Brokula je napisao/la:Samo fortnite

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Brokula je napisao/la:Samo fortnite
Nemoj bit ljubomoranRamiy je napisao/la:Brokula je napisao/la:Samo fortnite
Tesko da sam ljubomoran na tu igruBrokula je napisao/la:Nemoj bit ljubomoran
Damiki_92 je napisao/la:Ramize jel i tu varas
Pa dobro na ovoj sam igri iznad prosjekaDonnie Darko je napisao/la:ramiz i skill
pick one
nešto tu ne štima u proračunu sa obzirom da si bio ispod prosjeka u formulamaRamiy je napisao/la:Pa dobro na ovoj sam igri iznad prosjekaDonnie Darko je napisao/la:ramiz i skill
pick one
A mislim da nema igre ili je ja bar nisam igrao gdje treba vise skilla
Formule su pussy smoke za ovo
Ovdje je dozvoljeno udarati protivnikeDonnie Darko je napisao/la: nešto tu ne štima u proračunu sa obzirom da si bio ispod prosjeka u formulama
Ramiy je napisao/la:Ovdje je dozvoljeno udarati protivnikeDonnie Darko je napisao/la: nešto tu ne štima u proračunu sa obzirom da si bio ispod prosjeka u formulama![]()
I to je skill.exampLe. je napisao/la:Fortnite je gay.
Ako hoces da igras pucacinu u kojoj, kako kaze kolega iznad skill odlucuje kupis PUBG ili CS:GO i uzivas.
U Fortniteu krenem pucati na frajera, a on pocne graditi hotel sa 5 zvjezdica ispred mene, bjezi ba.
Spec ?exampLe. je napisao/la:Ovaj SCUM je katastrofa, 20fpsa dobijam max.
Valjda ce mi steam refundat lovu.
Dovoljne za barem 50-60FPS-a.GracanicaAA je napisao/la:Spec ?exampLe. je napisao/la:Ovaj SCUM je katastrofa, 20fpsa dobijam max.
Valjda ce mi steam refundat lovu.
nece, pa kako bi raji uvalili FIFA 19Dzoni je napisao/la:Hoce li na fifa 18 bit apdejt rostera ili da skidam neki patch?