legenda reala je napisao/la:
reptile,kokuze,Gazda utakmicu na youtoube
kako ovo da se skine, šta treba neki se eror javlja
ma ništa druže od snimka, prvi bih stavio onu clutch trojku, ali kvaliteta slike na bht-u a posebno ove utakmice je kao da je snimano displejom sa veš mašine...
i fakat ne kontam zašto je u BHT-a kvaliteta slike/prenosa uvijek za qrac????
nek neko kaže da ne valjaju kamere, nije! u vrijeme trajanja OI na eurosportu slika ko mlijeko preko čitave televizije(dakle snima jedna te ista kamera, isti režiser) a na bht-u kvaliteta užaaaas, a da o slici ne govorim, duplo manja, znači duplo
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Masic igranjem za Reprezentaciju BIH riskira da ga veliki broj svoji duvnjaka, koji su desnicarski orijentirani osudjuje, vrijedjaju,...
Lako je za Srbina i Hrvata iz Sarajeva igrati za BIH, a za nekoga iz naseg kraja je to veliki korak, koji nazalost donosi puno nezgoda kod domaceg stanovnistva, a vi to neviditi, vdite samo da spusti glavu!
ti izgleda ne kontas sta je ironija...imas na wikipediji definiciju
dodji sebi kad nemas kome, ovo je bilo upuceno papanima koji ce Masicu i drugima naci manu, pa taman da covjek ima 30p, 20a i 48 skokova u prosjeku. malo slabija utakmica i smetati ce im sto covjek ne pjeva himnu
hahaah dobro je da ima i ovakvih postova, da se indirektno sazna starosna dob pojedinih... a inace predlozio sam administratorima da preimenujuju stranicu u fudbal fudbal.ba... Neradi mi print sreen, al eto de sami otvorite naslovnicu i pokusajte naci nesto o uspjehu kosarkasa, i vidite gdje se nalazi
Upravo tako, zakazali su skroz. Zmajevi su sletjeli, i vise je bilo TV kuca nego obicnog naroda. Evo par slika sa dolaska, kada vec sportsport.ba nije nista uradio po tom pitanju ili kasne?:
sportsport.ba je bio veliko razočarenje jučer. Tako su pasivno popratili ovaj uspjeh naše reprezentacije, kao da je to odlazak na ćevape kod Ferhatovića. Nek oni prate mega, giga utakmicu protiv Lihtenštajna, baš sramota.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
storm_raider je napisao/la:Upravo tako, zakazali su skroz. Zmajevi su sletjeli, i vise je bilo TV kuca nego obicnog naroda. Evo par slika sa dolaska, kada vec sportsport.ba nije nista uradio po tom pitanju ili kasne?:
Jel se to trebao prirediti veličanstven doček košarkašima radi pobjede nad Gruzijom?
Niste ni svjesni koliko podcjenjujete našu košarku takvim komentarima.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
eto dylane mi smo inace velesila u kosarci, imamo iza sebe olimpijsko zlato..... ovo je plasman na europsko prvenstvo, koje jel ne treba bit popraceno??? vec treba lichenstein bit??? ispade tacno ono sto neko kaze da samo istinski zaljubljenici prate ostale sportove, a fudbal prati svaka budala
Dylan Dog je napisao/la:
Jel se to trebao prirediti veličanstven doček košarkašima radi pobjede nad Gruzijom?
Niste ni svjesni koliko podcjenjujete našu košarku takvim komentarima.
Jeste, trebao se prirediti velivanstven docek i radi pobjede u Tbilisiju i radi plasmana na EP. Ne podcjenjujem nasu kosarku, ali Gruzijska kosarka je trenutno ispred nase. Ko se razumije iole u kosarku, zna to. To sve daje posebnu notu nasoj velicanstvenoj pobjedi sinoc. Ja sam otisao da momke docekam, ali eto, naravno lakse je sjediti za racunarom.
armin dju je napisao/la:eto dylane mi smo inace velesila u kosarci, imamo iza sebe olimpijsko zlato..... ovo je plasman na europsko prvenstvo, koje jel ne treba bit popraceno??? vec treba lichenstein bit??? ispade tacno ono sto neko kaze da samo istinski zaljubljenici prate ostale sportove, a fudbal prati svaka budala
Ma jok,hajmo svi na ulicu da proslavimo pobjedu nad Gruzijom i plasman na europsko prvenstvo ispred Rumunije,vlada nek proglasi 2 neradna dana.
Svaka čast reprezentaciji na ovoj pobjedi,ali nije ovo vrijedno svečanog dočeka reprezentacije,nismo mi reprezentacija za koju treba da bude veličanstveni uspjeh što je pobijedila Gruziju.
Priredit im veliki doček treba kad/ako prođu grupnu fazu eurobasketa.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
armin dju je napisao/la:eto dylane mi smo inace velesila u kosarci, imamo iza sebe olimpijsko zlato..... ovo je plasman na europsko prvenstvo, koje jel ne treba bit popraceno??? vec treba lichenstein bit??? ispade tacno ono sto neko kaze da samo istinski zaljubljenici prate ostale sportove, a fudbal prati svaka budala
Ma jok,hajmo svi na ulicu da proslavimo pobjedu nad Gruzijom i plasman na europsko prvenstvo ispred Rumunije,vlada nek proglasi 2 neradna dana.
Svaka čast reprezentaciji na ovoj pobjedi,ali nije ovo vrijedno svečanog dočeka reprezentacije,nismo mi reprezentacija za koju treba da bude veličanstveni uspjeh što je pobijedila Gruziju.
Ma neeee, nego trebamo ici jel na ulice kad odemo baraz jel i trubit cijelu noc po gradovima,....
Nisam ni reko da treba svecani docek vec makar treba da bude dostojno popraceno makar na ovom portalu... A jarane bez uvrede cu ti rec da nemas pojma o kosarci ako mislis da smo mi neko i nesto a Gruzija to nije.
Momak, trebaš naučiti cijeniti neke stvari. Ima dosta kompleksa u svakom tvom komentaru. Počni cijeniti male stvari da bi znao cijeniti kasnije veće. Ako ti misliš da sve treba da dođe preko noći, da naš KS ima budžet od nekih 50 miliona, pa da to sve ide kao voda, ne budi smiješan. Mislim da će Sudnji Dan nastupiti onog dana kad ti pohvališ nešto. Ili pokušavaš provokacijama izaći u prvi plani ili nisi baš svoj, teško je odgonetnuti. Ako nisi zadovoljan, nemoj dolaziti na ovu temu, riješi nas muke Bgt. Postaješ nenormalno naporan.
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Armin,ko priča o fudbalu,i sam očito smatraš da se pogrešno gleda na fudbalsku reprezentaciju,oni su zaštićeni ko polarni medvjedi,nikad se nigdje nisu plasirali ali opet ih se slavi na svakom ćošku,oni su "zmajevi" i kad prime 6 komada,i da izgubimo od jedne Latvije naći će se narod koji će reći "ma imaju oni onog Caunu u Cska,nisu oni toliko loši koliko smo mislili,podrška zmajevima".
Ni meni se to ne sviđa,ali upravo zato što košarkašku reprezentaciju cijenim puno više nego fudbalsku ne smatram nikakvim historijskim rezultatom što su pobijedili Gruziju tamo,koja je uzgred pobijedila njih ovamo.
Naši košarkaši su bolji od toga!
limes,nažalost i ne očekujem da takvi poput tebe shvate ono o čemu govorim
legenda reala je napisao/la:
reptile,kokuze,Gazda utakmicu na youtoube
kako ovo da se skine, šta treba neki se eror javlja
ma ništa druže od snimka, prvi bih stavio onu clutch trojku, ali kvaliteta slike na bht-u a posebno ove utakmice je kao da je snimano displejom sa veš mašine...
i fakat ne kontam zašto je u BHT-a kvaliteta slike/prenosa uvijek za qrac????
nek neko kaže da ne valjaju kamere, nije! u vrijeme trajanja OI na eurosportu slika ko mlijeko preko čitave televizije(dakle snima jedna te ista kamera, isti režiser) a na bht-u kvaliteta užaaaas, a da o slici ne govorim, duplo manja, znači duplo
Zato što parmaci još rade s tehnologijom iz 20. stoljeća. To je onako ukratko.
Dylan Dog je napisao/la:Armin,ko priča o fudbalu,i sam očito smatraš da se pogrešno gleda na fudbalsku reprezentaciju,oni su zaštićeni ko polarni medvjedi,nikad se nigdje nisu plasirali ali opet ih se slavi na svakom ćošku,oni su "zmajevi" i kad prime 6 komada,i da izgubimo od jedne Latvije naći će se narod koji će reći "ma imaju oni onog Caunu u Cska,nisu oni toliko loši koliko smo mislili,podrška zmajevima".
Ni meni se to ne sviđa,ali upravo zato što košarkašku reprezentaciju cijenim puno više nego fudbalsku ne smatram nikakvim historijskim rezultatom što su pobijedili Gruziju tamo,koja je uzgred pobijedila njih ovamo.
Naši košarkaši su bolji od toga!
limes,nažalost i ne očekujem da takvi poput tebe shvate ono o čemu govorim
Pokazalo se kakav si kompleksaš,te koliko imaš košarkaškog znanja. Budi mi pozdravljen, pametnom i jedna dosta.
Ne bih da umanjujem ovu pobjedu ili nesta slicno,ali u Evropi postoji 38 kosarkaskih reprezentacija,a 24 igraju na prvenstvu,tako da ne znam sto je toliki uspijeh taj prolaz,ako opet ne prodjemo bar prvi krug
Malo o narednoj tekmi. Ako Latvija dobije Gruziju onda smo mi definitivno drugi a njihova tekma se zavrsava prije pocetka nase. Dakle u tom slucaju Aco moze koristiti mlade cijelu tekmu da se kale a odmoriti prvu petorku.
Za Nurkica, Buzu, Armina, Vrapca i ostale bi to bio izuzetno znacajno. Naravno uz punu Skenderiju.
Najbolje sto sam procitao iz ostalih komentara :
I nakon Mirze Mirza (T-man). I broj koji nosi mu je sveta 12.
Onom trojkom je definitivno potvrdio da je dio svetog trojstva Kindze-Neno-T-man. Za ono moras biti lud ili genije a on lud sigurno nije. A nagledo sam se Drazena P, Miki Berkovicha, Corbalana, Wayna Brabendera, Dalipagica i igracina u Skenderiji i nije me lako impresionirati.
hamzaTM87 je napisao/la:Ne bih da umanjujem ovu pobjedu ili nesta slicno,ali u Evropi postoji 38 kosarkaskih reprezentacija,a 24 igraju na prvenstvu,tako da ne znam sto je toliki uspijeh taj prolaz,ako opet ne prodjemo bar prvi krug
Kako majke ti 24 ako ima 6 grupa iz kojih idu prva 2 i 4 najbolja 3ce plasirana ?
hamzaTM87 je napisao/la:Ne bih da umanjujem ovu pobjedu ili nesta slicno,ali u Evropi postoji 38 kosarkaskih reprezentacija,a 24 igraju na prvenstvu,tako da ne znam sto je toliki uspijeh taj prolaz,ako opet ne prodjemo bar prvi krug
Kako majke ti 24 ako ima 6 grupa iz kojih idu prva 2 i 4 najbolja 3ce plasirana ?
A gdje su ti ekipe sa OI,tj, prvih 7 sa proslog prvenstva koji ne igraju kvale ?