FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je li stvarno Ibrakovic imenovan za sportskog direktora?
Joj ako vjerujes ne znam.PL BiH -1 je napisao/la:Je li stvarno Ibrakovic imenovan za sportskog direktora?

04.10.2009 !!
On ako se uozbilji kao kad je bio u Velezu moze biti koristi od njega. Ako krene mahalati kao u Celiku i Slobodi nece imati dug vijek. Sa Velezom kao trener je radio dobre stvari. Bio pravo osvjezenje. Imao viziju. Ljudi bliski njemu su nam pricali neke veoma fine i zanimljive stvari.sarajlija je napisao/la:Joj ako vjerujes ne znam.PL BiH -1 je napisao/la:Je li stvarno Ibrakovic imenovan za sportskog direktora?
Ali ga je ukopala uprava Celika. Podlegao je primitivizmu i ono ljepsi, bolji pametniji itd. Tu se izofirao on sa neki izjavama uoci i poslije finala kupa u Zenici. Kasnije se obrukao sa Slobodom. Svoje neznanje pokusao svaliti na Zelju i Velez koji su kao krivi za ispadanje Slobode koju je on kao trener koji je napisao knjigu o napadackom nogometu postavio na terenu tako da nisu nijednom opucali na go.
Da skratim, ako se uozbilji kao sportski direktor mogao bi biti uspjesan.
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/od-sep ... gijem/1148" onclick="window.open(this.href);return false;
Posteno.
Posteno.
1946
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Carli je napisao/la:

Kako je ovo dobro, pogotvo Ljiljani, svaka cast
Ps: Mozel li se ovo narucaciti za "preko bare" ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Dresovi su vam vrh ali opet ne mogu ni jedni s crvenim
. Sretno i vama i Celiku veceras i neka pobjedi bolji.

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
- SarajlijaTM
sarajlija je napisao/la:@ viva ma sta cu brate moram malo daleko od toga da vas mrzim i grad nisam ja od tog posla bgm..![]()
Nek bude fer i korektno neka bolji pobjedi bgm iskreno i pozdrav za nicaze.

si đe devilse

Veceras akobogda onako losem Čeliku utrpati 3-4 komada. 

kakve smo mi sreće, večeras bi čelik mogo upisat prvu pobjedu :S
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina
Kako ste losi da celik vrlo dobre izglede ima da pobijedi. Ne uplici opet srecu ili si ironican bio hehehe.tello je napisao/la:kakve smo mi sreće, večeras bi čelik mogo upisat prvu pobjedu :S
Opet komsije dosle malo na temu, neka bujrum, samo ne znam gdje vam je Amar sto o tome ne brinete malo nego pisete kako smo mi losi a Borca sa igracem vise niste mogli dobit, svaka cast, prejaki ste!
hahahhaha joj jeste duhoviti nema sta hahahaha, haj ti na smjenu kopaj temelje za mercedes arenu pusti nas na miru 

- Evolution87
- Kontakt:
3-0 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Treba im PETARDU zavalit , a veceras ce biti smrde smrde uzasno smrde ali FK SARAJEVO ima novi trik .. 5 komada vozdrica pozdrav iz glavnog gradaEvolution87 je napisao/la:3-0

Ja stvarno neznam cemu ova buka I halabuka,Čelik je klub za poštovati ali imaju OGROMAN PROBLEM jer nemaju pravog trenera I zato PUNI VECERASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS-KOMŠIJE navijam da pregazite ovu družinu KAO PLITAK POTOK.Colorado je napisao/la:Treba im PETARDU zavalit , a veceras ce biti smrde smrde uzasno smrde ali FK SARAJEVO ima novi trik .. 5 komada vozdrica pozdrav iz glavnog gradaEvolution87 je napisao/la:3-0![]()
![]()
Odfuck dzidzane !terabajt je napisao/la:Od tog borca cete vi da primite 3 komada a Amar je na moru **** turkinje tako da ase ne sikiramo za njega posto je odbio Dinamovih 2 miliona za 4 godine.tello je napisao/la:Opet komsije dosle malo na temu, neka bujrum, samo ne znam gdje vam je Amar sto o tome ne brinete malo nego pisete kako smo mi losi a Borca sa igracem vise niste mogli dobit, svaka cast, prejaki ste!
Sta ima tu sam ja nebrini te vi komsije moje..SarajlijaTM je napisao/la:sarajlija je napisao/la:@ viva ma sta cu brate moram malo daleko od toga da vas mrzim i grad nisam ja od tog posla bgm..![]()
Nek bude fer i korektno neka bolji pobjedi bgm iskreno i pozdrav za nicaze.
![]()
![]()
si đe devilse

Ps. joj vremena posjeta ce odmah biti losa uzas....

04.10.2009 !!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], gh0stHZ, Hajdeee, Morgen19, napoleon72 i 33 gosta.