FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Chinaglia
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Chinaglia » 16 okt 2015, 18:06

moguće je, sad se sjetih da je i on hvalio Slobodu i pisao lijepo o nama, par puta se javio i na stranici na Faceu :D

uglavnom, još bolje ako nije bio Mamela, nadam se da je on normalniji ..

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 16 okt 2015, 18:18

slika
Sudija Emir Spahalić bježi pred navijačem i igračem Slobode nakon što nam nije priznao regularan gol.
Utakmica 2. kola 1.Fedralne lige Bratstvo-Sloboda 1:0, strelac Pantić.Odigrano u avgustu 2012.
slika
Lopta očito u golu.
slika
slika
Evo kako su organi reda postupili prema Slobodinom navijaču.

JOŠ O SPAHALIĆU.
Suspendovan sudija: Spahaliću osam utakmica

Autor: Sport Centar
Datum: 2014-08-21 10:40:57
Sjednica Komiteta za sudije i suđenje NS/FS BiH pod predsjedavanjem Berislava Markotića održana je juče u Sarajevu, piše nfsbih.ba.
Na sjednici je analizirano suđenje u prva tri kola BH Telecom Premijer lige BiH, te je po osnovu izvještaja posmatrača suđenja i pregledanih snimaka utakmica utvrđeno da je bilo propusta u suđenju koji se odnose na disciplinske i tehničke mjere na utakmici:

III kolo: NK „Široki Brijeg“-NK „Vitez“ (sudija Emir Spahalić dobio negativnu ocjenu od posmatrača suđenja, te se suspenduje narednih 8 utakmica).

U TEKUĆOJ SEZONI 2015/16, Emir Spahalić sudio je samo dvije utakmice i to: 1.kolo Sarajevo-Drina i 6. kolo Olimpic-Radnik.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 16 okt 2015, 19:11, ukupno mijenjano 6 puta.
Ja volim FK Tuzla City

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 16 okt 2015, 18:18

normalniji nije garant, jos je ludji, ali nije valjda da ces slusati prijenos preko radija ? vjerni chinaglia nije zvornik preko svijeta ??
1919 <3

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 okt 2015, 18:25

sve je moguće, bio sam odmah iza njihovog stadiona, doduše, poslovnom prilikom

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 16 okt 2015, 18:29

Uskoro Tuzlansko pivo dvolitra sa etiketom posvecenoj FK Sloboda ;)
samo Sloboda

panini
Kontakt:

Post Postao/la panini » 16 okt 2015, 18:31

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
Chinaglia je napisao/la:sve je moguće, bio sam odmah iza njihovog stadiona, doduše, poslovnom prilikom
1919 <3

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 16 okt 2015, 18:54

merak je napisao/la:Uskoro Tuzlansko pivo dvolitra sa etiketom posvecenoj FK Sloboda ;)
Uskoro i cokoladice sa brendom Slobode :cool:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 okt 2015, 18:55

staragarda je napisao/la:
merak je napisao/la:Uskoro Tuzlansko pivo dvolitra sa etiketom posvecenoj FK Sloboda ;)
Uskoro i cokoladice sa brendom Slobode :cool:
Ne može se ništa ni sakrit'... :lol: :lol:

Edit: Desni klik, pa open in new tab za punu veličinu slika. :cool:

slika
slika

hayden
Kontakt:

Post Postao/la hayden » 16 okt 2015, 19:33

Jest da je ovo tema FKST, ali nije s goreg da napišem koju o sutrašnjem meču, iako sam navijač Drine.

Prije svega dobro došli. Uvijek je tuzlanska publika korektna i nadam se da će tako biti i sutra. I da, oprezno pri povratku. Najavljuju kišu čitav dan i putevi su klizavi, saobraćajke baš česte na magistrali.

Sad o fudbalu.
Teren je danas u katastrofa stanju. Kao kokošinjac, kiša rominja i dalje. Padaće i sutra, vjerovatno jačim intenzitetom. Ako bude onih ultra jakih pljuskova moguće da se utakmica neće ni igrati. Naši su danas trenirali na seoskom stadionu, kako bi se teren "spasio".

Istina je da ste favoriti, naši su fizički spremniji nego ranije, ali mnogo je problema da bi mislili samo o fudbalu.
Što se navijanja tiče, siguran sam da bi sutra bilo 1500 ljudi bez problema da je normalna situacija, međutim nije. Mnogo je gore od lošeg, i mnogo manje dobro od iole dobrog.
Bojkot traje od početka sezone. Drina nema upravu, nema sistem, nema ekonoma, nema ni trenera. I nema ni igru, a ni kvalitet.
Skupština je odložena, nit se zna ko kosi ni ko vodu nosi. Sve su ovo stvari zbog kojih ste favoriti. I bez pomoći sudija.

Koliko je ogorčenje radom onih koji vode FKD može se pročitati na našem forumu, koji je već 5 dana praktično u blokadi. Nije teško skontati ko ga blokira.

emirzlaTu
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la emirzlaTu » 16 okt 2015, 19:57

Pasha_car_aga je napisao/la:
emirzlaTu je napisao/la:
Pasha_car_aga je napisao/la:Ljudi, sutra planiram na utakmicu u Zvornik, nisam nikad do sad bio, pa me zanima koliko je pametno tamo s njihovim gledateljima se umiješati ili kako već, jel još neko planira ići, a da ne ide u kop s fukarama?

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Tribina gdje ce Fukare bit je jedan dio ogradjen.U produzetku obicno sjede nasi ljudi koji ne navijaju,tako da komotno na tu tribinu udji.Nemoj da te ko nagovori slucajno preko puta da odes ili nedo Bog sa Fukarama da stanes da grmis :D
Hvala Emčo, ma nisam u tom fazonu, ja sam navijač sa tušanjskog zapada. Sretno nam sutra i da nas bude sto više. Ako budemo igrali kao do sada, 3 boda neće doći u pitanje!

Ako ima još neko ko ne ide u kop i ide privatnim prevozom, neka se javi, čekam vas u Dubravama, pa možemo u koloni.

Beduin :D :D

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sretan put :thumbup:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 16 okt 2015, 20:04

Svaka vama cast,bodovi nama :)
Bez obzira na probleme Koje imate znate biti jako opasni.cak ste i mladosti dali dva gola u zenici Sto je malo kome poslo za nogom.
Ali nasa racunica je jasna.dolazimo po tri boda.

Sto se tice nasih tuzlaka,svi potencirate teren,teren
Ako je los,los je i njima.nema tu njima odgovara visoke lopte nama pas igra ako si bolji bolji si.
Ekipa koja pretenduje na sami vrh,mora se znati prilagoditi,i okrenuti okolnosti u svoju korist.
Mislim da je vrijeme da konacno zaigramo sa dva napadaca.odbrana drine ubit ce boga u ahmetu.
Mora imati pomoc,mora biti Jos jedan,da iskoristi prostor koji mu Ahmet pravi ili da privuce stopere drine dajuci ahmetu da dise i zaprijeti.
Krpic je idealan za ovakve utakmice.da ganja odbranu trci izvrsi pritisak,momak ima snage,mora se priznati.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 okt 2015, 02:21

Solinas, nismo rekli da ce samo nama teren biti prepreka, ali ce daleko vise pomoci Drini da osvoji 1 bod, nego nama 3. Igramo tehnicki dotjeran fudbal sa puno dodavanja, prodora po krilnim pozicijama, a to je veoma tesko po blatu.
Hayden (hvala na informacijama) je objasnio u kakvom je stanju teren, a ako ovakvo vrijeme potraje onda samo jos losije moze biti i tu nema fudbala, nema igre i ljepote, a onda je daleko teze i doci do pobjede. Mada, tu moze zalutati neka lopta, sut iz daljine, a logicno da nije nemoguce ni doci do izgledne prilike, ali daleko teze. Sjeti se koliko je curkusa i ranije bilo po nasim terenima, da sutas loptu i ona ne ide 2 metra, ili se zaustavi blizu gol linije.

Zato se u ovakvim uslovima i treba otkazati utakmica ako uslovi nisu adekvatni, a ne nazor da se igra, yebes te neregularnosti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

tuzla87
Kontakt:

Post Postao/la tuzla87 » 17 okt 2015, 07:27

Jel neko zna cijenu ulaznice ? Prosle godine se nije placalo, moze li se ponoviti isto i ove :D

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 17 okt 2015, 10:08

Vidim sad vec par grupa,raja se vec pocela skupljat za Zvornik :clap: idemo jako tuzlanski.
SA TOBOM U POBJEDE NOVE...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 17 okt 2015, 11:59

"Vjerujem da nas od strane uprave kluba očekuje veća podrška zbog ovih rezultata i nadamo se da će uprava stati iza nas i ispratiti ovaj uspjeh. Za moje dobre igre zaslužan je šef struke, shvatio sam na vrijeme šta traži od mene i šta je moj posao na terenu. Očekujemo veliku podršku navijača sutra jer će nam ona biti potrebna i nadamo se novoj pobjedi."

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/efendic- ... ede/173817
..............................................................................................................................................

Posve budalasta izjava.Ovaj Efendić indirektno proziva Predsjednika .O ovim stvarima se ne razgovara sa Predsjednikom preko medija.O kojem to uspjehu govori Efendić ? Nagrade se dobivaju kad se zasluže , plata je na kraju mjeseca a ne nakon 10 dana u mjesecu.On lično ako nije zadovoljan svojim primanjima neka se ne pokriva izjavama u ime svih.Da sam na Predsjednikovom mjestu ovaj više nikad ne bi obukao dres Slobode.Čuj, " nadamo se da će Uprava stati iza nas", u množini.
Idi ti Efendiću tamo gdje će Uprava stati iza tebe.Nezahvalniče .
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 okt 2015, 12:01

prije bih rekao da je mislio da uprava pojača ekipu na polusezoni, da urađeno do sada ne padne u vodu

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 17 okt 2015, 12:05

Koji lik ovaj sloboda72 :urnebes:

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 17 okt 2015, 12:29

Predviđam pad igre i rezultata. Mora negdje puknuti i to je sad. . . . Također i protiv Čelika gubimo. :kafa:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 okt 2015, 12:31

Ne d'o Bog da je Ordagic ovo izjavio. :urnebes: :urnebes:

Radio 7 prenosi utakmicu?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 okt 2015, 12:34

Tuzlak04 je napisao/la:Predviđam pad igre i rezultata. Mora negdje puknuti i to je sad. . . . Također i protiv Čelika gubimo. :kafa:
onda slijede Sarajevo i Zrinja, novi porazi i nema ništa od nas :cry:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.