Le Mans - Lille 2 - Le mans je 8 bodova iza Saint Etiennea, a mislim da u ovih 5 kola imaju minimalne sanse za ostanak. Svojim igrama to nisu ni zaslužili. Lille je prejaka ekipa; ekipa koja se od perioda Vahe želi naći u LP, i mislim da bi ovdje mogli lagano doći do 3 boda koja bi značila vrlo moguć odlazak u LP. 1.7

PSG - Rennes 0-2 - Ne znam šta odigrati kada igra PSG, a golovi skoro uvijek prođu. Odlična ekipa, no nešto ne štima. Rennes je prošlu utakmicu zakazao, odigravći 0-0 kod kuće. U posljednja 22 meča ove dvije ekipe, samo 2x su bila 3 ili više golova na utakmici. Dakle, mislim da je ovdje "beton" što bi rekli stariji. 1.65

Benfica - Olhanense 3+ - Benfica kući postiže 3 gola po utakmici, a prima 0.5. Olhanense, pak, zabija 1.3 golova u gostima, i mnogo su bolji na strani negoli kod kuće. Benfica će željeti ovjeriti prvenstvo nekom uvjerljivom pobjedom, a čak mislim da je ovdje hendikep više nego moguć. Kvota 1.45

Zaragoza - Real Madrid 3+ - Prošla utakmica 6-0 za Real. Naravno, ne očekujem sad takvu pobjedu, baš naprotiv, mislim da će biti utakmica u kojoj će više zagristi Zaragoza. Ekipa je solidna, ne tako loša kako je pokazivala tabela do prije 4-5 kola. Sada su u mirnim vodama, ali Real je njihova "stalna mušterija". No, ove godine je Real sjajan u gostima, no koliko god da daju Higuain, Kaka i Ronaldo, toliko može primiti Cassilas.

Hershey - Albany - 1. Iskreno, nisam nešto pratio AHL, ali moj drug jeste, i kako sam kaže, Hershey je najbolja ekipa(barem tako rezultati govore). Kvota je solidna 1.6, a pošto je prva utakmica u seriji, očekujem pobjedu domaćina.
Kvota 9.4

A, evo šta je Monologova keva uplatila.

Manchester - Tottenham 1
Peterborough - Blackpool 2
Valencia - Zaragoza 1
Hajduk - Karlovac 1
Arsenal - City 1
Sochaux - Boulogne 1
Panathinaikos - Aris 1
Setubal - Porto 2

Uplata 3, isplata 120.