Jest u pravu si, do mene je, imao je Liverpool tu dosta prilika, pogotovo u prvom poluvremenu, kad sam pogledao tek sam se sjetio. Nasa odbrana je tad bila losa skroz, al nije ni tad nas Liverpool ubio, imala je i Barca dobrih prilika, na kraju se sjecam da se Liverpool branio vecinom i to mi onako bilo ostalo. Bila je ta Barca puno slabija od ove sad, sve se svodila da genija Ronaldinja, a on je tad vec bio u silaznoj putanji, iako je i tu pokazao neke majstorije. NIje to bila viktorija nego odlicna utakmica sa puno dobrih prilika uz fenomenalnu atmosferu. Najljepse je bilo ono pred pocetak kad se pjeva You never wačk alone, a cije stadion pjeva, i Barcini navijaci naravno jer i oni vole tu pjesmu. Steta bas sto Liverpoola nece biti sledece godine u lp, ali eto, nadam se da cemo one tamo godine sresti tako u nekoj velikoj utakmici. Navijacima Reala izvinjenje, al morao sam replicirati jer sam se bio zeznuo prvobitno, ali eto opet post ima veze s Realom, jer je pomenut Ronaldinjo, a on je cesto znao biti povezan sa Realom, ali uglavnom kao krvnik. Uhh ljudi moji, koji je to majstor bio i umjetnik, svaka cast i Messiju i Ronaldu koji imaju mozda vise ucinka, ali onakav genijalac i fudbalsi meraklija jednom radja.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!