Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Znaci nije nitko za Varanea? 
Šta Varanea?Dennis je napisao/la:Znaci nije nitko za Varanea?
Budimo ozbiljni.Uboli ste jackpot prošle sezone u Madridu,dosta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
ma sta ti je pa Wenger šarmira, baci neku šalu na francuskom i evo ga kod nasmadridist je napisao/la:Šta Varanea?Dennis je napisao/la:Znaci nije nitko za Varanea?
Budimo ozbiljni.Uboli ste jackpot prošle sezone u Madridu,dosta.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mozda za naredno ljeto sada nije prioritet da bude back up a da kosta preko 20 milja.
Inace od Adamsa i Koena nemamo ovako uigran stoperski tandem koji se dobro razumije i steta bi to bilo sada rasturati...
A i da dodam nesto za Pera. Kada je dosao bio sam apsolutno protiv njega, jos losija prva sezona, psovao Wengera jer nam se tada Cahill bukvalno nudio sam a dosao bi za male pare... Ali BFG mi je sada pa jedan od drazih igraca u ekipi!
Da nije te brzine davno bi on bio najbolji stoper na svijetu. Covjek koji svoj nedostatak pokriva savrsenim poziciranjem i citanjem igre! To je nesto sto Verminator nikada nije naucio i pored svih fizickih predispozicija je kiksara. Svabo ko u sahu, samo jedan potez i kraj opasnosti. Zbog sporosti jeste rizik kada igramo visoku odbranu i njemu igrac prodje ali zato je tu Koss koji trci za oba. E tu je draz njih dva sto dupunjavaju njihove nedostatke... Dolaskom Pere mi smo konacno postali opasni iz prekida za razliku od ranijih godina i tone patuljaka u ekipi. Ali ono najbitnije konacno ne strepim za svaki korner ili prekid prema nasem golu kao ranije... Pero je gospodar svog peterca tako da ga niko nadskociti ne moze ali sa njim u odbrani u tim situacijama nema ni panike kao ranijih godina. Takodje Wenger ima veliko povijerenje u njega, kod igraca ima autoritet, pouzdan je, germanki disciplinovan... Tako da je veliki Svabo meni najbolja opcija za novog kapitena od iduce sezone!
Inace od Adamsa i Koena nemamo ovako uigran stoperski tandem koji se dobro razumije i steta bi to bilo sada rasturati...
A i da dodam nesto za Pera. Kada je dosao bio sam apsolutno protiv njega, jos losija prva sezona, psovao Wengera jer nam se tada Cahill bukvalno nudio sam a dosao bi za male pare... Ali BFG mi je sada pa jedan od drazih igraca u ekipi!
Da nije te brzine davno bi on bio najbolji stoper na svijetu. Covjek koji svoj nedostatak pokriva savrsenim poziciranjem i citanjem igre! To je nesto sto Verminator nikada nije naucio i pored svih fizickih predispozicija je kiksara. Svabo ko u sahu, samo jedan potez i kraj opasnosti. Zbog sporosti jeste rizik kada igramo visoku odbranu i njemu igrac prodje ali zato je tu Koss koji trci za oba. E tu je draz njih dva sto dupunjavaju njihove nedostatke... Dolaskom Pere mi smo konacno postali opasni iz prekida za razliku od ranijih godina i tone patuljaka u ekipi. Ali ono najbitnije konacno ne strepim za svaki korner ili prekid prema nasem golu kao ranije... Pero je gospodar svog peterca tako da ga niko nadskociti ne moze ali sa njim u odbrani u tim situacijama nema ni panike kao ranijih godina. Takodje Wenger ima veliko povijerenje u njega, kod igraca ima autoritet, pouzdan je, germanki disciplinovan... Tako da je veliki Svabo meni najbolja opcija za novog kapitena od iduce sezone!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
ja bih varana prihvatio objerucke momak je kod murinja igrao stalno i bio odlican a on i koss se znaju iz repke tako da bih dobili mladog igraca a veoma dobrog moje misljenje 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
već ima voajer asa u rukavu za trećeg stopera,neki mladac Bressan iz Gremia 
J.Campell igra odlično danas... kakva šutina sa 30m, šteta što nije išla u okvir gola, odlični driblinzi.. krilo samo takvo će bit... ajde voajeru, iznenadi nas.. a i džabe bi te koštao 
on je naš svakakotillman je napisao/la:J.Campell igra odlično danas... kakva šutina sa 30m, šteta što nije išla u okvir gola, odlični driblinzi.. krilo samo takvo će bit... ajde voajeru, iznenadi nas.. a i džabe bi te koštao
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Jel i on WC ?!?!

On je kupatilo!!!!BABADZO je napisao/la:Jel i on WC ?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:On je kupatilo!!!!BABADZO je napisao/la:Jel i on WC ?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evo dao go,najbolje krilo PL ?

Re: $: Arsenal
Sta mali radi sta je ovo!?!?!?!?!
Umalo sada da ih dokrajci! Ako on ne dobije sansu posle ovog onda su svi pukli u Londonu!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Umalo sada da ih dokrajci! Ako on ne dobije sansu posle ovog onda su svi pukli u Londonu!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
još je momčiluk davao izjave kako se želi dokazati u Arsenalu....vraćaj Wengeru momka jer znam da ovo komentarišeš negdje na Francuskoj televiziji
A.F.C. Bournemouth!
i od ronalda boljiBABADZO je napisao/la:evo dao go,najbolje krilo PL ?![]()
![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
doobar mali 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Savrsen asist
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.