btw: @Avanes svaka cast na rasporedu i na trudu...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
babilonTM je napisao/la:Lopta je okrugla, moguće je i da Šerif nas prođe, nikad se ne zna!ragazzidelsud1987 je napisao/la:Nije vezano za temu , ali nemogu da vjerujem stvarno Runavik - Fulham 0:0![]()
jedino gostujuce utakmice protiv celika i borca mislim da necemo pobjediti...19TM87 je napisao/la:
to onaj celik sto je 3 primio u finalu kupa, i sto smo im uzeli kapitena ???jedino gostujuce utakmice protiv celika i borca mislim da necemo pobjediti...![]()
Malo je nepregledno, ne zna se koje je kolo koja utakmica, samo da se ubace brojevi kola19TM87 je napisao/la:
buraz samo lijevom stranom pičiš dole do dna pa prelaziš na desnu stranu, vjeruj mi da je jednostavnoTeaM87 je napisao/la:Malo je nepregledno, ne zna se koje je kolo koja utakmica, samo da se ubace brojevi kola19TM87 je napisao/la:
Ostalo..odlicno
[youtube][/youtube]Plavetnilo je napisao/la:Izvinjavam se što je off ali je od izuzetne važnosti
http://img12.imageshack.us/img12/5295/ajsa.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Lijepo je mastati ali od maste nema koristi.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ih da nam hoce Dialiba se vratiti rasturali bi i Dinamo i Hajduk , i Šerif i partizan i sve
A znamSamoZeljo je napisao/la:Lijepo je mastati ali od maste nema koristi.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Ih da nam hoce Dialiba se vratiti rasturali bi i Dinamo i Hajduk , i Šerif i partizan i sve
Ako ovako nastavimo, Šerifa nema šanse.Principatus je napisao/la:Svaka cast za pobjedu, jeste da je prijateljska, ali ipak dobar predznak.
Zeljo -Vartex..dnevna tekma...oblacno..ubi zeljo vartex sa 7-0...Serbo i Jankovic cini mi se po 2 komAlipasino je napisao/la:Halo sjeca li se ovdje iko Zelje kad je igro ondasnju 2 ligu.E ja sam bio na tekmi protiv Iskre iz Bugojna nocna tekma bila 20.000 ljudi na Grbavici.Halo 2 liga a 20.000.Bice opet,mislim 20.000 a ne druga liga.
Bilo je to super vrijeme raja je volila Zelju do bola bez obzira kako je igrao ali te godine smo se expresno vratili,pa nadavali smo se bruku golova sjeti se samo Varteksa.Zeljo je imao uvjek jednu karizmu da je igrao za raju i posteno pa je zato znalo desiti da ispadnemo.Nikada necu zaboraviti jednu izjavu pokojnog Joleta Muse koji je zivio za Velez koju je rekao kod Senada Hadzifejzovica(u popularnoj emisiji face to face),sa svim klubovima sam mogao dogovoriti da namjestim tekmu samo sa Osimom i Zeljom nikada.Alipasino je napisao/la:Halo sjeca li se ovdje iko Zelje kad je igro ondasnju 2 ligu.E ja sam bio na tekmi protiv Iskre iz Bugojna nocna tekma bila 20.000 ljudi na Grbavici.Halo 2 liga a 20.000.Bice opet,mislim 20.000 a ne druga liga.
ako bude dobra atmosfera na koševu dva razlike za nasellaxaz je napisao/la:Ako ovako nastavimo, Šerifa nema šanse.Principatus je napisao/la:Svaka cast za pobjedu, jeste da je prijateljska, ali ipak dobar predznak.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, JuzniVjetar1979, kogmagie46, N3R3D i 46 gostiju.