Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Zasto ne mogu sacuvati kontakt u viberu,svaki put kad pokusam izbaci me iz vibera i kontakt ostane nesacuvan.
Izgleda da nema na wp, al mi izbacilo Active fitness i bas je ono sto sam trazio. Sedmicni, mjesecni brojac, rute...BaDa12 je napisao/la:RunKeeper bi trebala moći. Super je, ja je koristim na Androidu.
Hvala.
Mia San Mia
-
- Kontakt:
- schweinsteiger
- Kontakt:
Imam na powerbank od 2600 mAh i odlican je,zove se Mediamax,kupio u Njemackoj u istomenoj prodavnici.
Bas mu je kapacitet 2600,jer sam testirao.Brzo i puni mobitel,1% po minuti,ja nisam mogao da vjerujem kad sam punio prvi put,ja platio 12 maraka,bilo snizenje sa 24.
Jedina mana mu je sto ne prikazuje kapacitet.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bas mu je kapacitet 2600,jer sam testirao.Brzo i puni mobitel,1% po minuti,ja nisam mogao da vjerujem kad sam punio prvi put,ja platio 12 maraka,bilo snizenje sa 24.
Jedina mana mu je sto ne prikazuje kapacitet.
#miasanmia
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
???Sveti je napisao/la:Je li s4 LTE bolji od regularne verzije S4?
naprijed rejal
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sto se tice tog powerbank-a, zanima me koliko puta mogu napuniti telefon od jednog punjenja te sprave ? znaci, stavim ga recimo preko noci nek se puni i koliko puta otprilike bi mogao napuniti telefon od 0 do 100% (iako ga naravno fakticki nikad ne "cijedim" bas do nule) ?
Bi li recimo meni fercerao ovaj powerbank iznad od 2600 mAh, a baterija mi od 3100 mAh ?

Bi li recimo meni fercerao ovaj powerbank iznad od 2600 mAh, a baterija mi od 3100 mAh ?

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Sveti skidaj windows 10, ovo bi trebala konačno biti iole stabilnija verzija, ja nisam mogao izdrzati, evo pristavio da se skida
Jel to izaslo sa sve ili samo odredjene modele?
Nema oficijelne verzije, i nece je biti. Kvarezma dobija neoficijelnu verziju preko eksternog provajdera, mada mislim da je bolje pricekati Jos.
U svakom slucaju javi nam sta mislis
U svakom slucaju javi nam sta mislis
naprijed rejal
E ljudi ispao mi je Galaxy s4 nov, za 340 KM ??? Sta mislite,znaci nov telefon 

- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Pa kupi sta čekašade43 je napisao/la:E ljudi ispao mi je Galaxy s4 nov, za 340 KM ??? Sta mislite,znaci nov telefon

- schweinsteiger
- Kontakt:
Papastathopoulos je napisao/la:Sto se tice tog powerbank-a, zanima me koliko puta mogu napuniti telefon od jednog punjenja te sprave ? znaci, stavim ga recimo preko noci nek se puni i koliko puta otprilike bi mogao napuniti telefon od 0 do 100% (iako ga naravno fakticki nikad ne "cijedim" bas do nule) ?
Bi li recimo meni fercerao ovaj powerbank iznad od 2600 mAh, a baterija mi od 3100 mAh ?![]()
Ja s3 koji ima bateriju od 2000 mAh,s powerbankom od 2600 mAh,napunim jednom do kraja i jos jedno 25 do 30%.Licno testirao

Evo,identican ovome :
#miasanmia
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
za sada nisam nikako zadovoljan, nestabilno, poslije instalacije win10, uradio sam hard reset, pa cu do sutra pricekati malo vise procackati i javicu sta je kako je
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ih kao sto se i dalo logicki zakljuciti, meni taj od 2600 mAh ne bi bio bas od koristi, kad mi je jaca baterija od te naprave...meni bi bio dobar powerbank od 10000 mAh, vidio sam takvih po piku...jest da je malo poskupo, al jbg..schweinsteiger je napisao/la:Papastathopoulos je napisao/la:Sto se tice tog powerbank-a, zanima me koliko puta mogu napuniti telefon od jednog punjenja te sprave ? znaci, stavim ga recimo preko noci nek se puni i koliko puta otprilike bi mogao napuniti telefon od 0 do 100% (iako ga naravno fakticki nikad ne "cijedim" bas do nule) ?
Bi li recimo meni fercerao ovaj powerbank iznad od 2600 mAh, a baterija mi od 3100 mAh ?![]()
Ja s3 koji ima bateriju od 2000 mAh,s powerbankom od 2600 mAh,napunim jednom do kraja i jos jedno 25 do 30%.Licno testirao
Evo,identican ovome :
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ma treba ti od 3000,jer ovo stavis u ruksak,auto,ili gdje vec da imas kad ti zapne.Ionako se mobitel svaku noc puni 

#miasanmia
Uzeo sam ja Power bannk od 12 000 mAh, 20KM.
Nisam jos testirao, provjerim pa jsvim kakva je situacija.
Nisam jos testirao, provjerim pa jsvim kakva je situacija.
Mia San Mia
Re: RE: Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Ima li poseban datum za oficijelni izlazak, ili izlazi u paketu sa desktop verzijom?QUARESMA 18<<< je napisao/la:za sada nisam nikako zadovoljan, nestabilno, poslije instalacije win10, uradio sam hard reset, pa cu do sutra pricekati malo vise procackati i javicu sta je kako je
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.