uglavnom, još bolje ako nije bio Mamela, nadam se da je on normalniji ..
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:sve je moguće, bio sam odmah iza njihovog stadiona, doduše, poslovnom prilikom
Uskoro i cokoladice sa brendom Slobodemerak je napisao/la:Uskoro Tuzlansko pivo dvolitra sa etiketom posvecenoj FK Sloboda
Ne može se ništa ni sakrit'...staragarda je napisao/la:Uskoro i cokoladice sa brendom Slobodemerak je napisao/la:Uskoro Tuzlansko pivo dvolitra sa etiketom posvecenoj FK Sloboda
Sretan putPasha_car_aga je napisao/la:Hvala Emčo, ma nisam u tom fazonu, ja sam navijač sa tušanjskog zapada. Sretno nam sutra i da nas bude sto više. Ako budemo igrali kao do sada, 3 boda neće doći u pitanje!emirzlaTu je napisao/la:Tribina gdje ce Fukare bit je jedan dio ogradjen.U produzetku obicno sjede nasi ljudi koji ne navijaju,tako da komotno na tu tribinu udji.Nemoj da te ko nagovori slucajno preko puta da odes ili nedo Bog sa Fukarama da stanes da grmisPasha_car_aga je napisao/la:Ljudi, sutra planiram na utakmicu u Zvornik, nisam nikad do sad bio, pa me zanima koliko je pametno tamo s njihovim gledateljima se umiješati ili kako već, jel još neko planira ići, a da ne ide u kop s fukarama?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Ako ima još neko ko ne ide u kop i ide privatnim prevozom, neka se javi, čekam vas u Dubravama, pa možemo u koloni.
Beduin![]()
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
onda slijede Sarajevo i Zrinja, novi porazi i nema ništa od nasTuzlak04 je napisao/la:Predviđam pad igre i rezultata. Mora negdje puknuti i to je sad. . . . Također i protiv Čelika gubimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.