Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
-
anell
-
Kontakt:
Seaman je napisao/la:After Foot RMCVerified account
@AfterRMC
Follow Follow @AfterRMC
More
Mercato: Arsenal s’est renseigné sur le capitaine des Bleuets
Selon les informations de RMC Sport, Arsenal serait intéressé par le défenseur de Mayence Abdou Diallo (21 ans). Les Gunners auraient déjà contacté le club allemand pour se renseigner sur le capitaine de l’équipe de France Espoirs et pourraient attaquer l’été prochain.
Qui sera le prochain joueur français à débarquer à Arsenal? La piste Abdou Diallo n’est pas à exclure. Selon nos informations, le défenseur de Mayence, recruté 6 millions d’euros l’été dernier à l’AS Monaco, a attiré l’œil d’Arsenal grâce à Sven Mislintat, nouveau patron du recrutement des Gunners.
A lire aussi >> Les infos et rumeurs mercato du 19 décembre
Tout juste débarqué de Dortmund, l’Allemand a glissé à sa direction le nom du capitaine de l’équipe de France Espoirs, qui vit une première saison convaincante en Bundesliga (15 matches).
Une offensive l’été prochain?
Et le club londonien a d’ores et déjà pris des premiers renseignements auprès du quinzième de Bundesliga.
Il y a très peu de chance de voir partir le défenseur central, six mois seulement après son arrivée en Allemagne. Arsenal a plutôt la volonté de renforcer son secteur défensif l’été prochain. De toute façon, Mayence n’a aucune volonté de laisser filer le Français en janvier. Une position qui sera différente dès le mois de juin en cas d’offre conséquente.
Nemoj yebati da su ovo rekli

Pld W D L
38 26 12 0
-
Jack
-
Kontakt:
anell je napisao/la:Seaman je napisao/la:After Foot RMCVerified account
@AfterRMC
Follow Follow @AfterRMC
More
Mercato: Arsenal s’est renseigné sur le capitaine des Bleuets
Selon les informations de RMC Sport, Arsenal serait intéressé par le défenseur de Mayence Abdou Diallo (21 ans). Les Gunners auraient déjà contacté le club allemand pour se renseigner sur le capitaine de l’équipe de France Espoirs et pourraient attaquer l’été prochain.
Qui sera le prochain joueur français à débarquer à Arsenal? La piste Abdou Diallo n’est pas à exclure. Selon nos informations, le défenseur de Mayence, recruté 6 millions d’euros l’été dernier à l’AS Monaco, a attiré l’œil d’Arsenal grâce à Sven Mislintat, nouveau patron du recrutement des Gunners.
A lire aussi >> Les infos et rumeurs mercato du 19 décembre
Tout juste débarqué de Dortmund, l’Allemand a glissé à sa direction le nom du capitaine de l’équipe de France Espoirs, qui vit une première saison convaincante en Bundesliga (15 matches).
Une offensive l’été prochain?
Et le club londonien a d’ores et déjà pris des premiers renseignements auprès du quinzième de Bundesliga.
Il y a très peu de chance de voir partir le défenseur central, six mois seulement après son arrivée en Allemagne. Arsenal a plutôt la volonté de renforcer son secteur défensif l’été prochain. De toute façon, Mayence n’a aucune volonté de laisser filer le Français en janvier. Une position qui sera différente dès le mois de juin en cas d’offre conséquente.
Nemoj yebati da su ovo rekli

Oj sta nam reče
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
-
anell
-
Kontakt:
Ovaj dio je za noža
Il y a très peu de chance de voir partir le défenseur central, six mois seulement après son arrivée en Allemagne. Arsenal a plutôt la volonté de renforcer son secteur défensif l’été prochain.
Pld W D L
38 26 12 0
-
Jack
-
Kontakt:
anell je napisao/la:Ovaj dio je za noža
Il y a très peu de chance de voir partir le défenseur central, six mois seulement après son arrivée en Allemagne. Arsenal a plutôt la volonté de renforcer son secteur défensif l’été prochain.
Ma kako ga nije stid pricat ovo? Jbte tito pa ovo su uvrede prvog reda.
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
-
bega_afc
-
Kontakt:
Da ste pohadjali prave skole sada bi znali francuski.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
-
anell
-
Kontakt:
Ko kaže da ne znamo ?
Pld W D L
38 26 12 0
-
Jack
-
Kontakt:
bega_afc je napisao/la:Da ste pohadjali prave skole sada bi znali francuski.

Nemoj se sa mnom zayebavat znaš ti šta sam ja prošo u životu, ja sam frajer živac, ja sam živac frajer
-
japa
-
Kontakt:
Marsal je napisao/la:Ne znam više ni sam šta nam treba, a šta nam ne treba.
Mada ja bih prodao i Sancheza i Ozila u januaru. Uzeo koliko se uzet može i počeo gradit novu ekipu. Ako se ne može niko dovesti u januaru kaparisati i platiti odmah dva igrača nek nam dođu na ljeto kao njihove zamjene, a dotada forsirati Nketiaha i Maitland-Nilesa od kojih bi zaista moglo biti hljeba.
Dovesti Lucasa Mouru na posudbu sa onom "option to buy". Za mene je ova sezona svakako već talašika i izgubljena, Top 4 nam se može potrefit bez njih dvojice, a može nam i izmaći sa njima dvojicom.
Forsiraj tu dvojicu crnaca to isto ste govorili za crnog Iniestu Zelalema koji je u drugoj holandskoj ligi uspio da skupi 9 nastupa ove godine

daleko ce se dogurati sa forsiranjem polovnih talenata.
Sjecam se kad su me cini mi se AGB i jos par njih ismijavali kad sam rekao da je Hadziahmetovic iz Zelje bolji od ove crne prevare iz Njemacke pa sam dosao da vas pitam dje vam je sad crni Iniesta? Hadziahmetovic u Konyasporu igra, nije liga petice ali svakako mnogo bolje nego klupa druge Holandske lige
Veliki pozdrav za Seamana! Voajer out!
-
Ramsey16
-
Kontakt:
Losa kopija
-
Jack
-
Kontakt:
japa je napisao/la:Marsal je napisao/la:Ne znam više ni sam šta nam treba, a šta nam ne treba.
Mada ja bih prodao i Sancheza i Ozila u januaru. Uzeo koliko se uzet može i počeo gradit novu ekipu. Ako se ne može niko dovesti u januaru kaparisati i platiti odmah dva igrača nek nam dođu na ljeto kao njihove zamjene, a dotada forsirati Nketiaha i Maitland-Nilesa od kojih bi zaista moglo biti hljeba.
Dovesti Lucasa Mouru na posudbu sa onom "option to buy". Za mene je ova sezona svakako već talašika i izgubljena, Top 4 nam se može potrefit bez njih dvojice, a može nam i izmaći sa njima dvojicom.
Forsiraj tu dvojicu crnaca to isto ste govorili za crnog Iniestu Zelalema koji je u drugoj holandskoj ligi uspio da skupi 9 nastupa ove godine

Sjecam se kad su me cini mi se AGB i jos par njih ismijavali kad sam rekao da je Hadziahmetovic iz Zelje bolji od ove crne prevare iz Njemacke pa sam dosao da vas pitam dje vam je sad crni Iniesta? Hadziahmetovic u Konyasporu igra, nije liga petice ali svakako mnogo bolje nego klupa druge Holandske lige
Prijavljen ti je post zbog rasizma, i ja sam crnac!
-
Gunner4
-
Kontakt:
Jack je napisao/la:japa je napisao/la:Marsal je napisao/la:Ne znam više ni sam šta nam treba, a šta nam ne treba.

Sjecam se kad su me cini mi se AGB i jos par njih ismijavali kad sam rekao da je Hadziahmetovic iz Zelje bolji od ove crne prevare iz Njemacke pa sam dosao da vas pitam dje vam je sad crni Iniesta? Hadziahmetovic u Konyasporu igra, nije liga petice ali svakako mnogo bolje nego klupa druge Holandske lige [emoji38] [emoji38]
Prijavljen ti je post zbog rasizma, i ja sam crnac!
Bantu ili sudanski?
? са GT-I9300 уз - &
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 20 dec 2017, 15:53
vratio se najveci svih vremena

-
Jack
-
Kontakt:
QUARTERBACK je napisao/la:vratio se najveci svih vremena

Ja sam ovde najveci,
23+
-
QUARTERBACK
-
Kontakt:
Postao/la QUARTERBACK » 20 dec 2017, 16:03
Jack je napisao/la:QUARTERBACK je napisao/la:vratio se najveci svih vremena

Ja sam ovde najveci,
23+
uz duzno postovanje koje imam prema starijim, al paji ne moze niko opepelit
ako postoje forumske ikone on je svakako jedna od njih

-
anell
-
Kontakt:
Prvo moramo potvrditi da se radi o Paji, a ne nekoj lošoj kopiji.
Kojim danom izlaziš japa ?
Pld W D L
38 26 12 0
-
topnik1
-
Kontakt:
anell je napisao/la:Prvo moramo potvrditi da se radi o Paji, a ne nekoj lošoj kopiji.
Kojim danom izlaziš japa ?
Pa zna se cetvrtkom

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
japa
-
Kontakt:
Nek vam potvrdi topnik, sjeca se on na BBB na pm kad mi je nakon jednog u nizu voajerovih debakla priznao da smo Seaman i ja bili upravu za franucsku ublehu. Nego molim vas ne bi se ja vracao ovde da mi na pamet ne pade crni Iniesta i ekstaza i svrsavanje koje je ovdje bilo kakva ce igracina da bude, znam da su me ismijavali kad sam rekao da nije nista bolji od taleneta iz nase lige pa sam dosao da pitam kako napreduje crni Iniesta?
Da li onaj Arnelinho pise jos uvijek? Kad vec pisemo o zaboravljenim asovima zelio bi da pitam kako napreduje i japanski Messi, Ryo Miyaichi?
-
Jack
-
Kontakt:
japa je napisao/la:Nek vam potvrdi topnik, sjeca se on na BBB na pm kad mi je nakon jednog u nizu voajerovih debakla priznao da smo Seaman i ja bili upravu za franucsku ublehu. Nego molim vas ne bi se ja vracao ovde da mi na pamet ne pade crni Iniesta i ekstaza i svrsavanje koje je ovdje bilo kakva ce igracina da bude, znam da su me ismijavali kad sam rekao da nije nista bolji od taleneta iz nase lige pa sam dosao da pitam kako napreduje crni Iniesta?
Da li onaj Arnelinho pise jos uvijek? Kad vec pisemo o zaboravljenim asovima zelio bi da pitam kako napreduje i japanski Messi, Ryo Miyaichi?
Jesi za Wengera i dalje?
-
AA23
-
Kontakt:
jes matere mi on
samo on pravi tri razmaka kad kuca nešto
još sam ga jednom dobro odglumio njegovo pisanje postova
dobrodošao paja sve ti je oprošteno

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.