FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Opet patnja, ništa novo.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako koja sedmica odmice ova ekipa pruza sve losije partije.
Danas su u prvih 45 minuta pruzili mozda i najlosiji nogomet u ovoj sezoni.
Sa ovom 3-5-2 formacijom se niko ne snalazi, ne vidim igraca koji se istice i koji je u svemu ovome iznad svih.
Julian se mora vratiti na 4 pozadi, skoro svaku utakmicu prima golove sto je svakako previse.
Meni ovo uopste ne djeluje da danas mogu ista napraviti.
Danas su u prvih 45 minuta pruzili mozda i najlosiji nogomet u ovoj sezoni.
Sa ovom 3-5-2 formacijom se niko ne snalazi, ne vidim igraca koji se istice i koji je u svemu ovome iznad svih.
Julian se mora vratiti na 4 pozadi, skoro svaku utakmicu prima golove sto je svakako previse.
Meni ovo uopste ne djeluje da danas mogu ista napraviti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- farinelli123
- Kontakt:
Glavni problem Nagelsmanove igre je sto se uvek igra iskljucivo na brzu tranziciju, nebitno ko je protivnik, i da li stoji u sopstvenom sesnaestercu ili igra kao Liverpul. Ne racunam pobedu protiv trule Barse, kad pola energicnih losijih ekipa iz bundeslige moze vise da nam naskodi od njih. Dzabe tehnicar u vezi, ako je nepokretan totalno.
Ne moze uvek blickrig. Ne moze to na prepad samo, zatrci se 5 igraca napred i daj da iznesemo loptu sto pre. Mora i malo strukture da ima, i da se stane na loptu nekad.
Skoro je Geronimo to istaknuo, kako vise ne umemo to da igramo. To se igralo pod Jupom recimo. Mozda je do formacije, a mozda i nije. U svakom slucaju, sve se svodi na neku brzu razmenu lopte na ivici sesnaesterca, pa gde ko istrci u prostor.
Ne moze uvek blickrig. Ne moze to na prepad samo, zatrci se 5 igraca napred i daj da iznesemo loptu sto pre. Mora i malo strukture da ima, i da se stane na loptu nekad.
Skoro je Geronimo to istaknuo, kako vise ne umemo to da igramo. To se igralo pod Jupom recimo. Mozda je do formacije, a mozda i nije. U svakom slucaju, sve se svodi na neku brzu razmenu lopte na ivici sesnaesterca, pa gde ko istrci u prostor.
•
Drazi mi je poraz sa 25 sansi nego pobjeda sa tri sanse. Kao i danas kao i svaki put kad smo kiksali.
Ne bih se ja riješio Comana već će se Coman sam riješiti sa nestvarnom željom za novim ugovorom koji nije opravdan ni po čemu. Ne tražim ja te pare, već on, tj. njegov menadžer. Bayern mu nikad neće dati toliki ugovor, jedino da se ne povrijedi ove sezone i bude u nekoj "ludoj" formi, što bi za njega to bilo prvi put u karijeri.harden je napisao/la: ↑11 dec 2021, 14:37Ti bi se rijesio Comana da bi doveo tri puta goreg igraca.Neutral je napisao/la: ↑11 dec 2021, 07:41Martial zeli iz Uniteda u januaru. Idealan igrac za nas, s tim prije sto Coman nece dobiti produzenje ugovora.
Sjetite se Robbena kakav je bio u Realu dok nije dosao kod nas, pa Ribery relativno kasno oz Marseilla. Martial je odlican igrac, u to sam uvjeren.
Ležerno odigrali, trenirali sa tom formacijom koja nam ne odgovora, a i pored toga povećali prednost ispred BvB-a.
Ne treba očajavati, ovo su samo pripreme za sljedeću sezone gdje će Julian dovesti par svojih igrača za tu formaciju koju pretendira.
Ne zaboravite da nam fale dva igrača iz prvih jedanaest koji drže čitav vezni red (Kimmich i Goretzka).
Dobro je, idemo dalje.
Ne treba očajavati, ovo su samo pripreme za sljedeću sezone gdje će Julian dovesti par svojih igrača za tu formaciju koju pretendira.
Ne zaboravite da nam fale dva igrača iz prvih jedanaest koji drže čitav vezni red (Kimmich i Goretzka).
Dobro je, idemo dalje.
-
- Kontakt:
Slabo to izgleda realno. Fali energije u igri, presinga, brzeg protoka lopte. Takodjer ono sto ste istaknuli a to je da je slaba izgradnja napada. U ovoj formaciji ce Bayo cesto primati golove. Trpac vec dvije tekme bez gola, sto dovoljno govori o igri Bayerna.
Musiala
Rekao sam da treba da bude strpljiv i da ce imati vremena za igru.
Musiala

Rekao sam da treba da bude strpljiv i da ce imati vremena za igru.
I am not yet born; O hear me.
OK, tačno, al boljih igrača od Martiala ima po Bundeski. Rib/Rob su pokazali daleko veci kvalitet i potencijal kad su se dovodili, nema smisla poredjenje s njima realno.Neutral je napisao/la: ↑11 dec 2021, 17:24Ne bih se ja riješio Comana već će se Coman sam riješiti sa nestvarnom željom za novim ugovorom koji nije opravdan ni po čemu. Ne tražim ja te pare, već on, tj. njegov menadžer. Bayern mu nikad neće dati toliki ugovor, jedino da se ne povrijedi ove sezone i bude u nekoj "ludoj" formi, što bi za njega to bilo prvi put u karijeri.harden je napisao/la: ↑11 dec 2021, 14:37Ti bi se rijesio Comana da bi doveo tri puta goreg igraca.Neutral je napisao/la: ↑11 dec 2021, 07:41Martial zeli iz Uniteda u januaru. Idealan igrac za nas, s tim prije sto Coman nece dobiti produzenje ugovora.
Sjetite se Robbena kakav je bio u Realu dok nije dosao kod nas, pa Ribery relativno kasno oz Marseilla. Martial je odlican igrac, u to sam uvjeren.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Centre forward
- Kontakt:
Ma kakav Martial, šta vam je? Prosječan i ništa više. Svaki naš ofanzivac je bolji igrač od njega.
Nisam uspio da stignem pogledati tekmu, ali vidim da Robert nije pogodio protiv "svog" tima. Mislim da mu je Balon napravio pravu psihičku pometnju. Nije njem' 25 pa da se nada i dalje. Teška srca govorim, ali možda bi ga trebalo i prodati, ali samo pod uslovom da se dovede klasa.
Imteresantna je i formacija. Atipična za nas, valjda uspije da je uigra za najvažnije mečeve, ako je već nanijetio da je fura.
Bitna pobjeda, Žuti su navakat zijanili.
Nisam uspio da stignem pogledati tekmu, ali vidim da Robert nije pogodio protiv "svog" tima. Mislim da mu je Balon napravio pravu psihičku pometnju. Nije njem' 25 pa da se nada i dalje. Teška srca govorim, ali možda bi ga trebalo i prodati, ali samo pod uslovom da se dovede klasa.
Imteresantna je i formacija. Atipična za nas, valjda uspije da je uigra za najvažnije mečeve, ako je već nanijetio da je fura.
Bitna pobjeda, Žuti su navakat zijanili.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- Omerbavarac
- Kontakt:
Drugo poluvrijeme je mnogo bolje bilo, vise zivota i energije, upravo ono sto je u prvih 45 minuta nedostajalo.
Prosla mi je misao kroz glavu da su kladionice upetljale svoje prste, pogotovo kada sam vidio rezultat prvog poluvremena iz Bochuma.
Prosla mi je misao kroz glavu da su kladionice upetljale svoje prste, pogotovo kada sam vidio rezultat prvog poluvremena iz Bochuma.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zirkzee je postigao novi gol za Anderlecht. Ovo mu je 8 gol na 16 utakmici, ima i cetiri asistencije. Za mene je ovo premalo ako uzmemo u obzir da se radi o belgijskoj ligi.
Premalo u smislu njegovog kapaciteta da bude relevantan u Bayernu.
Zanimljivo je da je on kapiten mlade Nizozemske repke gdje je postigao sedam golova na osam meceva.
Zanimljivo je da je on kapiten mlade Nizozemske repke gdje je postigao sedam golova na osam meceva.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Neutral je napisao/la: ↑11 dec 2021, 22:23Zirkzee je postigao novi gol za Anderlecht. Ovo mu je 8 gol na 16 utakmici, ima i cetiri asistencije. Za mene je ovo premalo ako uzmemo u obzir da se radi o belgijskoj ligi.
Ja sam malo pratio njegove igre, napredovao je u odnosu na period u Bayernu a da ne spominjem posudbu u Italiji, tamo je totalno podbacio.
Ugovor mu je do 2023 godine, dovoljno vremena da se odluci sta ce s njim iako ce na ljeto sigurno imati dobrih ponuda.
- Omerbavarac
- Kontakt:

Jučer mučenje, pomalo zbog protivnika (hrabro se postavili pogotovo u prvom poluvremenu), dosta i zbog izostanaka Kimmicha, pa i Goretzke, a i naravno zbog određenih drugih stvari, poput spomenutih oko Nagelsmana i njegovih ideja.
Tolisso pokazuje pomake i vidi se da što više igra dobiva na samopouzdanju. Posljednje partije su mu pristojne. Zna on igrati lopte, ali previše odigrava onih sigurnih lopti. Jučer se odvažio konačno za jedan duži pravi pas i ubilježio asistenciju.
A što se tiče produženja ugovora, što je posebno Neutral spominjao i Sulea i Comana. Kod prvog su od prije par sedmica i bolje šanse da će produžiti i mislim da ima dosta faktora koji idu u prilog tome. Dobre je partije pružao ove sezone, plus Julian ga prati već duže kroz karijeru, još od Hoffenheima (naravno uz taj prekid dok je trenirao Leipzig). Izgledalo je jedno vrijeme kao da bi Niklas mogao ići, ali ja mislim da će u konačnici ostati.
Kod Comana je 50:50 situacija, obje strane se moraju malo pomaći. On kada baš igra onda je fantastičan, a kada ima one svoje lošije utakmice svima počupa živce...
A uvijek treba uzeti u obzir koliko je Coman bitnih golova zabio, nije baš mali broj i nerijetko se desi da su to golovi za izjednačenje ili pobjedu. Uvijek tu ima i ono ZA i PROTIV njega, ali i naši u upravi moraju skontati kakvo rješenje imaju i da li imaju ikakvo ako ode (ima na raspolaganju krila u kadru, ali njegovim odlaskom bi trebalo svakako još jedno). Ako nisu naši u upravi mislili da zapnu na produženju, onda se trebalo već ozbiljno razmišljati o prodaji i isto tako o novom igraču.
Tolisso pokazuje pomake i vidi se da što više igra dobiva na samopouzdanju. Posljednje partije su mu pristojne. Zna on igrati lopte, ali previše odigrava onih sigurnih lopti. Jučer se odvažio konačno za jedan duži pravi pas i ubilježio asistenciju.
A što se tiče produženja ugovora, što je posebno Neutral spominjao i Sulea i Comana. Kod prvog su od prije par sedmica i bolje šanse da će produžiti i mislim da ima dosta faktora koji idu u prilog tome. Dobre je partije pružao ove sezone, plus Julian ga prati već duže kroz karijeru, još od Hoffenheima (naravno uz taj prekid dok je trenirao Leipzig). Izgledalo je jedno vrijeme kao da bi Niklas mogao ići, ali ja mislim da će u konačnici ostati.
Kod Comana je 50:50 situacija, obje strane se moraju malo pomaći. On kada baš igra onda je fantastičan, a kada ima one svoje lošije utakmice svima počupa živce...

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bild objavio da se razmatra doviđenje Dembelea ako propadnu pregovori sa Comanom.Što je po meni van pameti gledajući njegovu epizodu u Barceloni,bez obzira što bi došao džaba jer mu ugovor ističe na kraju sezone.
Momak iako talentovan je kompletna budala i sklon povredama te vođenjem nesportskog života.
Momak iako talentovan je kompletna budala i sklon povredama te vođenjem nesportskog života.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Coman je odlican ali svaki mjesec out po 1-2 utakmice. Dembele ima slican problem.
Bayern zna sta radi, nije to Mercedes da luta
Bayern zna sta radi, nije to Mercedes da luta
Opet protiv najodvratnijeg trenera i ekipe igramo, sad igraju lose al bojim se do februara da ce uci u bolju formu..
Biće auzmeš i idemo ponovo.
Koji amateri!
Koji amateri!

- farinelli123
- Kontakt:
Prije par trenutaka sam ušao na net i kivan što propusti izvlačenje, kao ono međutimfarinelli123 je napisao/la: ↑13 dec 2021, 14:13Čelzi je stvarno antipatična ekipa, iako je Tuhel ustvari kul lik.

Također sam mišljenja da ćemo njih dobiti, ali ja ( za razliku od tebe?) nemam ništa protiv.

Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 5 gostiju.