Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Aj valjda sruše onog debila više
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Meni taj dio nije jasan, cura je također imala pofino love, život laganini, imaš ljude koji te hejtuju a imaš i one koji te gotive. Da imam što je ona imala ne bi me 2% dotocalo to umri, oboli itd itd.
Al jbg nismo svi iste psihe i jačine. Premlada je ušla u to, nije se znala nositi i to je to. Pratio sam je, po meni skroz je okej bila onako simpa mi bilo gledati curu kako igra igrice. Žao mi je njene majke prvo joj muž od raka umre onda sad dočeka ćerka samoubistvo da izvrši
A da prase ima krivice itekako ima. Čitava ona drama ke počela kada je ona na svom videu rekla da je YT scena toksična, tu se ona baraba našla prozvanim i tako je sve krenulo
Al jbg nismo svi iste psihe i jačine. Premlada je ušla u to, nije se znala nositi i to je to. Pratio sam je, po meni skroz je okej bila onako simpa mi bilo gledati curu kako igra igrice. Žao mi je njene majke prvo joj muž od raka umre onda sad dočeka ćerka samoubistvo da izvrši
A da prase ima krivice itekako ima. Čitava ona drama ke počela kada je ona na svom videu rekla da je YT scena toksična, tu se ona baraba našla prozvanim i tako je sve krenulo
Vidi se da je vecina starija pa ne konta sta se desava, i ja sam, ali ne toliko. Djeca danas zive kao u epizodi Black Mirrora, vode realan zivot i online zivot. Svi zivimo na neki nacin, ali ipak znamo odvojiti jedno od drugog, imamo svijest. Kod njih online zivot debelo prednjaci u odnosu na realni. Izgube dodir s realnoscu brzo. Zamislite neko asocijalno dijete koje provede po 4-5 dana u sobi za ekranom da ne izadje. Na sta njegov mozak i koncepcija zivota lici. Tesko je to objasniti starijem.
Kad si toliko unesen i zivis online i ta ista zajednica te odbacuje i yebe godinama, ove stvari ne cude.
Kad si toliko unesen i zivis online i ta ista zajednica te odbacuje i yebe godinama, ove stvari ne cude.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
To smece treba pogasiti. Moze samo da navuce zarazu. Pametni su Kinezi.
Mada oni imaju jos gori (slican) probem (sa video-igrama).
Oni sad hoće da to regulišu, mlađi od 18 mogu sat dnevno igrati. Vikendom nikako. Čudno mi je što je taj zakon prošao jer tamo je Tencent sve i ljudi su ludi za League of Legendsom.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑09 dec 2021, 17:57To smece treba pogasiti. Moze samo da navuce zarazu. Pametni su Kinezi.
Malo je to sve u krajnost otišlo. Bolesnih stvari ima po youtubeu. Ovo je nešto odvratno :
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prvo pravilo tog virtuelnog svijeta, gejminga i socijalnih mreža, streaming platformi... je to da osjetljivim ljudima tamo nije mjesto, i takvi se trebaju kloniti toga inače će oboliti. Nemoguće je kontrolisati masu koja ima slobodu da te vrijeđa kako hoće, prijeti, maltretira i šta sve... a ti ako ne znaš kako se nositi - poludit ćeš. Zato ne može svako ni bit vlogger, streamer i slično, mora se imati želudac da podneseš sve i svašta(zato većinom takve uspješne osobe i jesu de.bili koje ništa ne dotiče kao ovaj Baka Prase), moraš bit mentalno jak ko stijena, a nažalost ova mala to nije bila.FoSte95 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 17:51Meni taj dio nije jasan, cura je također imala pofino love, život laganini, imaš ljude koji te hejtuju a imaš i one koji te gotive. Da imam što je ona imala ne bi me 2% dotocalo to umri, oboli itd itd.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad ti se život svede na YT i druge društvene mreže onda si na ivici propasti.Pogotovo mlade osobe koje se ne znaju nositi sa pritiskom javnosti i onda upadaju u začarani krug.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Juventinissimo
- Kontakt:
Ti bi bio odlican jutjuber i influenser. Mozes pojest vagon govana dnevno bez da trepnes.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Jao 11 odgovora cure za minut 
Ne znam da li sam ikad vidio ovo
I uze višu i ispade
IRIIIIIIIIIS čemu to?

Ne znam da li sam ikad vidio ovo
I uze višu i ispade
IRIIIIIIIIIS čemu to?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ovi su u tekstu promašili i sa kojeg je meča video.StevieG8 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 17:07Eto pa vi govorite da nije drop shot![]()
![]()
https://sportsport.ba/tenis/damir-dzumh ... ota/414108

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Pa imalo je smisla ono što je rekla. Na Potjeru se uvijek može vratiti, ali će teško ikada dobiti priliku da opet napadne 150k.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 09 dec 2021, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Na Potjeri provociraju navijače Barce pitanjem o pokojnom Titu Vilanovi.
41:34
Mislim da ti više odgovaraš tom profilu.Banovan si trajno x67 i opet dođeš na forum jesti go.vna.Nikad doći pameti.Juventinissimo je napisao/la: ↑09 dec 2021, 18:42Ti bi bio odlican jutjuber i influenser. Mozes pojest vagon govana dnevno bez da trepnes.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Moras biti ko Baka prase debelokozac da budes novinar na portalu da se svako izivljava na tebi.Nirton je napisao/la: ↑09 dec 2021, 19:16Ovi su u tekstu promašili i sa kojeg je meča video.StevieG8 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 17:07Eto pa vi govorite da nije drop shot![]()
![]()
https://sportsport.ba/tenis/damir-dzumh ... ota/414108![]()
Kakva je politika ovog portala, svako "iživljavanje" je nedovoljno.
Ovaj kolega ti je promašio sve što se moglo promašiti u ovom članku. Turnir u Montpellieru nije ATP Challenger nego ATP 250 kategorija.admin je napisao/la: ↑09 dec 2021, 20:58Moras biti ko Baka prase debelokozac da budes novinar na portalu da se svako izivljava na tebi.Nirton je napisao/la: ↑09 dec 2021, 19:16Ovi su u tekstu promašili i sa kojeg je meča video.StevieG8 je napisao/la: ↑09 dec 2021, 17:07Eto pa vi govorite da nije drop shot![]()
![]()
https://sportsport.ba/tenis/damir-dzumh ... ota/414108![]()
![]()
Damir Džumhur početkom godine igrao je kvalifikacije za ATP Challenger u francuskom Montpellieru.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Kao da je to bitno , bitno je da zna ko je Wandina tetka

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Još malo pa će mi Mozzart sponzorisati haustor.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 24 gosta.