NYKnicks Fan je napisao/la:Hajmo budaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
NYKnicks Fan je napisao/la:Hajmo budaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nije bas tako druze.nisi cesto tu pa ti se cini.da pises cesce bilo bi drugacije.a u sustini te razumijem.marseille_unique je napisao/la:Pa jbt niko nikad ne cita moje komente i ne komentarise ih, znas onaj osjecaj kad te niko ne primjecuje, haj nema veze,jbs to, nek smo Prvi pa ne mora niko slavit sa mnom, Fukara voli pi..e da bije, niko niko samo Sloboda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bas tako u pm, jbt stvarno nisam sam, jedini put kad sam bio sam na ovoj temi bilo je u pisanju mog prvog posta prije gotovo 8 godina kada sam otvaro ovu temu, sada nas na njoj ima gomilu i tolko sam ponosan sada na ovu temu gdje se svi skupimo sa jednom ljubavi u srcu, sa FK Slobodomsolinas je napisao/la:Nije bas tako druze.nisi cesto tu pa ti se cini.da pises cesce bilo bi drugacije.a u sustini te razumijem.marseille_unique je napisao/la:Pa jbt niko nikad ne cita moje komente i ne komentarise ih, znas onaj osjecaj kad te niko ne primjecuje, haj nema veze,jbs to, nek smo Prvi pa ne mora niko slavit sa mnom, Fukara voli pi..e da bije, niko niko samo Sloboda
Evo veceras,ja nemam skim da podjelim ovu srecu..
Da izbacim ovaj neopisivi pritisak u sebi..osjecam da cu eksplodirati...iz mene izlaze godine bjesa,patnje navijackih nadanja...vrtim onaj mali kratki Video öd danas...suze krenu same...tako bi volio da sam bio tamo SA Tim momcima..da uletim i ja na Tieren ma neka tuku lomite picke sloboda je prva...
I mene je zivot odveo prijeko grane,i srce mi puca...jbg....
Dobar si haha, haj zivioNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Opet popiomarseille_unique je napisao/la:Pa jbt niko nikad ne cita moje komente i ne komentarise ih, znas onaj osjecaj kad te niko ne primjecuje, haj nema veze,jbs to, nek smo Prvi pa ne mora niko slavit sa mnom, Fukara voli pi..e da bije, niko niko samo Sloboda
Pa jasloboda72 je napisao/la:15.10.2015
Izvlačenje parova osmine finala Kup-a BiH u konkurenciji seniora, obavljeno je danas u hotelu „Park“ u Vogošći,
Seniori
Čelik-Sloboda Tuzla
Prvi susreti na programu su 21. 10. u 15:00/18:00, a revanši 4. 11. u 13:30/16:30.
Znači 1. UTAKMICA KUPA BIH, ČELIK -SLOBODA je sad u srijedu.
pa vidim ja u povratku ide taxi pretice, 1517 na njemu, meni nejasno otkud nas taxiemirzlaTu je napisao/la:Forumasi moji,moram da podjelim sa vama jednu scenu danasnju iz Zvornika.TO MOZE SAMO TUZLA DA IMA I NIKO VISE.(jos sam pod tim utiskom)
Znaci,ispred stadiona...slika ide,30 kornjaca,grmi pjesma o Slobodi,sto sa tribine sto ispred stadiona.Cekamo na ulazak u stadion.Dolazi taxi iz Tuzle,izlaze dva DJECAKA,jednom 10 godina drugom 12.Platili taxi da dodju u Zvornik!!!!Draga djeco,AFERIM DO NEBA vama i onima koji vas uce kako se voli Sloboda.
Nek" vide" sa ljudima, samo da ne bude povreda , crvenih kartona i umora bez potrebe.NYKnicks Fan je napisao/la:Pa jasloboda72 je napisao/la:15.10.2015
Izvlačenje parova osmine finala Kup-a BiH u konkurenciji seniora, obavljeno je danas u hotelu „Park“ u Vogošći,
Seniori
Čelik-Sloboda Tuzla
Prvi susreti na programu su 21. 10. u 15:00/18:00, a revanši 4. 11. u 13:30/16:30.
Znači 1. UTAKMICA KUPA BIH, ČELIK -SLOBODA je sad u srijedu.
Zivio stari moj.i ja sjedim evo jbg babinu Sto peko pretprosle godine pijuckam hahamarseille_unique je napisao/la:Bas tako u pm, jbt stvarno nisam sam, jedini put kad sam bio sam na ovoj temi bilo je u pisanju mog prvog posta prije gotovo 8 godina kada sam otvaro ovu temu, sada nas na njoj ima gomilu i tolko sam ponosan sada na ovu temu gdje se svi skupimo sa jednom ljubavi u srcu, sa FK Slobodomsolinas je napisao/la:Nije bas tako druze.nisi cesto tu pa ti se cini.da pises cesce bilo bi drugacije.a u sustini te razumijem.marseille_unique je napisao/la:Pa jbt niko nikad ne cita moje komente i ne komentarise ih, znas onaj osjecaj kad te niko ne primjecuje, haj nema veze,jbs to, nek smo Prvi pa ne mora niko slavit sa mnom, Fukara voli pi..e da bije, niko niko samo Sloboda
Da izbacim ovaj neopisivi pritisak u sebi..osjecam da cu eksplodirati...iz mene izlaze godine bjesa,patnje navijackih nadanja...vrtim onaj mali kratki Video öd danas...suze krenu same...tako bi volio da sam bio tamo SA Tim momcima..da uletim i ja na Tieren ma neka tuku lomite picke sloboda je prva...
U pravu si za te godine bijesa i patnje i slabih rezultata, i unaprijed izgubljenih utakmica i gostovanja po zepcu i ostalim selendrama po kisi i primanju po tri gola, ova radost je jos veca zbog te dugogodisnje patnje,
Hajd evo ja nasuo jos jednu prva ruka domaca, haj zivili sretno nam bilo,
Op op op Sloboda, hahahaha deri
staragarda je napisao/la:Znaciiiiiii, J E B E N O SMO NESALOMIVI![]()
![]()
![]()
Hajd barem nisam sam dok se malo slavi i pijuckasolinas je napisao/la:Zivio stari moj.i ja sjedim evo jbg babinu Sto peko pretprosle godine pijuckam hahamarseille_unique je napisao/la:Bas tako u pm, jbt stvarno nisam sam, jedini put kad sam bio sam na ovoj temi bilo je u pisanju mog prvog posta prije gotovo 8 godina kada sam otvaro ovu temu, sada nas na njoj ima gomilu i tolko sam ponosan sada na ovu temu gdje se svi skupimo sa jednom ljubavi u srcu, sa FK Slobodomsolinas je napisao/la: Nije bas tako druze.nisi cesto tu pa ti se cini.da pises cesce bilo bi drugacije.a u sustini te razumijem.
U pravu si za te godine bijesa i patnje i slabih rezultata, i unaprijed izgubljenih utakmica i gostovanja po zepcu i ostalim selendrama po kisi i primanju po tri gola, ova radost je jos veca zbog te dugogodisnje patnje,
Hajd evo ja nasuo jos jednu prva ruka domaca, haj zivili sretno nam bilo,
Op op op Sloboda, hahahaha deri
I ja kazem, ja cu gledat ako ikako mogu da doletim na makar dvije tekme, al ozbilja sam svega misolinas je napisao/la:staragarda je napisao/la:Znaciiiiiii, J E B E N O SMO NESALOMIVI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nebude li nas stari 500,600 na kosevu trebamo kolektivno skocit u jalu na glavu sa plavog mosta.
Sad ili nikad.jurissss![]()
![]()
Ja volim onu " **** stolice ionako nikad ne sjedam"solinas je napisao/la:Ja danas radio do pola 5.vratim se tri stanice sa ubanom i reko sefe treba mi godisnji sedam Dana.odgovorice mi do srijede.
Ma idemo na to kosevooo ta ce pitari![]()
![]()
![]()
![]()
Slobodo moja ti zivot si mi cijeli,crveno crna boja moja je svetinjaaaaaaaa ooooo ooooo
Hajdeeeeee![]()
![]()
![]()
I naprijed crveniiii pjesma SE oriiiii bodri vas cijeliiii stadionnnn hiljade srca sad za vas kuca
Slobodooooo ti si sampionnnnnnnnnnnn
Alee oleeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.