što je Vugdalić nekad zgodan bioPuma je napisao/la:Gledam neki dokumentarac, finale NBA 1998
Sportski komentatori
Re: Sportski komentatori
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Lampard8 je napisao/la:što je Vugdalić nekad zgodan bioPuma je napisao/la:Gledam neki dokumentarac, finale NBA 1998
nije ovo vugdalić nego rusmir nefić
Vugdalić je poručio Pelleu "Zatvaraj to tamo..."
Pelle ispoštov'o
Pelle ispoštov'o
A.F.C. Bournemouth!
- Contentissimo
- Kontakt:

36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Alla Juventus vincere non è importante è l'unica cosa che conta
«It is much easier to paint another Mona Lisa then it is to create another Del Piero» - Iker Casillas
Na OBN-u mi se gadi pogledati i sazetke

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
A šta je ono, koju poziciju odigrao Maicon u finalu CL 2010..To nikako ne mogu da razaznam šta je Saša htio reći..Adis je odlučio da će da ne komentariše to uopšte......Jedino smješko za Adrijanu i stajling, malo tufnica nije na odmet uuu 
Lijevi bocni-zadnjiAstren je napisao/la:A šta je ono, koju poziciju odigrao Maicon u finalu CL 2010..To nikako ne mogu da razaznam šta je Saša htio reći..Adis je odlučio da će da ne komentariše to uopšte......Jedino smješko za Adrijanu i stajling, malo tufnica nije na odmet uuu
A jesi zapazio kad je Vugda pric'o kako je Garcia bio ljut nakon remija u Moskvi ali to kao nije sve, ostace taj mec upamcen i po tome jer su mnogi igraci Manchestera isli u striptiz bar, onda kaze medju njima i nas Pjanic i ovaj ga ispravlja kao Dzeko.... Znaci ovaj uopce niej skontao gdje je bila prva greska pa je nastala konfuzija, dalje Vugda govori Tottiju siguno nije dala zena...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Lijevi bocni-zadnji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Odakle čovjeku uopste takva ideja, kakva pozicija
Samo sam ovo čuo slučajno, inače na TV bio OBN, a na komp sam gledao Bayern sa slusalicama na usima..Ne prijatno mi je kad se drugi ljudi brukaju
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, Hadzic je ekstra komentator.... Ona budala ga skroz izbaci iz kolosijeka sa svojim upadicama. 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Jel ima da nekog nervira onaj komentator na SportKlubu Gojko Andrijasevic? Znaci, mene ubi lik, bukvalno prebacim tekmu samo zbog njega.. Sasi se ismijes, on je budala sam po sebi, blebetari, al ovaj Gojko je dosadamm ubij bozee..
Ma Vugdalić je tu element koji se ulojio na poziciju da ne bi bilo smisla lika istjerati, Hadžića mi žao kao komentatora jer ako pogledamo sve ove BiH televizije mislim da boljeg komentatora nema bar što se nogometa tiče, jedini komentator koji radi na BiH televizijama a ima više znanja o sportu koji prenosi i ne lupa ko maksim po diviziji je Majer kada prenosi košarku, ja ne mogu ni da zamislim da OBN počne prenositi NBA i da Hadžić i Vugdalić rade te prenose.
Adis - "Odličan pas Plamlija za Mirzu i Mirza to u svom stilu pogađa za nova tri poena Bruklina, trener poziva tajm aut".
Saša - "HoHoooo kakvo dodavanje Plumlia za našeg Mirzu Teletovića koji je to ubacio BEZ KOSTIJU za tri poena, mogao je ovako i piknrol da odradi i vrati do Garneta inače igrači NjuOrlinz Neca su u prošloj utakmici na svom stadionu igrali protiv Klivlenda i izgubili a najveći krivac u tom porazu bio je Plumli kojem vjerovatno žena nije dala"...
Adis - "Odličan pas Plamlija za Mirzu i Mirza to u svom stilu pogađa za nova tri poena Bruklina, trener poziva tajm aut".
Saša - "HoHoooo kakvo dodavanje Plumlia za našeg Mirzu Teletovića koji je to ubacio BEZ KOSTIJU za tri poena, mogao je ovako i piknrol da odradi i vrati do Garneta inače igrači NjuOrlinz Neca su u prošloj utakmici na svom stadionu igrali protiv Klivlenda i izgubili a najveći krivac u tom porazu bio je Plumli kojem vjerovatno žena nije dala"...
1953, 1971, 1973, 1976, 1977, 1978, 1989, 1990
Jedina mrlja na sportklubu, ali baš. Ja sam iks puta zaspao dok on prenosi. Frajer baš ubija u pojam. Vugda bar priča nebuloze i možeš se ako ništa nasmijati i reći joj budale, kakvu nebulozu izvali i slično, a ovaj lik šablonski priča, sporo, tromo, jedva...užas majke miZip je napisao/la:Jel ima da nekog nervira onaj komentator na SportKlubu Gojko Andrijasevic? Znaci, mene ubi lik, bukvalno prebacim tekmu samo zbog njega.. Sasi se ismijes, on je budala sam po sebi, blebetari, al ovaj Gojko je dosadamm ubij bozee..
nema potpisa
Contentissimo je napisao/la:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Upravo na Eurosport 2 ovaj Sepak Takrav sport, kakav komentator brate mili

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Sportski komentatori
Najludji daleko, ove kretenske sportove vrijedi gledat da bi njega slusoSheyi je napisao/la:Upravo na Eurosport 2 ovaj Sepak Takrav sport, kakav komentator brate mili![]()
![]()
![]()
![]()
Ovaj nije normalan,majke miSheyi je napisao/la:Upravo na Eurosport 2 ovaj Sepak Takrav sport, kakav komentator brate mili![]()
![]()
![]()
![]()
raattttaaattaa tarraaatttaaata
EDIT:"Ima vise srece,nego visine"
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Igor Kristic (BHT)
-"Igrač je primio udarac u predjelu tjela..."
"Kakav loš šut Štrelera, ovo bi i ja mogo odbraniti"
"Staniša Nikolić je kod lopte. To je novo pojačanje Zrinjskoga" - reče Kristić za igrača koji već par sezona nosi dres mostarskih "plemića".
"Štilić, Štilić, kakva lopta Štilića..." - hvalio je Kristić ovog igrača tijekom prvog poluvremena, a koji nije ni bio u početnom sastavu, jer je tek u završnici utakmice zaigrao.
"Naši uistinu djeluju svježe iako je put u Japan dosta dalek. Ima se voziti trinaest sati" - konstatirao je Kristić poslije uvodnih 20-tak minuta utakmice, pohvalio svježinu, premda će kraj utakmice pokazati kako je možda baš zbog nedovoljne svježine doživljen jedan tako uvjerljiv poraz od Japanaca.
"Dobar za sada rezultat naše reprezentacije koju mahom čine igrači Premijerlige BIH s izuzetkom Hasagića, Spahića, Vladavića, Hrgovića, Damjanovića i Merzića" - izvali Kristić nakon nekih 35 minuta utakmice.
Mahom domaći, a od njih 11 u početnoj postavi čak šestorica koji svoj kruh zarađuju igrajući za klubove izvan bh granica!
"Evo Osima. Ivica Osim sigurno navija za našu reprezentaciju iako ima simpatije prema Japancima".
"Možda je trebalo napasti, izvršiti pritisak, ali nisu uspjeli izabranici Mehe Kodre protiv reprezentacije izlazećeg Sunca".
I naposlijetku završni komentar maestra Kristića.
"Vrlo tipično za našu reprezentaciju. Kad primimo prvi gol potonu nam sve lađe. Primimo još jedan, još jedan, još jedan i tako redom".
"I da je ta lopta ušla bio bi gooooooooool!"

-"Igrač je primio udarac u predjelu tjela..."
"Kakav loš šut Štrelera, ovo bi i ja mogo odbraniti"
"Staniša Nikolić je kod lopte. To je novo pojačanje Zrinjskoga" - reče Kristić za igrača koji već par sezona nosi dres mostarskih "plemića".
"Štilić, Štilić, kakva lopta Štilića..." - hvalio je Kristić ovog igrača tijekom prvog poluvremena, a koji nije ni bio u početnom sastavu, jer je tek u završnici utakmice zaigrao.
"Naši uistinu djeluju svježe iako je put u Japan dosta dalek. Ima se voziti trinaest sati" - konstatirao je Kristić poslije uvodnih 20-tak minuta utakmice, pohvalio svježinu, premda će kraj utakmice pokazati kako je možda baš zbog nedovoljne svježine doživljen jedan tako uvjerljiv poraz od Japanaca.
"Dobar za sada rezultat naše reprezentacije koju mahom čine igrači Premijerlige BIH s izuzetkom Hasagića, Spahića, Vladavića, Hrgovića, Damjanovića i Merzića" - izvali Kristić nakon nekih 35 minuta utakmice.
Mahom domaći, a od njih 11 u početnoj postavi čak šestorica koji svoj kruh zarađuju igrajući za klubove izvan bh granica!
"Evo Osima. Ivica Osim sigurno navija za našu reprezentaciju iako ima simpatije prema Japancima".
"Možda je trebalo napasti, izvršiti pritisak, ali nisu uspjeli izabranici Mehe Kodre protiv reprezentacije izlazećeg Sunca".
I naposlijetku završni komentar maestra Kristića.
"Vrlo tipično za našu reprezentaciju. Kad primimo prvi gol potonu nam sve lađe. Primimo još jedan, još jedan, još jedan i tako redom".
"I da je ta lopta ušla bio bi gooooooooool!"
Re: Odg: Sportski komentatori
Mandic Vojislav je jedan od nasJoseMourinho je napisao/la:Najludji daleko, ove kretenske sportove vrijedi gledat da bi njega slusoSheyi je napisao/la:Upravo na Eurosport 2 ovaj Sepak Takrav sport, kakav komentator brate mili![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- QUARTERBACK
- Kontakt:
evo i ove dvojice manijaka na eurosportu dortmund wolfsburg ne mogu da vjerujem kakve komentare imaju za oplakat uvijek zivota mi 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.