FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

harishp
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la harishp » 11 apr 2010, 00:38

U Barceloni i nena Nazifa bi mogla na gol :shock:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 11 apr 2010, 00:38

Ono veceras od realovih zvjezdica je bilo sramotno,onoliko udaranja i mahanja prema sudcu da svira nepostojece faule dok oni krvolocno udaraju po kostima barcinih umjetnika je za svaku osudu u nogometnom svjetu,katastrofa,Kristina nije losa igracica,al Messi je BOG NOGOMETA,kaze sabahudin kako je Realova obrana suplja,pa moj Sabahudine nije se rodila ta odbrana ta cetvorka u zadnjoj liniji koja moze Messia zaustaviti,kristina nije mogla Piquea proci 90 min,igrali su se sa njima ,imao sam osjecaj da ih se pola nije ni oznojilo,sve nekako jednostavno i lako,gol mogu postici kad god hoce i kako god hoce,u jednom trenutku imas osjecaj kao da gleda rukomet,ta lakoca dodavanja je nevjerovatna,mnogo je ove djecurlije sto u BiH prate strani nogomet pa mi ne ide u glavu kad vec biras,gdje ces za Real navijati pored Barce! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 11 apr 2010, 00:40

Treba još napomenut da je ovo 4 u nizu pobjeda Barce u el clasicu.. :D 8-)
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 apr 2010, 00:41

sad je razlika u samo 6 pobjeda.

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 11 apr 2010, 00:41

Ništa ljudi...Nema se šta reći...Presretan sam kao i vi koji navijate za Barcu.Jednostavno demonstracija sile na djelu i ova naša Barca ce ako Bog da još da hara svijetom narednih 5 godina minimalno!!!Frankovci jednostavno zgaženi i nemaju snage da se usude a kamo li da krenu nešto na naprave.Prejaki smo i to je to!Vamos Barca ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 11 apr 2010, 00:43

el_fenomeno je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:imam osjecaj da valdes ne brani za spaniju radi nekih drugih razloga, koji nisu fudbalske prirode.

valdes je najpodcjenjeniji golman danasnjice, i to daleko.
da u potpunosti se slazem s tobom. Kako sam ja cuo, on se bori i deklarise kao Katalonac,Kastiljac kako li vec i s tim zatvara sebi vrata u Spanskoj repki.

Isto da neko kod nas dobije poziv za repku u BiH, i on kaze necu ja zelim za Rusiju da igram.. primjer samo dajem ..
Ma većina igrača Barce se deklariše kao Katalonac, al opet ograju za Španiju. Ja koliko znam Valdes je već nastupao za Španiju, što znači da to što ne brani nije zbog njegovog stava, već do kvalitete. Jedini igrač koji je po tom pitanju radikalan i koji ne želi, a mogao je igrati za Španiju je Oleguer.
Strauss Junior

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 11 apr 2010, 00:44

Maestralno, opet pokazajuemo da smo ubjedljivo najjaci. Veceras je Pep pokazao svoju pamet i lukavstvo, Valdes da je izrastao u vrhunskog golmana, Pique i Puyol da su mozda i najbolji odbrambeni igraci danasnjice, Messi i Pedro na svom nivou, Xavi igrac utakmice. Jednostavno briljantno, na svakoj poziciji smo jaki, puno mogucnosti za kombinatoriku, zrela igra i ne znam vise sta reci, a sve to bez skoro pola tima najjaceg sa pocetka sezone. Timska igra, timski duh, a opet genijalni pojedinci, jednostavno najjaci tim u svijetu, mozda i najjaci tim u svijetu ikada sto je igrao.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 apr 2010, 00:46

bluesharks nije valdes nikada igrao za prvu selekciju spanije. mozda nije kalibar za prvog golmana repke, ali poziv zasluzuje budimo realni.

Barcelona_1899
Kontakt:

Post Postao/la Barcelona_1899 » 11 apr 2010, 00:47

Wolverine je napisao/la:bluesharks nije valdes nikada igrao za prvu selekciju spanije. mozda nije kalibar za prvog golmana repke, ali poziv zasluzuje budimo realni.
jest ja mislim kada su sa kanadom igrali prijateljsku..
2:6 prepoznatljiv rezultat :)
0:2 još uvijek frišak rezultat ;)
David Villa #7

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 apr 2010, 00:50

Ljudi, ovo postaje dosadno :mrgreen: moze li Barcu ko zaustaviti?
Koja uigranost, uprkos cestim promjenama u samoj ekipi. Najinteresantnije je kada izgube loptu, odmah njih 3-4 lete...ko ce prije doci do izgubljene lopte. Kao da im neko mjeri vrijeme kada lopta nije u njihovom posjedu. :lol: K'o osice napadaju.
Vom Jäger zum Gejagten

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 11 apr 2010, 00:52

geronimo je napisao/la:Ljudi, ovo postaje dosadno :mrgreen: moze li Barcu ko zaustaviti?
Koja uigranost, uprkos cestim promjenama u samoj ekipi. Najinteresantnije je kada izgube loptu, odmah njih 3-4 lete...ko ce prije doci do izgubljene lopte. Kao da im neko mjeri vrijeme kada lopta nije u njihovom posjedu. :lol: K'o osice napadaju.

Ovo sam slusao da je Pep uveo kad je dosao. Izgubljena lopta mora biti vracena za nekih 15-20 sekundi.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 11 apr 2010, 00:53

geronimo je napisao/la:Ljudi, ovo postaje dosadno :mrgreen: moze li Barcu ko zaustaviti?
Ako ih iko moze zaustavit onda je to Bayern... za njih i sam Bog navija... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 11 apr 2010, 01:06

Isnar je napisao/la:
Ako ih iko moze zaustavit onda je to Bayern... za njih i sam Bog navija... :mrgreen:
Bog te cuo. ;) Mozda sljedecu sezonu, ove godine sanse su im minimalne. Isto tako ne vjerujem da ce se obrukati kao lani, ako bi doslo do tog finala.
Ko zna, mozda ih ovi tvrdasi iz Milana sa Mourinhom na celu valjano namuce.
Vom Jäger zum Gejagten

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 11 apr 2010, 01:08

Jedina ekipa koja moze nesto Barci u dvije tekme je Celzi,mozda i Inter al cisto sumnjam!

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 11 apr 2010, 01:10

nemoze inter barci nista ljudi.nije da ih podcjenjvam, ali ljudi su ocajni u seriji a. bljesnuli su nesto u ligi prvaka, ali barca ih je tu vec zgazila (doslovno) bez tri ponajbolja igraca. mislim, svaka ionteru cast, imaju **** dobrog trenera, ali barca je jednostavno bolja.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 11 apr 2010, 01:20

sve cestitke barceloni na pobjedi,drago mi je da ste pobjedili jer onaJ real madrid stvarno nezasluzuje jer im je igra ravna 0 trener im uopce nezna raspolagati sa onim skupocjenim derperima,,jos jednom svaka cast

VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 11 apr 2010, 02:03

Bog uziva kada Barca igra ! JEdnostavno bez puno tke , tako tecno i tehnicki savrseno ! Prelijepo ! Iako nisu igrali prvotimci tipa : Zlatana , Abidala , Yaye , Inieste koji je usao vec kod 2:0 I NARAVNO hENRYA , opete pokazali da jednostavno kod njih je klupa doslovno jaka kao i 1 tim !
Pohvale posebno Pedritu koji je pokazao hladnnokrvnost i odigrao odlicno!
Xavi mislim ni rukom se onakve lopte ne djele !
Pique maestralno , strpao u dzep C.R
Messi . No comment !
Bus - Fenomenalno ! Gradio se slao lopte napriejd , fenomenalno ! Bez greske ! Stasao u nevjerovatnog igraca !
Iniesta od kada je usao lopta mu je u prosjeku po primanju bila u nogama 1 minut :P
Alves , Maxvell izuzetno ! Gore dole odlicno odigrana utakmica !
Puyol standard od njega se i ocekuje ovako mocna utakmica !

Pep-Dokazao velicinu po ko zna koji put ! Taktikom slama sve ! Rotiranjem igraca i pozicija !

Primera nije gotova , iako realno bolji smo za kalsu od Reala ,netreba se opustati jer oni protiv levata nece kiksati jer ce ronaldo moci padati !

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 11 apr 2010, 02:13

Xavi je veceras imao samo jedan pogrešan pas za 90 minuta igre :!: :!:
A bio je igrac sa ubjedljivo najviše posjeda lopte kod sebe (bar što se tice Barcelone ,a mislim i opcenito od svih igraca)...plus dvije asistencije.
Kakav pregled igre i fudbalska inteligencija - to više nije normalno.
Nema kod njega driblinga ,nema sebicnosti , nema da se lopta siluje i nešto na silu forsira...ništa od toga nema...Xavi ce ,ako treba, odigrati sa nekim 2-3 povratna pasa dok se neko u napadu bolje postavi i onda ide ubitacni zadnji pas.
Covjek je u stanju da razigra komplet ekipu bez puno znoja i truda.
Šta reci drugo nego Velemajstor :!:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 11 apr 2010, 02:14

Dva od dva el Clasica danas! Pa je li dan mogao ikako biti ljepsi? ;)

Neopisiv osjecaj! Barcelona jos jednom baca sve na pod svojom igrom, Pep svojim mozgom, Xavi i ostali svojom carolijom! A tako i kosarkasi! :P
Titula gotovo pa se vec sad moze slaviti. Neopisivo, definitvno. Sad se okrecemo Interu, da vidimo moze li simpaticno Mourinho sta skuhati, a da Barcini igraci to ne smiju jesti? :lol:
Pellegriniju ocito nije uspjelo, a nece ni Joseu, nadam se. ;)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 11 apr 2010, 02:17

Imaju do Intera jos 2 utakmice,u srijedu kuci sa Deportivom i onda u subotu gradski derbi sa Espanyolom koji nam je uvijek nakav baksuz i peh dabogda vise ispali u drugu ligu da ih negledam
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.