Ako Vam Conte ostane imate sigurno ucesce u EL, jer za 1/16 finale LP je veliki

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ako Vam Conte ostane imate sigurno ucesce u EL, jer za 1/16 finale LP je veliki
Al se ovaj svadja sa Banegom u sred utakmice.
Conte - "There's my private life... you must understand..."
Ae ćaoDi Marzio on the Conte-Inter situation:
"I don't see how they can continue together. Let's not forget that Conte has two-year contract, Inter have no intention to sacking him but if Conte decides to terminate contract then solution is easily reachable."
Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2020, 23:06
Kakve mrtve luzerčine.Od Contea do svih ostalih.Odvratna utakmica,namirisao sam je od samog početka.Šta od samog početka,satima prije.Sad mi je samo žao što nisam još više na Sevillu uplatio kad je ovo bilo potpuno očekivano.
Ne zanima me nikakvo očajno suđenje.Još jednom se pokazalo kad na očigled svih radiš užasne poteze to će te koštat na kraju.I neka je koštalo.
Svi argumenti su ti na mjestu osim sto si zaboravio jedan detalj. Nije bas sve tako matematicki dokazivo i predvidljivo u fudbalu jbg pogotovo danas. Das 200 miliona osvojis kup uefa, das xxxyyy miliona osvojis ligu sampiona itd, jel?tiffoso je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:41Aj da ne seremo malo. Nije da se nije ulozilo mnogo mnogo miliona.
Pogledaj koga je Spalletti dobijao a koga Conte. Conte je gubio utakmice talijanstinom, mentalitet koji nikad neces unaprijediti.
Molim vas da se ne prosipate bezveze. Vrijednost Interovog kadra je za 2. poziciju u Serie A, to je REALNOST !
A sto se tice europa lige, izvini jel to Sevilla bolja ekipa mozda ?
Svi su iznenadjeni porazom Intera manje vise, cak i Kladionice su nas vidjeli kao favorite.
Ovo se moralo dobiti, isto sto je Juve morao Lyon proci.
Prosto je zaista.
Lukaku bi mozda igrao krilo i na njega bi isle duge loptePadovan je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:43Ali ako dodje Max bas ovi Kinezi samo kopiraju. Kako god volio bi da Max zaobidje Inter i ode van Italije. Inter bi sa Alegrijem mogao biti opasan, jer bi imao trio naprijed Eriksen-Lautaro-Lukaku, nazad sa dva stopera i Hakimijem na beku , falio bi tu jos jedna bek i Inter bi bio mnogo opasniji. Za Europu trebao bi tu jos jedan top veznjak.
Samo sto se nakupilo Conteovi igraca tako da bi tu moglo biti problema za rijesiti se isti.
Sve ja shvatam na sta pokusavas indikaciju da uputis, medjutim moj cilj komentara je reci, da je to manje vise ocekivano.dinoo je napisao/la: ↑22 avg 2020, 09:56Svi argumenti su ti na mjestu osim sto si zaboravio jedan detalj. Nije bas sve tako matematicki dokazivo i predvidljivo u fudbalu jbg pogotovo danas. Das 200 miliona osvojis kup uefa, das xxxyyy miliona osvojis ligu sampiona itd, jel?tiffoso je napisao/la: ↑21 avg 2020, 23:41Aj da ne seremo malo. Nije da se nije ulozilo mnogo mnogo miliona.
Pogledaj koga je Spalletti dobijao a koga Conte. Conte je gubio utakmice talijanstinom, mentalitet koji nikad neces unaprijediti.
Molim vas da se ne prosipate bezveze. Vrijednost Interovog kadra je za 2. poziciju u Serie A, to je REALNOST !
A sto se tice europa lige, izvini jel to Sevilla bolja ekipa mozda ?
Svi su iznenadjeni porazom Intera manje vise, cak i Kladionice su nas vidjeli kao favorite.
Ovo se moralo dobiti, isto sto je Juve morao Lyon proci.
Prosto je zaista.
Hocemo li pricati o cityu, do sad bi pep trebao 11 otkaza dobiti pa ne ide to tako.
Talijanstina u evropi contea, to ste znali i prije da ce biti tako. 82 boda i sinocnje finale je 5 vasiona u odnosu na prethodnih 10 godina. To je cinjenica i tacka.
Eh sada hoce li conte sada u restoran od 1000 eura pa mu ni ovdje ne valja, ne znam, to cete saznati vjerovatno nakon nekog sastanka sa kinezima.
Ali moje skromno misljenje je da ste na dobrom putu, ikakvom putu, nakon pune decenije i da (ako ne pukne tikva na relaciji trener klub igraci) ste najopasniji po nas u ovom sazivu kakvom ste sada uz, pretpostavljam, neka zanimljiva pojacanja. Marota uvijek izvuce neki upgrade. A opet, svako ima pravo da vidi stvari iz svog ugla.
Zivio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.