i u Dalmaciji, po sopstvenom priznanju.

sta bi ovo by mladi Kardec.

@DANTESU promakao intervju pa se sam namestio.

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
Dantes nikako da nauči, jbga. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
poznata mi je priča... opet imao je partizan odličnu ekipu i sjajnog trenera... ako je šteta za vas šteta je i za nas ali i onaj hajduk... nije ni Dajnamo bio loš..
ali to je sve mašta... tako sam ja kao klinac bio ubjeđen da bi partizan bio još 3-4 puta prvak evrope u košarci
ali to je sve mašta... tako sam ja kao klinac bio ubjeđen da bi partizan bio još 3-4 puta prvak evrope u košarci
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- alan_kardec
- Kontakt:
Opet ti o Partizanu.
Pa kako te bolan nije sramota tog avatara i potpisa?

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
samo tako mogu da spiram ovo grozomorno ruhoalan_kardec je napisao/la:Opet ti o Partizanu.Pa kako te bolan nije sramota tog avatara i potpisa?

IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
& $ $ у & Црвена $ & су ? & & јавност, " група “$ Север“ ? се %.

“С " на то $ су " ? за право $ се " $ & $ ", $ је $ се " " & група ?. - $ " ", јер не ? $ % " $ " у & се ? % ?. & је & " веран " ? " " $, то ' ? ". & $ ? " са " " " $ у Црвеној $, ? ' " " " $ $ у " ' " " ". На " " $ је ? $. $ су " " " ? /. " са " " – цео $, ? је & "." ' се / " " су ? $ је & $ се & " ?. $ $ $ је ? " $ & " & & $, " " " $ " север су ? ?. Зато " све $ $ у $ " " $ & $ $ $, & " ? & & & ? $ се " % ? у $ $.&, ' је " $ " " тренер знају $ ' уз " " ' " " " то ' ". ' $, " све $, ' то $ &. " зато, " на $ $ $ је најтеже!
' ? ", & ? $, ? " & ? патње.
Е, то је Црвена $!“

Da mi je da dozivim da dodje uprava koja ce iole raditi u interesu Zvezde, forisirati svoje klince koji vrijede, ne biti u talu sa menadzerima i koja nema neku kriminogenu i mutnu proslost, postaviti jasan plan, cilj, viziju, kurs za narednih 5-10 god...
Mnogo mastam...

Mnogo mastam...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Vukan ode, dolaze i Donald i Plavšić. Ironija je to što u ovoj situaciji imamo vjerovatno i najjači tim u posljednjih ko zna koliko godina, po meni jači i od onog Stojanovićevog što je osvojio titulu. Samo što smo bolno neuigrani i fizički nespremni.
Upravo to ! I samo je pitanje trenutka kad ce taj kvalitet doci do izrazaja.braoolyo je napisao/la:Vukan ode, dolaze i Donald i Plavšić. Ironija je to što u ovoj situaciji imamo vjerovatno i najjači tim u posljednjih ko zna koliko godina, po meni jači i od onog Stojanovićevog što je osvojio titulu. Samo što smo bolno neuigrani i fizički nespremni.
Transfer Savicevica jos nije gotov , ali bice uskoro, Crvena Zvezda ce zaraditi 100.000 eura.
": „$ је ? ", $ - ", $!“
Ne slazem se s vama!
Realno, samo bi Rajković, Ibanez i mozda Katai imali mjesta u startnoj postavi te ekipe...MIlijaš, NInković, Mrđa, Dauda + Lazović, Petko i Pečnik u formi su klase, ne za ove sada u Zvezdi, nego za citavu ligu...Pa ta ekipa da je ostala na okupu, izdominirala bi ligu i bila u slicnoj poziciji kao Partizan sada u kvalifikacijama za LŠ!
Cak je i ona Robijeva Zvezda nivo vise u odnosu na ovaj tim! Maksimović, D. Tošić, Milivojević, Evandro, Cadu, Lazović, Borha...
P.S. Ovaj Donald, Viera, Plavšić, Vered...nisu jos (cestito) ni zaigrali za Zvezdu da bi davali neke ocjene. Jovanović, Grujić, Ristić, Jović su jos samo klinci i ne igraju konstantno ili im se rijetko i daje prilika, a o Parkeru, Savićeviću, Orlandiću, Gavriću...ne bih trosio rijeci, jer ovim gore ne bi kopacke mogli cistiti...
Realno, samo bi Rajković, Ibanez i mozda Katai imali mjesta u startnoj postavi te ekipe...MIlijaš, NInković, Mrđa, Dauda + Lazović, Petko i Pečnik u formi su klase, ne za ove sada u Zvezdi, nego za citavu ligu...Pa ta ekipa da je ostala na okupu, izdominirala bi ligu i bila u slicnoj poziciji kao Partizan sada u kvalifikacijama za LŠ!
Cak je i ona Robijeva Zvezda nivo vise u odnosu na ovaj tim! Maksimović, D. Tošić, Milivojević, Evandro, Cadu, Lazović, Borha...

P.S. Ovaj Donald, Viera, Plavšić, Vered...nisu jos (cestito) ni zaigrali za Zvezdu da bi davali neke ocjene. Jovanović, Grujić, Ristić, Jović su jos samo klinci i ne igraju konstantno ili im se rijetko i daje prilika, a o Parkeru, Savićeviću, Orlandiću, Gavriću...ne bih trosio rijeci, jer ovim gore ne bi kopacke mogli cistiti...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
ču 100 000 jbt kao da se radi o zeti... kad već ide ne treba objaviti sumu jer i ostalima se obara cijena... nije dobro kad su klub kojem ti uzmu prvotimca za kikiriki
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
On je prvotimac sticajem okolnosti. Da je sve bilo kako treba, da su svi spremni i da su svi prosli pripreme , tesko bi on bio medju starterima.DANTES je napisao/la:ču 100 000 jbt kao da se radi o zeti... kad već ide ne treba objaviti sumu jer i ostalima se obara cijena... nije dobro kad su klub kojem ti uzmu prvotimca za kikiriki
To samo pokazuje koliko smo (ne)ozbiljan klub! Guras prosjecnog jsl igraca zbog 100 pisljivih soma evra, a na klupi trunu omladinski reprezentativci i svjetski prvaci...Tribalian je napisao/la:On je prvotimac sticajem okolnosti. Da je sve bilo kako treba, da su svi spremni i da su svi prosli pripreme , tesko bi on bio medju starterima.DANTES je napisao/la:ču 100 000 jbt kao da se radi o zeti... kad već ide ne treba objaviti sumu jer i ostalima se obara cijena... nije dobro kad su klub kojem ti uzmu prvotimca za kikiriki

- alan_kardec
- Kontakt:
Gdje nam to ode Vukan?

Tribalian je napisao/la:": „$ је ? ", $ - ", $!“
Evo danas je bio naslov: Koće ugasiti svetlo? Svetlo će da ugasi Stole, ali kad završimo trening.

RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ti kao da si prespavao prethodnih par decenija.marconato je napisao/la:
To samo pokazuje koliko smo (ne)ozbiljan klub! Guras prosjecnog jsl igraca zbog 100 pisljivih soma evra, a na klupi trunu omladinski reprezentativci i svjetski prvaci...
Slovan, burazeru.alan_kardec je napisao/la:Gdje nam to ode Vukan?
Nisam ja nista prespavao, samo mi nije jasno na osnovu cega konstatujete da imamo najjaci tim u proteklih x god, kada su Mrđa i Dauda pretprosle sezone dali golova ko cijela Zvezda prosle sezone...Tribalian je napisao/la: Ti kao da si prespavao prethodnih par decenija.

Necu da procjenjujem koji je tim jaci, ali znam da ovaj jos nismo uopste ni vidjeli.. nego vi samo komentarisete onaj proslogodisnji.
Ne moze se pricati o kvalitetu ovog tima kada Lukovic jos nije vidio terena, kada je Vered odigrao jednu i po utakmicu, Vieira jednu, Matos 20ak minuta i slicno.. ali je cinjenica da cesto imamo obicaj (generalno) pisati kako su neki prosli bili bolji i kako cemo ih praviti od blata, a u stvari nisu bili nista posebno. Pa gledajuci samo Robijevu generaciju gdje smo igrali kvazi Barsin fudbal, iako nismo ni B od Barselone.. i imali u ekipi kao najbolje igrace Borhu (koji po meni nije bio nista posebno, cak ni za JSL), Maksimovica koji je tada bio mlad i kiksara, Mladenovica kao lijevog beka, Evandra koji je znao ali je igrao preko k*rca.. jedini su se Lazovic, Kadu i Tosic izdvajali kao igracine. Druga je stvar sta je ko uradio i kakav je posle Zvezde.
Ne moze se pricati o kvalitetu ovog tima kada Lukovic jos nije vidio terena, kada je Vered odigrao jednu i po utakmicu, Vieira jednu, Matos 20ak minuta i slicno.. ali je cinjenica da cesto imamo obicaj (generalno) pisati kako su neki prosli bili bolji i kako cemo ih praviti od blata, a u stvari nisu bili nista posebno. Pa gledajuci samo Robijevu generaciju gdje smo igrali kvazi Barsin fudbal, iako nismo ni B od Barselone.. i imali u ekipi kao najbolje igrace Borhu (koji po meni nije bio nista posebno, cak ni za JSL), Maksimovica koji je tada bio mlad i kiksara, Mladenovica kao lijevog beka, Evandra koji je znao ali je igrao preko k*rca.. jedini su se Lazovic, Kadu i Tosic izdvajali kao igracine. Druga je stvar sta je ko uradio i kakav je posle Zvezde.
Nisu bili Barcelone i Mancesteri, al za ove polovnjeke jesu! Reci mi kada smo imali u ekipi ovoliko cirkus igraca?! Pa taj isti Borha je Benzema za Parkera, Evandro na max level qrcobolji Iniesta za sve veznjake sada...dscile je napisao/la:Necu da procjenjujem koji je tim jaci, ali znam da ovaj jos nismo uopste ni vidjeli.. nego vi samo komentarisete onaj proslogodisnji.
Da se razumijemo, tim nam je nespreman i neuigran i naravno da ovo nije ni priblizno neki nas maximum, ali ne mozemo pricati da na papiru imamo jaku ili bilo kakvu ekipu, kada pola tih igraca jos nije ni zaigralo za Zvezdu! Pricam o ovima koji trenutno igraju i koji su glavne vedete !
Mozda je ovaj Viera bolji od Mrđe i Daude zajedno, ali isto tako je mozda vezara! Ne mozemo znati dok ne vidimo...

Isto vazi i za Lukovića, ko zna kakav je sada, covjek godinama nije igrao ozbiljan fudbal...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.