Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Padovan
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Padovan » 21 avg 2020, 23:52

Captain4 je napisao/la:
21 avg 2020, 23:49
Tritolone je napisao/la:
21 avg 2020, 23:48
Blejzer10 je napisao/la:
21 avg 2020, 23:40
Pa i Klopp je izgubio finale EL s Liverpoolom kontra Seville
Ovo je i meni palo na pamet :mrgreen: znaci uzimamo LP iduce goddine
Gubimo finale, onda osvajamo. :mrgreen:
Ako Vam Conte ostane imate sigurno ucesce u EL, jer za 1/16 finale LP je veliki :?: :mrgreen:
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 21 avg 2020, 23:58

Ulozili se milioni, dovelo se nekadasnje vodstvo Juventusa...ali nije uspjeh nikad bio copy paste stvar. U Serie A kao i u ligi Uefa imas gazde, nemres preko noci ispred njih. Ali za Inter kao klub, i ovogodisnji rezultati su ogroman napredak u odnosu na period od zadnjih 10 godina kad se nisu borili ni za bajramski turnir.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 21 avg 2020, 23:58

Al čuj Conte digao Inter, najbolji rezultat u 10godina bla bla. :urnebes: Pa mora biti kad su mu dali €200+miliona za jedno ljeto i svejedno jedva završio ispred Lazia i Atalante koji su potrošili u zadnjih 5godina ko Conte na Lukakua. Doveli mu i Eriksena, Barellu, Godina, Mosesa, sad i Hakimija, stasali su Lautaro i Bastoni, Sensija i Alexisa neću ni spominjat. Spalletti da je dobio ovoliku podršku od uprave bi se prošetao ligom, al njemu su najveća pojačanja bili Jovetić i Gabigol pa *bga.
#SuningOUT

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 22 avg 2020, 00:13

Da da, Spaletti se mnogo puta inace prosetao ligom...

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 22 avg 2020, 00:21

BuffonGigi je napisao/la:
22 avg 2020, 00:13
Da da, Spaletti se mnogo puta inace prosetao ligom...
Al se ovaj svadja sa Banegom u sred utakmice.
Jel to profesionalni trener ?
Daj ba, nemojte me se prosipati, covjek nije ozbiljan profesionalac ispao. Gluposti sam se nagledao, ali ovo je finale brate i bolji si kvalitetom- osvoji ga.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 22 avg 2020, 00:31

Evo reče Conte da će razgovarati s upravom da li da nastave i dalje ili da se raziđu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 22 avg 2020, 00:35

Conte - "There's my private life... you must understand..."
Di Marzio on the Conte-Inter situation:
"I don't see how they can continue together. Let's not forget that Conte has two-year contract, Inter have no intention to sacking him but if Conte decides to terminate contract then solution is easily reachable."
Ae ćao :salut:
#SuningOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 22 avg 2020, 05:34

Doslo vrijeme da se "zaokruzi", nakon #olujesaistoka i #onokadkuzis

Ono kad kuzis, da je inter ispao u 1/2 finalu cupa, totalno nebitnog takmicenja.
Ono kad kuzis, da je inter zavrsio drugi u Serie A, nebitnom takmicenju.
Ono kad kuzis, da je inter zavrsio opet drugi u EL, malo bitnom takmicenju.
Ono kad kuzis, da je inter ispao u grupama CL, malo vise bitnom takmicenju.
Ono kad kuzis, da su spucali 200M na transfere ove sezone.
Ono kad kuzis, da su doveli sve izbjegle Juventine.
Ono kad kuzis, da placaju trenera 15M, za sve navedeno.
Ono kad kuzis. da im je u zadnjih 10 godina, jedina radost porazi Juventusa, u bilo kojem od gore navedenih takmicenja.
Ono kad kuzis, da je najsvjetlija tacka sezone, punih 14 dana duzeg boravka u evropi nego Juventus.
Ono kad kuzis, da im predsjednik Steven Zhang, ima egzoticno zapadnjacko ime.

I za kraj #onokadkuzis, "navijace" intera :clap:
Postao/la SiamoNoi » 21 avg 2020, 23:06

Kakve mrtve luzerčine.Od Contea do svih ostalih.Odvratna utakmica,namirisao sam je od samog početka.Šta od samog početka,satima prije.Sad mi je samo žao što nisam još više na Sevillu uplatio kad je ovo bilo potpuno očekivano.

Ne zanima me nikakvo očajno suđenje.Još jednom se pokazalo kad na očigled svih radiš užasne poteze to će te koštat na kraju.I neka je koštalo.
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Ko se zadnji smije, UVIJEK se najsladje smije... :kafa:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 22 avg 2020, 06:39

Hahshshshshshshs

Hahshshshshshshshs

Hahahshshshshshshs

inter

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 22 avg 2020, 07:59

Ne znam zasto se ovdje pise kao da je Inter izgubio trofej od Las Palmasa a ne Seville?
Vidim i navijaci Intera pali u depresiju.
Ok, razumijem, zelio se trofej ali na stranu to sto su kladionice stavile Intera kao favorita koliko ste zapravo fakat bili favoriti?
Malo koja ekipa bi to bila u finalu protiv andaluzana, ovo je jednostavno njihovo takmicenje, i to je mozda nekad bila neka "floskula'" al vise **** ga nije jer odkad postoji Evropa Liga uzeli su ga 5 puta.
Na koju foru, ne znam, ali to su cinjenice.
Druga stvar oni su do Intera redom izbacili Romu, Wolvse i Manchester United.
Sve 3 ekipe u solidnoj formi prije tih meceva, i sve tri ekipe vrijednije od njih.
Tvrda i zajebana ekipa koja godinama pravi probleme i Španskim gigantima te ne vidim zasto bi (poslije svega napisanog) bilo neko ogromno cudo sto je Inter izgubio?
Posebno ovaj ovakav Inter koji još nije "zavrsen".
Sigurno da bi ovaj trofej znacio puno na psiholoskom planu ali jednostavno ste izgubili od ekipe od koje svako moze da izgubi.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 22 avg 2020, 08:33

Ma Inter je bzvz ekipa sastavljena od čokera ne vidim kako se ona može zavrsit osim da se zamjrni 7 prvotimaca.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 22 avg 2020, 09:12

Ode Conte eto Maxa

:kafa:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 22 avg 2020, 09:16

Conteov problem s naravi opet dolazi do izrazaja. Nije ga bilo tesko kontrolisati kad je dosao iz druge lige zeljan afirmacije, ali sad kad je porastao i naosvajao se trofeja, sad ne yebe zivu silu, sad mu svaka uprava smeta. I on uvijek ima svoje igrace za koje misli da ce poginuti za njega. Evo vidim ovdje Young, Gagliardini, D'Ambrosio neizostavni. A Eriksen, Skriniar, Sensi i jos par dokazanih igraca klupa. Inter mozda jeste napravio zajeb stoljeca sa Eriksenom, i meni djeluje kad ga gledam da to nije vise taj igrac od ranije. Ali da ti igra Gagliardini ovoliko...ne znam. Conte je sebi i u Chelsea, ekipu s onolikim budzetom i najvisim ciljevima, doveo Zappacostu. U Juventusu je Giacherini bio simbol njegove vladavine, igrac takvog kalibra nikad nije i nikad vise nece igrati tako vaznu ulogu u Juventusu. To je taj njegov ciganluk zbog kog nikad nece moci da se popne na vrh u nokaut fazi, bilo kog takmicenja izvan Ita.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 22 avg 2020, 09:21

Rosicky je napisao/la:
22 avg 2020, 08:33
Ma Inter je bzvz ekipa sastavljena od čokera ne vidim kako se ona može zavrsit osim da se zamjrni 7 prvotimaca.
:clap:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 22 avg 2020, 09:35

Samo sinoc najbolji vezni seria a Barela ne znam je li igrao? A i Lautaro da li je uopste bio na terenu.

Ja ne znam ovaj Lautaro je li to do Conetea ili sta ali decko je grohno samo tako,napravi po koji bljesak svake prestupne godine i onda se pise kako je bolji od Messija,zanimljivo

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 22 avg 2020, 09:43

Ali ako dodje Max bas ovi Kinezi samo kopiraju :mrgreen: . Kako god volio bi da Max zaobidje Inter i ode van Italije. Inter bi sa Alegrijem mogao biti opasan, jer bi imao trio naprijed Eriksen-Lautaro-Lukaku, nazad sa dva stopera i Hakimijem na beku , falio bi tu jos jedna bek i Inter bi bio mnogo opasniji. Za Europu trebao bi tu jos jedan top veznjak.

Samo sto se nakupilo Conteovi igraca tako da bi tu moglo biti problema za rijesiti se isti.
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 22 avg 2020, 09:56

tiffoso je napisao/la:
21 avg 2020, 23:41
dinoo je napisao/la:
21 avg 2020, 23:36
Pogba je napisao/la:
21 avg 2020, 23:03

Ali za prvu sezonu ok, Inter je napravio 5 koraka naprijed u odnosu na sve prethodne sezone.
Neki interovci misli da to nije tacno. Misle da ih je Conte kostao sto nisu osvojili ligu a evo i uefa kup.
Aj da ne seremo malo. Nije da se nije ulozilo mnogo mnogo miliona.
Pogledaj koga je Spalletti dobijao a koga Conte. Conte je gubio utakmice talijanstinom, mentalitet koji nikad neces unaprijediti.
Molim vas da se ne prosipate bezveze. Vrijednost Interovog kadra je za 2. poziciju u Serie A, to je REALNOST !
A sto se tice europa lige, izvini jel to Sevilla bolja ekipa mozda ?
Svi su iznenadjeni porazom Intera manje vise, cak i Kladionice su nas vidjeli kao favorite.
Ovo se moralo dobiti, isto sto je Juve morao Lyon proci.
Prosto je zaista.
Svi argumenti su ti na mjestu osim sto si zaboravio jedan detalj. Nije bas sve tako matematicki dokazivo i predvidljivo u fudbalu jbg pogotovo danas. Das 200 miliona osvojis kup uefa, das xxxyyy miliona osvojis ligu sampiona itd, jel?
Hocemo li pricati o cityu, do sad bi pep trebao 11 otkaza dobiti pa ne ide to tako.

Talijanstina u evropi contea, to ste znali i prije da ce biti tako. 82 boda i sinocnje finale je 5 vasiona u odnosu na prethodnih 10 godina. To je cinjenica i tacka.
Eh sada hoce li conte sada u restoran od 1000 eura pa mu ni ovdje ne valja, ne znam, to cete saznati vjerovatno nakon nekog sastanka sa kinezima.

Ali moje skromno misljenje je da ste na dobrom putu, ikakvom putu, nakon pune decenije i da (ako ne pukne tikva na relaciji trener klub igraci) ste najopasniji po nas u ovom sazivu kakvom ste sada uz, pretpostavljam, neka zanimljiva pojacanja. Marota uvijek izvuce neki upgrade. A opet, svako ima pravo da vidi stvari iz svog ugla.
Zivio.

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 22 avg 2020, 10:03

Padovan je napisao/la:
22 avg 2020, 09:43
Ali ako dodje Max bas ovi Kinezi samo kopiraju :mrgreen: . Kako god volio bi da Max zaobidje Inter i ode van Italije. Inter bi sa Alegrijem mogao biti opasan, jer bi imao trio naprijed Eriksen-Lautaro-Lukaku, nazad sa dva stopera i Hakimijem na beku , falio bi tu jos jedna bek i Inter bi bio mnogo opasniji. Za Europu trebao bi tu jos jedan top veznjak.

Samo sto se nakupilo Conteovi igraca tako da bi tu moglo biti problema za rijesiti se isti.
Lukaku bi mozda igrao krilo i na njega bi isle duge lopte :lol:

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 22 avg 2020, 10:30

Lukaku je i najbolji igrač Intera ove sezone.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

tiffoso
Kontakt:

Post Postao/la tiffoso » 22 avg 2020, 11:38

dinoo je napisao/la:
22 avg 2020, 09:56
tiffoso je napisao/la:
21 avg 2020, 23:41
dinoo je napisao/la:
21 avg 2020, 23:36

Neki interovci misli da to nije tacno. Misle da ih je Conte kostao sto nisu osvojili ligu a evo i uefa kup.
Aj da ne seremo malo. Nije da se nije ulozilo mnogo mnogo miliona.
Pogledaj koga je Spalletti dobijao a koga Conte. Conte je gubio utakmice talijanstinom, mentalitet koji nikad neces unaprijediti.
Molim vas da se ne prosipate bezveze. Vrijednost Interovog kadra je za 2. poziciju u Serie A, to je REALNOST !
A sto se tice europa lige, izvini jel to Sevilla bolja ekipa mozda ?
Svi su iznenadjeni porazom Intera manje vise, cak i Kladionice su nas vidjeli kao favorite.
Ovo se moralo dobiti, isto sto je Juve morao Lyon proci.
Prosto je zaista.
Svi argumenti su ti na mjestu osim sto si zaboravio jedan detalj. Nije bas sve tako matematicki dokazivo i predvidljivo u fudbalu jbg pogotovo danas. Das 200 miliona osvojis kup uefa, das xxxyyy miliona osvojis ligu sampiona itd, jel?
Hocemo li pricati o cityu, do sad bi pep trebao 11 otkaza dobiti pa ne ide to tako.

Talijanstina u evropi contea, to ste znali i prije da ce biti tako. 82 boda i sinocnje finale je 5 vasiona u odnosu na prethodnih 10 godina. To je cinjenica i tacka.
Eh sada hoce li conte sada u restoran od 1000 eura pa mu ni ovdje ne valja, ne znam, to cete saznati vjerovatno nakon nekog sastanka sa kinezima.

Ali moje skromno misljenje je da ste na dobrom putu, ikakvom putu, nakon pune decenije i da (ako ne pukne tikva na relaciji trener klub igraci) ste najopasniji po nas u ovom sazivu kakvom ste sada uz, pretpostavljam, neka zanimljiva pojacanja. Marota uvijek izvuce neki upgrade. A opet, svako ima pravo da vidi stvari iz svog ugla.
Zivio.
Sve ja shvatam na sta pokusavas indikaciju da uputis, medjutim moj cilj komentara je reci, da je to manje vise ocekivano.
Imali smo mi konstantnu neku u 2 sezone i sad se dovelo jos par igraca kako bi se napravio dodatni iskorak- sto je u sumi ucinjeno.
Meni je druga pozicija Ok u ligi, ne bih ja njega zbog toga zamjenio ili otpustio vec zbog kritikovanja uprave i saznanja da necemo nikad vise nista napraviti u evropi od ovog jucer a to je strasno saznanje kad znas da im nece pobjednicki mentalitet u pogledu evropskog fudbala usaditi.
Veoma je sramo onakav nastup u finalu evropskog takmicenja izvesti. Sto se tice konkurencije Juventusu, to je sada ispalo tako jer Juve radi remont ekipe totalno i pokusava da u kratkom periodu se uzdigne sa trenerom koji tek pocinje. Cini se kao dobra prilika, medjutim to je osvajanje titule kao sto je i Sarri osvojio. Jest ona tu ali na dugorocne staze udaras na ogromne limite. Ekipa koju vodi Conte se mnogo mnogo trosi, ne ide to bas lahko tako.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.