Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Tribina gdje ce Fukare bit je jedan dio ogradjen.U produzetku obicno sjede nasi ljudi koji ne navijaju,tako da komotno na tu tribinu udji.Nemoj da te ko nagovori slucajno preko puta da odes ili nedo Bog sa Fukarama da stanes da grmisPasha_car_aga je napisao/la:Ljudi, sutra planiram na utakmicu u Zvornik, nisam nikad do sad bio, pa me zanima koliko je pametno tamo s njihovim gledateljima se umiješati ili kako već, jel još neko planira ići, a da ne ide u kop s fukarama?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Hvala Emčo, ma nisam u tom fazonu, ja sam navijač sa tušanjskog zapada. Sretno nam sutra i da nas bude sto više. Ako budemo igrali kao do sada, 3 boda neće doći u pitanje!emirzlaTu je napisao/la:Tribina gdje ce Fukare bit je jedan dio ogradjen.U produzetku obicno sjede nasi ljudi koji ne navijaju,tako da komotno na tu tribinu udji.Nemoj da te ko nagovori slucajno preko puta da odes ili nedo Bog sa Fukarama da stanes da grmisPasha_car_aga je napisao/la:Ljudi, sutra planiram na utakmicu u Zvornik, nisam nikad do sad bio, pa me zanima koliko je pametno tamo s njihovim gledateljima se umiješati ili kako već, jel još neko planira ići, a da ne ide u kop s fukarama?
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
Sjećam se toga, ali zar nije taj prenos radio Bise?Chinaglia je napisao/la:kao da je jučer bilo, sjećam se tekmu koju je Mamela prenosio iz Mostara, Branitelj-Sloboda, svaki napad šansu za Slobodu, a najjače je što se počne derat', pa onda i kod mene stvori dojam da se radi o velikoj šansial' svaki napad tako komentariše, ne sumnjam da će i protiv Drine tako
![]()
u fazonu, Veseli ide na prodor po krilu, a Mamela u svom stilu: "velika šansa za Slobodu, ide Veselinović, ubacujeeeeeee .."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.