Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dudlas74
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la dudlas74 » 14 apr 2010, 04:26

harishp je napisao/la:Kad ti ili taj tvoj ibrahimson za dvije godine.od 15 mjesta na tabeli sto znaci posijednje mjesto koje osigurava status dovedes do prvaka BL.Onda se moze pricati i razgovarati.
Uvjek su mi isli na onu stvar oni koji dizu tudjince do nebesa.A nase ako je ikako moguce gurnuli dublje u go-vna.
da je to recimo Dzeko zasluzio pa hajde ali nije.
A sve navijaci stranih klubova koji nisu nit ce biti bar jednom na stadionu tog kluba. :roll:
A nedo ti kruh poprijeko ih pogledati. :shock:
Jes da mi ides cesto na zivac , ali za ovaj post evo ruka.Slazem se ovdje potpuno s tobom :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2010, 10:15

dudlas74 je napisao/la:Jes da mi ides cesto na zivac , ali za ovaj post evo ruka.Slazem se ovdje potpuno s tobom :lol:
Davno sam ja njega predložio za predsjednika. 8-) :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zeljovac
Kontakt:

Post Postao/la Zeljovac » 14 apr 2010, 11:28

Joj moRete li hraknuti jos jace na Dzeku, imam osjecaj da se ustrucavate, nemojte se obuzdavati dzaba, samo hracite, ima da vam se ''zivot'' odmah razvedri :idea:

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 14 apr 2010, 11:37

geronimo je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la: No Dzeki je sasvim dovoljno ovo sto sada zna, bitno je samo da to dovede do perfekcije. On je jednostavno napadac ubica, a od ibre bolje koristi svoje tijelo, igra bolje glavom i bolji je teamplayer. Ibra ima profinjeniju tehniku a u ostalom su otprilike isti.
slika

dobro i ibra fino koristi svoje tijelo a u ostalom se slazem. Dzeko treba sada samo odabrati pravi put, gdje ce nastaviti svoju karijeru. A ona ide bas uzlaznom putanjom. Kada se dokaze i u tom velikom klubu, sto nece biti nimalo jednostavno, onda mozemo reci da imamo superstara.
meni samo nije jasno jendo dzeko ima 24 godien ibrahimnovic 28 .DA VAS PITAM GDJE JE IBRAHIMOVIC BIO SA 24 GODINE KOLKO J ZNAM U JUVENTUSU I KOLKO JA ZNAM NIJE DAVAO PO 40 GOLOVA U SEZONI..TAKO DA DZEKO PO MENI TRENUTNO JE NAPADAC KOJE BIH JA VISE VOLIO U SVOM TIMU NEGO IBRAHIMOVICA..DZEKI JE POTREBNO SAM DA PREDJE U VELIKI KLUB A PO MENI NAJBOLJI BI BIO MANCHESTER IL ARSENAL DA BI NA PRAVI NACIN ISPOLJIO SVOJ POTENCIJAL I ONO STO S EKRIJE U NJEMU JEL DZEKO JOS NI POLA NIJE POKAZO OD ONOGA STO ON MOZEE..SAMO NAPRIJED DIJAMANTU
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 14 apr 2010, 12:06

u danasnjim novinama pise: samo jednom fudbaleru iz bundeslige, bayerovom ulfu kirstenu, uspjelo je da u dvije uzastopne sezone postigne preko 20 golova (97-98) a dzeko je samo jedan gol od tog rekorda, te pet golova od diega klimowitza koji je najbolji strijelac wolfsburga svih vremena

dzeko rusi sve rekorde 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2010, 12:08

Ibra ima ogromnu dozu sportskog bezobrazluka, to je ono što ga čini jednim od najboljih.
Voli te tvoje Sarajevo.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 14 apr 2010, 14:42

Mirza_Hordas je napisao/la:u danasnjim novinama pise: samo jednom fudbaleru iz bundeslige, bayerovom ulfu kirstenu, uspjelo je da u dvije uzastopne sezone postigne preko 20 golova (97-98) a dzeko je samo jedan gol od tog rekorda, te pet golova od diega klimowitza koji je najbolji strijelac wolfsburga svih vremena

Pa normalno DZEKO je Zeljina skola :D

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 apr 2010, 15:34

Mirza_Hordas je napisao/la:u danasnjim novinama pise: samo jednom fudbaleru iz bundeslige, bayerovom ulfu kirstenu, uspjelo je da u dvije uzastopne sezone postigne preko 20 golova (97-98) a dzeko je samo jedan gol od tog rekorda, te pet golova od diega klimowitza koji je najbolji strijelac wolfsburga svih vremena

jest, samo sto ja mislim da ovo nije tacno... :D no evo pogledacu bas... mislim da je Ulf Kirsten ZADNJI kojem je to poslo za rukom a ne JEDINI... ne bi bilo prvi put da su novine neinformisane

/edit

hahah, ma da... Herr Gerd Müller je cak 10 godina zaredom zabijao vise od 20 golova a tri sezone preko 30 golova...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 14 apr 2010, 15:47

Da, u pravu si. Evo te liste.

Saison Spieler Tore
2009 Grafite (VfL Wolfsburg) 28
2008 Luca Toni (Bayern München) 24
2007 Theofanis Gekas (VfL Bochum) 20
2006 Miroslav Klose (SV Werder Bremen) 25
2005 Marek Mintal (1. FC Nürnberg) 24
2004 Ailton (Werder Bremen) 28
2003 Giovane Elber (Bayern München) und
Thomas Christiansen (VfL Bochum) 21
2002 Martin Max (TSV 1860 München) und
Marcio Amoroso (Borussia Dortmund) 18
2001 Ebbe Sand (Schalke 04) und
Sergej Barbarez (Hamburger SV) 22
2000 Martin Max (TSV 1860 München) 19
1999 Michael Preetz (Hertha BSC Berlin) 23
1998 Ulf Kirsten (Bayer Leverkusen) 22
1997 Ulf Kirsten (Bayer Leverkusen) 22
1996 Fredi Bobic (VfB Stuttgart) 17
1995 Mario Basler (Werder Bremen) und
Heiko Herrlich (Borussia Mönchengladbach) 20
1994 Stefan Kuntz (1. FC Kaiserslautern) und
Anthony Yeboah (Eintracht Frankfurt) 18
1993 Ulf Kirsten (Bayer Leverkusen) und
Anthony Yeboah (Eintracht Frankfurt) 20
1992 Fritz Walter (VfB Stuttgart) 22
1991 Roland Wohlfarth (Bayern München) 21
1990 Jörn Andersen (Eintracht Frankfurt) 18
1989 Thomas Allofs (1. FC Köln) und
Roland Wohlfahrth (Bayern München) 17
1988 Jürgen Klinsmann (VfB Stuttgart) 19
1987 Uwe Rahn (Borussia Mönchengladbach) 24
1986 Stefan Kuntz (VfL Bochum) 22
1985 Klaus Allofs (1. FC Köln) 26
1984 Karl-Heinz Rummenigge (Bayern München) 26
1983 Rudi Völler (Werder Bremen) 23
1982 Horst Hrubesch (Hamburger SV) 27
1981 Karl-Heinz Rummenigge (Bayern München) 29
1980 Karl-Heinz Rummenigge (Bayern München) 26
1979 Klaus Allofs (Fortuna Düsseldorf) 22
1978 Dieter Müller (1. FC Köln) und
Gerd Müller (Bayern München) 24
1977 Dieter Müller (1. FC Köln) 34
1976 Klaus Fischer (Schalke 04) 29
1975 Jupp Heynckes (Borussia Mönchengladbach) 29
1974 Jupp Heynckes (Borussia Mönchengladbach) und
Gerd Müller (Bayern München) 30
1973 Gerd Müller (Bayern München) 36
1972 Gerd Müller (Bayern München) 40
1971 Lothar Kobluhn (Rot-Weiß Oberhausen) 24
1970 Gerd Müller (Bayern München) 38
1969 Gerd Müller (Bayern München) 30
1968 Hannes Löhr (1. FC Köln) 27
1967 Lothar Emmerich (Borussia Dortmund) und Gerd Müller (Bayern München) 28
1966 Lothar Emmerich (Borussia Dortmund) 31
1965 Rudi Brunnenmeier (1860 München) 24
1964 Uwe Seeler (Hamburger SV) 30
Vom Jäger zum Gejagten

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 apr 2010, 18:19

Nece Dzeko nigdje, previse traze Wolfsi za njega. Ali dobro, shvatam ja njih donekle. za Wolfsburg on vrijedi 40 miliona jer bez njega su nula. ali sto bi neki klub koji vec ima Pata, Boriella, Huntelara pa i Inzaghija placao tolike pare za jos jednog napadaca? ili Chelsea koja vec ima Drogbu i Anelku? Sve dok ne snize cijenu Dzeko je najblizi ostanku u vukovima

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 apr 2010, 18:19

dudlas74 je napisao/la:
harishp je napisao/la:Kad ti ili taj tvoj ibrahimson za dvije godine.od 15 mjesta na tabeli sto znaci posijednje mjesto koje osigurava status dovedes do prvaka BL.Onda se moze pricati i razgovarati.
Uvjek su mi isli na onu stvar oni koji dizu tudjince do nebesa.A nase ako je ikako moguce gurnuli dublje u go-vna.
A sve navijaci stranih klubova koji nisu nit ce biti bar jednom na stadionu tog kluba. :roll:
Jes da mi ides cesto na zivac , ali za ovaj post evo ruka.Slazem se ovdje potpuno s tobom :lol:
Svi mi idemo nekome na nesto ''pa se trpimo'' @dudlas moj. ;)
@Virtualnizasve vama jedino slijedi Pusina ....kao predsjednik 8-)
@dreamer i @gero i ja sam bio zatecen sa onim kao biva prvi koji je u dvije sezone dao vise od 20 nigdje veze.
Dovoljno je samo Ulfa i Mullera pogledati svima jasno.
@Calcio vidi slucaj M.U bez Ronyja su duplo dno.A povrijeda dodje sad pa sad.Pare imaju i za dvojicu Dzeki a ne jednog.Ima jos takvih klubova koji imaju spiceve sa isteklim rokom ili drugim problemcicima.
Wolfsi ce vjerovatno uraditi sistem Intera.Zamijeniti Dzeku sa nekim drugim dobrim strelcom i jos omastiti se sa kojim milionom nadoknade.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 apr 2010, 18:28, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2010, 18:22

Jel' to majke ti nećeš sa mnom pred vječnu vatru da pjevamo ide vlak, ide vlak :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 apr 2010, 18:25

Virtu4l je napisao/la:Jel' to majke ti nećeš sa mnom pred vječnu vatru da pjevamo ide vlak, ide vlak :mrgreen:
Zar nije hit ''krenula je plava pruga'' :lol: :shock:
Kod vas pruga pici ko luda. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2010, 18:27

Hitovi niču k'o gljive, svaki dan po jedan, nem'reš ih pofatat.

Hajd' pred vječnu, srediću ti da se slikaš sa peharom :P :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 apr 2010, 18:29

harishp je napisao/la:
dudlas74 je napisao/la:
Svi mi idemo nekome na nesto ''pa se trpimo'' @dudlas moj. ;)
@Virtualnizasve vama jedino slijedi Pusina ....kao predsjednik 8-)
@dreamer i @gero i ja sam bio zatecen sa onim kao biva prvi koji je u dvije sezone dao vise od 20 nigdje veze.
Dovoljno je samo Ulfa i Mullera pogledati svima jasno.
@Calcio vidi slucaj M.U bez Ronyja su duplo dno.A povrjeda dodje sad pa sad.Pare imaju i za dvojicu dzeki a ne jednog.Ima jos takvih klubova koji imaju spiceve sa isteklim rokom ili drugim problemcicima.
Wolfsi ce vjerovatno uraditi sistem Intera.Zamijeniti Dzeku sa nekim drugim dobrim strelcom i jos omastiti sesa kojim miliomom nadoknade.
Jest ali nije Dzeko jedini napadac u Evropi. Ja mislim da ce David Villa ce ovog ljeta mjenjati klub, Benzema mozda, Luis Fabiano takodje, Aguero.... puno napadaca je pred promjenom kluba a malo je zainteresovanih kupaca, jos manje onih koji imaju 40 miliona.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 apr 2010, 18:29

Virtu4l je napisao/la:Hitovi niču k'o gljive, svaki dan po jedan, nem'reš ih pofatat.

Hajd' pred vječnu, srediću ti da se slikaš sa peharom :P :mrgreen:
Nakon toliko godina cekanja....ne bih vam kvario veselje. :mrgreen:
@calcio 40 miliona kad uzmes fakticki nije nista.Zahvaljujuci onom mazgumu iz Reala.
Dzeki je24 godine.Zabija i izludjuje bilo koju odbranu ,bilo kojeg kluba.
Igrac koji od centra moze uzeti loptu i naredati igraca i igraca do gola i onda ga ubaciti.
Lijevak,desnjak,glava nema veze svaki gol na drugi nacin.Moras sa njim buldozerom preci preko njega da bi ga povrijedio ili izbacio iz igre i tu je jedan plus.Tako da onih 40 miliona je mizerija kad druge igrace usporedis.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 apr 2010, 18:39

Četvrta nazdravlje 8-)
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 apr 2010, 18:43

Virtu4l je napisao/la:Četvrta nazdravlje 8-)
Jest al pazite da vam Plisek i Osima ne odvede,pa eto onog ponovo eine kleine roten brko :mrgreen:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 apr 2010, 18:52

@harishp
znam ja dobro Dzekine kvalitete. ali evo u ovom novom clanku na ss.ba pise da samo Milan i Chelsea mogu platiti Dzeku a ja sam vec objasnio zasto su male sanse da ga neko od njih kupi za 40M. zato sto vec imaju dobre napadace. Valjao je Dzeko Wolfsburgu, donio im titulu, dogurali do cetvrtfinala u evropi... najmanje sto mogu uciniti za njega je da ga puste za neku realniju cijenu. Recimo 20 miliona, pa bi cak i skrti Arsene razmislio da ga dovede u Arsenal. Ovako bubnuli 40 miliona gledajuci Real, Bayern i njihove transfere (Ronaldo, Kaka, Gomez) a sa tim mu zatvaraju mogucnosti odlaska u neki dobar klub i dobar nastavak karijere. Na kraju ce ostati samo neki propalitet od kluba sa bogatim seikom koji ce biti u stanju da ga dovede i umjesto da osvaja titule i jos se igracki razvija u Arsenalu gubice vrijeme u Man Cityju.

neznalica
Kontakt:

Post Postao/la neznalica » 14 apr 2010, 19:00

calcio je napisao/la:@harishp
znam ja dobro Dzekine kvalitete. ali evo u ovom novom clanku na ss.ba pise da samo Milan i Chelsea mogu platiti Dzeku a ja sam vec objasnio zasto su male sanse da ga neko od njih kupi za 40M. zato sto vec imaju dobre napadace. Valjao je Dzeko Wolfsburgu, donio im titulu, dogurali do cetvrtfinala u evropi... najmanje sto mogu uciniti za njega je da ga puste za neku realniju cijenu. Recimo 20 miliona, pa bi cak i skrti Arsene razmislio da ga dovede u Arsenal. Ovako bubnuli 40 miliona gledajuci Real, Bayern i njihove transfere (Ronaldo, Kaka, Gomez) a sa tim mu zatvaraju mogucnosti odlaska u neki dobar klub i dobar nastavak karijere. Na kraju ce ostati samo neki propalitet od kluba sa bogatim seikom koji ce biti u stanju da ga dovede i umjesto da osvaja titule i jos se igracki razvija u Arsenalu gubice vrijeme u Man Cityju.
da i ja koju "pametnu" kazem....kako god i gdje god da ode...pa makar potpisao za ankaragucu nek je ziv i zdrav , i neka zabija kao sto je to radio do sada.....pokazao je svima ,a sad ko voli nek izvoli....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Google Adsense [Bot], L-Train, torbica, UtdBiH21 i 37 gostiju.