JACE BRE,ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZodiac je napisao/la:

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
JACE BRE,ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOZodiac je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:
Potpisujem od pocetka do kraja.ultrasstyle_tz je napisao/la:stvarno je mucno citati ove postove sto su pojedini pisali , a nisu ni bili tamo....
ovo je jedna od najvecih i najdrazih pobijeda Slobode...sigurno najveca ove sezone..samo dokle ce se moci protiv ovog lobija i ovakvog sudjenja...nije tu Drina nista kriva, nego zna se gdje se nama kuha corba, rekao je to predsjednik
po ovakvom terenu momcima kapa do poda na svemu sto su uradili..ovo su pobjede koje odredjuju tok citave sezone...imali smo i malo srece, ponijeli smo i mi sa tribina igrace...jednostavno jos sam pod utiskom
i domacinu svaka cast na odlicnoj organizaciji meca (osim terena naravno)
Grande husrefZodiac je napisao/la:Update utakmica u kojima smo gubili a na kraju stigli do bod/ova.
Sloboda - Olimpic od 0-1 do 2-1
Sloboda - Radnik od 0-1 do 1-1
Zeljeznicar - Sloboda od 1-0 do 1-1
Sloboda - Mladost od 0-2 do 3-2
Sloboda - Borac od 0-1 do 1-1
Sloboda - Vitez od 0-1 do 2-1
Mladost - Sloboda od 0-1 do 1-1
Drina - Sloboda od 1-0 do 1-2
.
S Husrefom .
Kuci:13
Pobjeda-11
Remija-2
Poraza-0
Gol razlika 28-8
U gostima:14
Pobjeda-4
Remija-6
Poraza-4
Gol razlika 10-11
Ukupno:27
Pobjeda-15
Remija-8
Poraza-4
Gol razlika 38-19
Procenat pobjeda 55.55 %.
Opet popiomarseille_unique je napisao/la:Pa jbt niko nikad ne cita moje komente i ne komentarise ih, znas onaj osjecaj kad te niko ne primjecuje, haj nema veze,jbs to, nek smo Prvi pa ne mora niko slavit sa mnom, Fukara voli pi..e da bije, niko niko samo Sloboda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cestitamo vala i mi tebi.sloboda72 je napisao/la:Čestitam Predsjedniku Husiću, Šefu Musemiću, Igračima i svim Slobodašima.
Hvala i neka nas sreća prati u preostalih 6 utakmica jesenje sezone. ČETIRI igramo na Tušnju a DVIJE u gostima.solinas je napisao/la:Cestitamo vala i mi tebi.sloboda72 je napisao/la:Čestitam Predsjedniku Husiću, Šefu Musemiću, Igračima i svim Slobodašima.
Čita čita,nemoj da si na kraj srca.I nastavi sa komentarima.Husićev apel je na mjestu , kad je Stadion pun Slobodaša druga je to priča. I danas da nije bilo raje oni bi nas" presjekli".Računali su , nema prenosa, daleko od očiju a osim toga kiša će uzrokovati malu posjetu. I to je onda "ambijent" za prljave rabote kakvu su danas pripremali Slobodi.Neće oni prezati i dalje od prljavih rabota, čak i više, čak i na Tušnju. Samo pred punim Tušnjem teško je to izvesti .Vidjet ćeš tek kako će nam suditi protiv Sarajeva i Zrinjskog.Upamti.marseille_unique je napisao/la:Pa jbt niko nikad ne cita moje komente i ne komentarise ih, znas onaj osjecaj kad te niko ne primjecuje, haj nema veze,jbs to, nek smo Prvi pa ne mora niko slavit sa mnom, Fukara voli pi..e da bije, niko niko samo Sloboda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.