Nek to bude u kupu u prvoj utakmici u Zenici pa da stignemo nadoknaditi kući

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:onda slijede Sarajevo i Zrinja, novi porazi i nema ništa od nasTuzlak04 je napisao/la:Predviđam pad igre i rezultata. Mora negdje puknuti i to je sad. . . . Također i protiv Čelika gubimo.
Nije stvar u premijama i nagradama za igrače. Momci žele titulu, Evropska takmičenja, žele da oduševe grad, navijače, da donesu klubu ono što zaslužuje i nadaju se da će im uprava pomoći u tome. Žele gromoglasnu podršku navijača, da žive svoj san u Slobodi. Mislim da se o tome radi.sloboda72 je napisao/la:"Vjerujem da nas od strane uprave kluba očekuje veća podrška zbog ovih rezultata i nadamo se da će uprava stati iza nas i ispratiti ovaj uspjeh. Za moje dobre igre zaslužan je šef struke, shvatio sam na vrijeme šta traži od mene i šta je moj posao na terenu. Očekujemo veliku podršku navijača sutra jer će nam ona biti potrebna i nadamo se novoj pobjedi."
Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/efendic- ... ede/173817
..............................................................................................................................................
Posve budalasta izjava.Ovaj Efendić indirektno proziva Predsjednika .O ovim stvarima se ne razgovara sa Predsjednikom preko medija.O kojem to uspjehu govori Efendić ? Nagrade se dobivaju kad se zasluže , plata je na kraju mjeseca a ne nakon 10 dana u mjesecu.On lično ako nije zadovoljan svojim primanjima neka se ne pokriva izjavama u ime svih.Da sam na Predsjednikovom mjestu ovaj više nikad ne bi obukao dres Slobode.Čuj, " nadamo se da će Uprava stati iza nas", u množini.
Idi ti Efendiću tamo gdje će Uprava stati iza tebe.Nezahvalniče .
Pirić, Kostić, Efendić, Zeba, Ivetić, Mehmedagić, Ordagić, Stjepanović, Mehidić, Ahmetović, Veselinović.coelho41 je napisao/la:imajul gdje postave? jesul izašle?
nemoj puno da obraćaš pažnju na to, njemu je sve opasnoharry_90 je napisao/la:Po ovom izvjestaju sto slusam,bolja Drina nego mi,iako je teren tezak kao sto rece reporter iz Zvornika..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.