nakon ovako teske utakmice,pesimizmu ne bi trebalo biti mjestaFRANK RIBERY je napisao/la:Baraž je ipak vrh ove reprezentacije.Momcima svaka čast na borbi i zalaganju, ali realno Portugal je bolji i teško će dozvoliti kiks kući.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
nakon ovako teske utakmice,pesimizmu ne bi trebalo biti mjestaFRANK RIBERY je napisao/la:Baraž je ipak vrh ove reprezentacije.Momcima svaka čast na borbi i zalaganju, ali realno Portugal je bolji i teško će dozvoliti kiks kući.
Ovaj dres svakom sexy stoji
Propuštamo ep,nismo mi ko vi da moramo na svako veliko takmičenje ići.Ha ja.PozdravSTEVIE je napisao/la:gdje ti je srbija igrala veceras?soba 39 je napisao/la: Portugal,Španija,Mađarska,Grčka...
sudijaElegant je napisao/la:Ko nam sudi u Lisabonu ?
wolfgang starkmrzim_ulizice je napisao/la:sudijaElegant je napisao/la:Ko nam sudi u Lisabonu ?
Pa i veceras su bili bijeli.Hulaga je napisao/la:
Jesmo li prije 2 godine igrali u bijelim u Lisabonu?
Bijeli su bili i trebaju biti nasi uvijek, jedino kad naletimo na domacina koji nosi npr. bijele..onda moramo ove rez.od veceras
Wolfgang Stark.Elegant je napisao/la:Ko nam sudi u Lisabonu ?
Omerbavarac je napisao/la:Pa i veceras su bili bijeli.Hulaga je napisao/la:
Jesmo li prije 2 godine igrali u bijelim u Lisabonu?
Bijeli su bili i trebaju biti nasi uvijek, jedino kad naletimo na domacina koji nosi npr. bijele..onda moramo ove rez.od veceras
Wolfgang Stark.Elegant je napisao/la:Ko nam sudi u Lisabonu ?
Vi ?soba 39 je napisao/la:Propuštamo ep,nismo mi ko vi da moramo na svako veliko takmičenje ići.Ha ja.Pozdrav
Koji mi,vi a ti u RS koji je samo entitet u BIH.Zato ne drk.... ovaj ne brkaj pojmove.soba 39 je napisao/la:Propuštamo ep,nismo mi ko vi da moramo na svako veliko takmičenje ići.Ha ja.PozdravSTEVIE je napisao/la:gdje ti je srbija igrala veceras?soba 39 je napisao/la: Portugal,Španija,Mađarska,Grčka...
Veliko hvala Sloveniji što me poštedi sikiracije,stresa,patnje...KB-TM87 je napisao/la:Vi ?soba 39 je napisao/la:Propuštamo ep,nismo mi ko vi da moramo na svako veliko takmičenje ići.Ha ja.Pozdravmomče iz RS-a, nije lijepo lagati.
http://www.****/s185263/Fudbal/Srbi ... IKRAJ.html" onclick="window.open(this.href);return false; baš "ste" veliki, koliko smo mi igrali sa ovim ?
Ja bih rekao realizmu.Ja sam realista po prirodi i ne oslanjam se previše u neka čuda.IMali smo prilike nismo ih iskoristili i tu je kraj.Mi nismo u prvom poluvremenu napravili ništa pa i više od toga.Možemo se nadati, ali bolje je da ništa ne očekujemo.LAkše ćemo podnijeti poraz.T-MAC je napisao/la:nakon ovako teske utakmice,pesimizmu ne bi trebalo biti mjestaFRANK RIBERY je napisao/la:Baraž je ipak vrh ove reprezentacije.Momcima svaka čast na borbi i zalaganju, ali realno Portugal je bolji i teško će dozvoliti kiks kući.
Momak, shvatili smo, sad razguli s ove teme. Naše brige prepusti nama a ti brini svoje.soba 39 je napisao/la:Veliko hvala Sloveniji što me poštedi sikiracije,stresa,patnje...KB-TM87 je napisao/la:Vi ?soba 39 je napisao/la:Propuštamo ep,nismo mi ko vi da moramo na svako veliko takmičenje ići.Ha ja.Pozdravmomče iz RS-a, nije lijepo lagati.
http://www.****/s185263/Fudbal/Srbi ... IKRAJ.html" onclick="window.open(this.href);return false; baš "ste" veliki, koliko smo mi igrali sa ovim ?
Pozdrav svima i puno sreće u Lisabonu,trebaće vam
Dao bog da IH uvijek tako postedjuje sekiracijesoba 39 je napisao/la:Veliko hvala Sloveniji što me poštedi sikiracije,stresa,patnje...KB-TM87 je napisao/la:Vi ?soba 39 je napisao/la:Propuštamo ep,nismo mi ko vi da moramo na svako veliko takmičenje ići.Ha ja.Pozdravmomče iz RS-a, nije lijepo lagati.
Pozdrav svima i puno sreće u Lisabonu,trebaće vam
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.