FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Imate najbolju odbranu lige,boli vas briga 

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- prasovic89
- Kontakt:
Subjektivno : Ima nade za titulu
Objektivno : Titula je izgubljena - ne samo radi utakmica sa Malagom i Getafeom, jednostavno nema igre i ovakvih utakmica nas čeka još.

Objektivno : Titula je izgubljena - ne samo radi utakmica sa Malagom i Getafeom, jednostavno nema igre i ovakvih utakmica nas čeka još.
Zemljo mojih djedova dok je tvojih sinova ti ces biti prkosna, slobodna i ponosna, zemljo naših djedova !
nemoj bit seronja,nisi se ni ti bunio na Alvesovo igranje rukommessilla je napisao/la:A nisi se bunio kad nije dosudio penal zbog onog rukometa igraca Getafea? Sto ne mogu ovakvih flopina.L-Train je napisao/la:lik odsvira krajbravo sudac
Btw vec su igraci stali nakon zvizduka, a onaj je nastavio sa svojom kretnjom.

cestitke filijali,dobar posao

@ Vandelanoite-jesi vidio kako sinoc poklonise penal Almeriji,a nama cist ne svirase?,sram bilo sudiju,al nema veze mi te buranije dobijamo 3,4 gola razlike

Zadnja izmjena: L-Train, dana/u 13 dec 2014, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
joooj sad kad navali invazija hejtera da likuju
Zadnja izmjena: let3, dana/u 13 dec 2014, 17:58, ukupno mijenjano 1 put.
Super je ovo. Očekujem u sledećoj utakmici potpuno novi sastav. Enrike je majstor za rotacije, kombinacije i ostale zajebancije...boli ga briga, dobio je skupu igračku pa sad neka se vežba.
Ruka haman u prirodnom polozaju, dok tamo ljudina zamalo da ponese loptu kuci.L-Train je napisao/la:nemoj bit seronja,nisi se ni ti bunio na Alvesovo igranje rukom![]()

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne more. Trenira Argentinu.Clutch je napisao/la:vraćaj Tatu

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
lopta je nicim izazvana dosla u pravcu njegove ruke,decko je samo malo primirio istommessilla je napisao/la:Ruka haman u prirodnom polozaju, dok tamo ljudina zamalo da ponese loptu kuci.L-Train je napisao/la:nemoj bit seronja,nisi se ni ti bunio na Alvesovo igranje rukom![]()

sta se desava sa Sukijem,koliko vec utakmica prvenstva bez postignutog,gola?
Naci trenera i okrenuti se narednoj sezoni...
Ovom igrom, Real ce nam bjezati 15+ bodova na kraju, hladno...
Ovom igrom, Real ce nam bjezati 15+ bodova na kraju, hladno...
Očekujem barem 2 pojačanja već na zimu.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Nije nicim izazvana nego ga napuco lik. Sta ti gledas gloryhunteru?L-Train je napisao/la:lopta je nicim izazvana dosla u pravcu njegove ruke,decko je samo malo primirio istom

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Aj sto su negledljivi postali nego sto im je igra i za povraćanja. Suarez nije nista bolji nego sto je Alexis bio u Barceloni, ocekivao sam daleko više od njega. U prvih 20 minuta se vidjelo da nema nista od ove utakmice, sporo, bezidejno, bez ikakve volje i želje. Contra popiš'o Enriquea samo tako
Ocito je da igramo bez ikakve taktike (bez ikakvog plana sta ce i kako ce) i tako svaku utakmicu.Kao da smo bez trenera, motivacija cista 0.Skoro uvijek ako pobijedimo, pobijedimo zahvaljujuci individualnoj kvaliteti Messija ili Neymara.Izdrzati ovu sezonu, naci klasnog trenera, dosta je vise ublehasa koji se uce na nama.Da bi to uradili potrebno je promijeniti upravu komplet i rijesiti se starih igraca, Alves,Pedro,Xavi,Busquets.Sto opet realno necemo uciniti bar do 2016 

27.10.2020
etiketiras me bez razlogamessilla je napisao/la:Nije nicim izazvana nego ga napuco lik. Sta ti gledas gloryhunteru?L-Train je napisao/la:lopta je nicim izazvana dosla u pravcu njegove ruke,decko je samo malo primirio istom

Maj bed, vidiš da nisam dobar nikako.L-Train je napisao/la:etiketiras me bez razlogapricao sam o situaciji kada Barca nije dobila penal,mada bi se na slican nacin mogla opisati i dr. situacija

A dobro ovo gloryhunter manje-više, može biti, ali bi se mogao naći neki ljepši izraz.

2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne pobjedis a uz to golman protivnika nema nijednu intervenciju, ali sta i ocekivati kad tri igraca u veznom redu zajedno imaju 100 godina.
Bolje su izgledali pod Jordi Mourom..
Bolje su izgledali pod Jordi Mourom..
ser del barça es el millor que hi ha !
100 miliona€ i kamion pojačanja dolazi sigurno. Ali unatoč svim greškama zadnjih godina nije mi jasno zašto je Zubizareta još u klubu?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Zubi je marioneta i niko ga ne yebe ni za suhu šljivu, on je odradio Ter Stegena, ovu balavurdiju za B tim i možda koji transfer za prvu ekipu Adriano, Alba, Masche, Song. Fino su ga zaobišli kod imenovanja trenera jer nije bio ni za Martina a i umjesto Enriquea njegova želja je bio Valverde.Mancini je napisao/la:100 miliona€ i kamion pojačanja dolazi sigurno. Ali unatoč svim greškama zadnjih godina nije mi jasno zašto je Zubizareta još u klubu?
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.