Bravo. Sut odlican. Za ove sto kazu da je Vedo kloc, isto mogu reci i za Ronalda. Iste situacije.Devil je napisao/la:Po zemlji da je sutao rutinska odbrana Patricia.maverick_tz je napisao/la:otišo je na pazar barem s moje strane,mogo je pucat po zemlji,a on se usro ko foka i potkopaje loptu,al hajd da hoće tamo dat koji go dobrooo je![]()
On je fudbalski razmisljao jer svaki golman se u onakvim situacijama baca po zemlji u blizi ugao jer tako sebi stvara vece sanse za odbranu.Odabrao je visinsku loptu,tu se sada moze razmisljati da li ces biti "krkan" ili "gospodin",ali da lopta nije odskocila sada bi se slavilo,isto kao i u slucaju Ronalda.
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Ale Del Piero aleee
ja nisam vidio veceg kompleksasa od tebe koji ti je bolan nemoj da te podojimLenBias je napisao/la:vedo nikad vise nece bit ni pola onog igraca prije famozne povrede, gotovo, kraj
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
sundancekid
- Kontakt:
Za Ibisevica nisam gledo, pa ne mogu reci, ali ono za Ronalda sam se bas nasiljio da vidim jel mu teren zasmetao, odskocila lopta ili nesto..i nista! Nema izgovora, isprasio je lose, ono blage veze nije imalo sa terenom. Sminker kakav jest, poceo bacat zemlju po terenu, da nadje izgovor...Devil je napisao/la:Po zemlji da je sutao rutinska odbrana Patricia.maverick_tz je napisao/la:otišo je na pazar barem s moje strane,mogo je pucat po zemlji,a on se usro ko foka i potkopaje loptu,al hajd da hoće tamo dat koji go dobrooo je![]()
On je fudbalski razmisljao jer svaki golman se u onakvim situacijama baca po zemlji u blizi ugao jer tako sebi stvara vece sanse za odbranu.Odabrao je visinsku loptu,tu se sada moze razmisljati da li ces biti "krkan" ili "gospodin",ali da lopta nije odskocila sada bi se slavilo,isto kao i u slucaju Ronalda.
A sto se tice Vede, ono nije bas bilo fudbalski, realno gledajuci. Fudbalski nije da se u onakvim situacijama 1 na 1 odapinje iz sve snage, to se smjesti upravo po zemlji, golmanu kroz noge, uradi korak vise i ispuca pored golmana...hiljadu rjesenja... To ispucavanje kad istrcavas sa golmanom, to je cista sreca, i to se ne radi u ovakvim utakmicama. Kako god, Vedo je generalno vrlo dobar, uprkos promasajima, aktivan, rastrcan, a golovi ce doci...
Nemoj bona astrice, iskočiće ti bobak.astra1922 je napisao/la:ja nisam vidio veceg kompleksasa od tebe koji ti je bolan nemoj da te podojimLenBias je napisao/la:vedo nikad vise nece bit ni pola onog igraca prije famozne povrede, gotovo, kraj![]()
![]()
Kako to zaključi nakon (samo) dva dana?
Kod prve se obrukao, dok je kod druge prilike kriv grbav teren. Jbga, tako je.
Vom Jäger zum Gejagten
nisi dobro gledao de opetsundancekid je napisao/la:Za Ibisevica nisam gledo, pa ne mogu reci, ali ono za Ronalda sam se bas nasiljio da vidim jel mu teren zasmetao, odskocila lopta ili nesto..i nista! Nema izgovora, isprasio je lose, ono blage veze nije imalo sa terenom. Sminker kakav jest, poceo bacat zemlju po terenu, da nadje izgovor...Devil je napisao/la:Po zemlji da je sutao rutinska odbrana Patricia.maverick_tz je napisao/la:otišo je na pazar barem s moje strane,mogo je pucat po zemlji,a on se usro ko foka i potkopaje loptu,al hajd da hoće tamo dat koji go dobrooo je![]()
A sto se tice Vede, ono nije bas bilo fudbalski, realno gledajuci. Fudbalski nije da se u onakvim situacijama 1 na 1 odapinje iz sve snage, to se smjesti upravo po zemlji, golmanu kroz noge, uradi korak vise i ispuca pored golmana...hiljadu rjesenja... To ispucavanje kad istrcavas sa golmanom, to je cista sreca, i to se ne radi u ovakvim utakmicama. Kako god, Vedo je generalno vrlo dobar, uprkos promasajima, aktivan, rastrcan, a golovi ce doci...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
ako moze samo neko brrrzooo da mi odg koliko kosta Vedo
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- majestic24
- Kontakt:
Ibisevic jest promasio 2 velike prilike,al isto tako treba priznati da je ulaskom Ibisevica pocelo se igrati na portugalskoj strani a ne na nasoj...ovo je solidan rezultat. Ako nam nisu zabili gol a u obrani je igralo 2 veznjaka,sta ce biti onda kad obrana bude Jahic---Spahic---Papac--Lulic.
Ronaldo je jedna obicna pi.cketina i nista vise od toga.
Ronaldo je jedna obicna pi.cketina i nista vise od toga.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Malo smo ćoravi večeras?sundancekid je napisao/la: Za Ibisevica nisam gledo, pa ne mogu reci, ali ono za Ronalda sam se bas nasiljio da vidim jel mu teren zasmetao, odskocila lopta ili nesto..i nista! Nema izgovora, isprasio je lose, ono blage veze nije imalo sa terenom. Sminker kakav jest, poceo bacat zemlju po terenu, da nadje izgovor...
Ti ili si mlad ili stvarno blage veze nemas s fudbalom. Ronaldu je vise no ocigledno odskocila lopta u stranu i to se vidi iz aviona a ne iz ponovljenog snimka. U Vedinom slucaju isto tako. A fudbalski se bas onakve sanse pucaju sto jace sto vise, bas zbog toga sto se golmani bacaju na zemlju a ne u zrak.sundancekid je napisao/la:Za Ibisevica nisam gledo, pa ne mogu reci, ali ono za Ronalda sam se bas nasiljio da vidim jel mu teren zasmetao, odskocila lopta ili nesto..i nista! Nema izgovora, isprasio je lose, ono blage veze nije imalo sa terenom. Sminker kakav jest, poceo bacat zemlju po terenu, da nadje izgovor...Devil je napisao/la:Po zemlji da je sutao rutinska odbrana Patricia.maverick_tz je napisao/la:otišo je na pazar barem s moje strane,mogo je pucat po zemlji,a on se usro ko foka i potkopaje loptu,al hajd da hoće tamo dat koji go dobrooo je![]()
-
nemam.nick
- Kontakt:
sundancekid je napisao/la:Za Ibisevica nisam gledo, pa ne mogu reci, ali ono za Ronalda sam se bas nasiljio da vidim jel mu teren zasmetao, odskocila lopta ili nesto..i nista! Nema izgovora, isprasio je lose, ono blage veze nije imalo sa terenom. Sminker kakav jest, poceo bacat zemlju po terenu, da nadje izgovor...Devil je napisao/la:Po zemlji da je sutao rutinska odbrana Patricia.maverick_tz je napisao/la:otišo je na pazar barem s moje strane,mogo je pucat po zemlji,a on se usro ko foka i potkopaje loptu,al hajd da hoće tamo dat koji go dobrooo je![]()
Odskocila je lopta, nemoj bezveze pricati, provaljivati se tu...
ti da sta? dodi sebi, pametno, polako, ajdastra1922 je napisao/la:ja nisam vidio veceg kompleksasa od tebe koji ti je bolan nemoj da te podojimLenBias je napisao/la:vedo nikad vise nece bit ni pola onog igraca prije famozne povrede, gotovo, kraj![]()
![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Reci mi molim te da se salis,ali molim te.sundancekid je napisao/la:Za Ibisevica nisam gledo, pa ne mogu reci, ali ono za Ronalda sam se bas nasiljio da vidim jel mu teren zasmetao, odskocila lopta ili nesto..i nista! Nema izgovora, isprasio je lose, ono blage veze nije imalo sa terenom. Sminker kakav jest, poceo bacat zemlju po terenu, da nadje izgovor...Devil je napisao/la: Po zemlji da je sutao rutinska odbrana Patricia.![]()
Cuj nije Cristianu lopta odskocila.
Aj se jos jednom "nasilji" da vidis,jer to sto si gledao ocigledno nije bilo dosta.
Za ovo drugo,srecom imao sam jednog izuzetnog trenera sto se tice napadackih akcija,pa sam naucio neke stvari,ocigledno tebi niko nije imao da pokaze.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
LenBias je napisao/la:ti da sta? dodi sebi, pametno, polako, ajdastra1922 je napisao/la:ja nisam vidio veceg kompleksasa od tebe koji ti je bolan nemoj da te podojimLenBias je napisao/la:vedo nikad vise nece bit ni pola onog igraca prije famozne povrede, gotovo, kraj![]()
![]()
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ne dirajte Ibiševica, naš najsrcaniji igrac i Ronaldo je isto promašio
ma sve pljuvaci a vidce kad ga vedo zabiju u lisabonuZOI84 je napisao/la:Ne dirajte Ibiševica, naš najsrcaniji igrac i Ronaldo je isto promašio
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
iskreno govoreći, izglednija šansa je bila ona njegova prva. ondje je trebao odmah pucati, a ne štopati. samo, izgleda da je i njega ondje iznenadilo da je lopta prošla. a druga prilika, pa ondje je možda trebao ranije opaliti, a ne onako prići. al' jbg. sad je najlakše nama pametovati...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Prije svega,zelim reci da ne zamjerim Vedi nista,dok on nije usao nismo mogli nista,kad je mogao promasiti Ronaldo,mogao je i on.
No,s obzirom da je nakon njegove greske u Parizu,Spahica proglasio izdajicom i rekao da mu nikad nece oprostiti sto nas je kostao plasmana na euro,molim kolegu Virtuala da ne bude dvolican i da to veceras isto napise za covjeka ciju sliku drzi na avataru.
No,s obzirom da je nakon njegove greske u Parizu,Spahica proglasio izdajicom i rekao da mu nikad nece oprostiti sto nas je kostao plasmana na euro,molim kolegu Virtuala da ne bude dvolican i da to veceras isto napise za covjeka ciju sliku drzi na avataru.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Nije imao srece, ali kad sam vidio broj 14 na ledjima, znao sam da ce promasit. Dzeko bi dao gol. Pa vjerovatno i ovakav Muslimovic. Ibisevic ne podnosi pritisak vezan sa repku. To je dokazao jos jednom. Steta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Prvi put cujem,a vjerovatno i vecina ovdje da je to izjavioDylan Dog je napisao/la:Prije svega,zelim reci da ne zamjerim Vedi nista,dok on nije usao nismo mogli nista,kad je mogao promasiti Ronaldo,mogao je i on.
Jbte, kad sam počeo čitati, pomislio sam da misliš da je Ibišević to rekao za Spahu.Dylan Dog je napisao/la: No,s obzirom da je nakon njegove greske u Parizu,Spahica proglasio izdajicom i rekao da mu nikad nece oprostiti sto nas je kostao plasmana na euro,molim kolegu Virtuala da ne bude dvolican i da to veceras isto napise za covjeka ciju sliku drzi na avataru.
Dobro pitanje, sačekaj dok se Virtu vrne iz Zenice.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.